Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקורת על THE ROCK 800 MAGNAT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאיזה בחינה הJBL יקדם את האיכות של המערכת שלי? האם הוא יצמצם את הצרימה של הסרווין ווגה hed (קומפוננט)? מאחר ורוב המתקינים שדיברתי איתם אמרו שהחלפה לךמגבר איכותי ישפר את איכות הסאונד מהקומפוננט, אמת?

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

פורסם
מאיזה בחינה הJBL יקדם את האיכות של המערכת שלי? האם הוא יצמצם את הצרימה של הסרווין ווגה hed (קומפוננט)? מאחר ורוב המתקינים שדיברתי איתם אמרו שהחלפה לךמגבר איכותי ישפר את איכות הסאונד מהקומפוננט, אמת?

אתה שוב פעם מחפש תשובות לשאלות שנענו לך כבר בעבר...

אם אתה מחפש "חיזוק" לזה שמגבר "איכותי" יותר ישפר לך את הסאונד - חבל.

תתרכז יותר בנושא חיתוך נכון לסט, כיוון של קרוס, כיוון של הטוויטרים ומיקומים שונים...

גל

פורסם

אכן גל צודק, המגבר זה לא המקום בשביל זה.

למרות שהגברה בריאה, תמיד תשמע טוב יותר. (במידה והJBL בריא מהמאגנט.)

אך אף אחד לא אמר שזה ישנה את האופי של הקומפוננט שיש ברשותך..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אחי לא אמרתי שזה בטוח יקרה, אני פשוט מסתמך על דברים שאמרו לי בכל חמנות התקנות שהייתי בה (כולל SOUND FX) שאמרו לי שמגבר איכותי ישפר מאוד את הסאונד של הקומפוננט. ואם זה לא כך אז את מה ישפר המגבר החדש?

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

פורסם

מגבר איכותי לא ישפר לך את הסאונד, (אז כמובן שלא את האופי של הקומפוננט שלך.)

מגבר בריא יותר,מבחינת הכוח שלו .. יכול לגרום לך לשמוע טוב יותר, "ונקי" יותר,

השאיפה להגיע למצב שההגברה תספק את האלמנטים ביחס לעוצמה שתפיק, ולא תצטרך להכניס את ההגברה לקליפינג מיותר שיגרע מהאיכות..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...