Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם
תודה לכולם על הניסיון לעזור והרצון הטוב.

לצערי שום דבר לא עוזר, הרכב לא מעוניין להראות סימני חיים, אין ברירה אלא לגשת למוסך.

אשמח לדעתכם מה יכולה להיות התקלה \ עלות הנזק ובכלל איך להתנהל מול המוסך בשביל שלא "יעקוץ" או ש"יעקוץ" כמה שפחות :-P

זה יכול להיות הרבה דברים, החל מסטרטר לא תקין שעלותו כמה מאות שקלים ועד סתם נתק נקודתי בחוטים שעולה הרבה פחות. אין טעם לנחש וההמלצה הכי טובה שאפשר לתת לך עכשיו היא לגשת לבעל מקצוע טוב ואמין. אם תציין מהיכן אתה בארץ זה בהחלט יעזור לנו להמליץ לך על אחד כזה.

פורסם

אם זה קרוב אלייך אני ממליץ על מוסך קארדיאג חשמלאות ודיאגנוסטיקה לרכב.

נמצאים בפתח תקווה אלוף דויד מרכוס 38-

03-6411163

, עובדים שם 2 חשמלאי רכב מאוד מנוסים ומקצועיים.

אני אישית מטפל שם בכל בעיה שיש לי(לי יש יונדאי לנטרה 1998 1.8) ואני תמיד מרוצה מהשירות.

פורסם

תודה לכולם, אני מחיפה. לצערי לא היה לי זמן להתעסק עם זה. הרכב כרגע במוסך בקריות (אין לי מושג איזה) הוא הוכנס לשם בהמלצה של מישהו שעובד עם בת זוגתי. הגיע "מחלץ" היא לא ראתה מה הוא עשה היא הייתה באוטו ומדי פעם הוא אמר לה ללחוץ על הגב ובסוף הרכב התניע. הוא אמר לה שהבעיה היא בסטרטר ושאם היא תכבה את המנוע הוא שוב לא יתניע. משם היא נסעה ישר למוסך והיום היא אמורה לדבר איתו לבדוק בדיוק מה הנזק (לצערי אני לא זמין בשעות האלה). אעדכן בהמשך (גם כשאדע מה שם המקום ואת החוות דעת שלי עליו).

פורסם

עידכון לכל מי שזה משנה לו או יעזור לו בעתיד (אני בעצמי מדי פעם מוצא את עצמי קורא פוסטים ישנים מכאן).

המוסך (אם אתם מעוניינים בשמו אשמח לשתף) אמר כי הבעיה בסטרטר ושהוא "תקין אותו" (הכל היה מול בת זוגתי) עלות התיקון היא 600 ש"ח וכרגע האוטו מניע כמו שצריך. מבחינת איך המחלץ הצליח להתניע את הרכב עדין אין לי מושג. הבחור במוסך אומר כי לאחר שהרכב הגיע אליו לאחר חצי שעה הוא שוב הצליח להתניע ולאחר שעה הוא כבר לא יכל להתניע אותו יותר.

תודה רבה לכולם על הרצון הטוב !

פורסם

שמח שהסתדרתם. מקווה שזאת הבעיה האחרונה.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

• תוכן חדש...