Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I30 cw vs i35

Johnathan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני כבר אחרי 50 k עם הi30 ודי מרוצה. יכול להחליף עכשיו לi35 חדשה לחלוטין.

יש סיבה חוץ מהקרוז קונטרול שחסר לי היום?נוסע משהו כמו 250 ק״מ ביום אך זה עומד להשתנות להרבה פחות ולנסיעה בפקקים.

הרכב של העבודה במסגרת שכירות לטווח ארוך.

תודה חברים.

פורסם

ה-i35 חודשה לאחרונה כך שאני לא יודע מה השינויים מתחת לפח (או יותר נכון איך הם מרגישים), אך למרות זאת ואם זו ה-i30cw מהדור האחרון, אין יתרון בהחלפה הזו שכן ה-i30 פשוט טובה יותר, פרקטית יותר ואיכותית יותר. אם כבר, תמתין עוד קצת שכן בסוף השנה/תחילת השנה הבאה כבר תגיע i30 מחודשת.

פורסם

בדגם לאחר מתיחת הפנים שבוצעה ב i35 פתחי האיוורור מוקמו טוב בהרבה, וברמת הגימור הגבוהה יש אפילו מושב נהג בעל כיוונון חשמלי.

ה i30 מרגישה בוגרת בהרבה, ויתרונותיו של המיתלה האחורי הנפרד מורגשים בהחלט.

אם אתה לא זקוק לתא מטען גדול, קח את ה i30.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תודה לכולם על התשובות הענייניות.

תא מטען גדול תמיד יהווה עבורי יתרון(שני ילדים),ויוצא לי להשתמש לא מעט בדלת חמישית.

אשמח לבקרת שיוט שחסרה לי מאוד היום,ואני קרוב לשני מטר כך שמרחב פנימי וסביבת נהג גם רלוונטיים מאוד.

כפי שנכתב פה,גם אני שבע רצון מהנוכחית,והיא אכן הדור האחרון.

פורסם

ממליץ לך על הI35 החדשה, השינויים שעברו מראים מראה בוגר יותר ומודרני.

מאז שדגם מתיחת הפנים לI35 הגיע לארץ, אני רואה אותה בכל רחוב! (לא שאני מתבלבל בין הדגם שהוכרז ב2011) אני מתכוון לדגם החדש.

כנראה שיש סיבות טובות למה אנשים קונים את הI35 בכמויות מטורפות עד היום.

מבחן דרכים: http://www.gear.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95%D7%AA_%D7%A8%D7%9B%D7%91/2014-07-03-N01-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-i35

פורסם

אם אתה צריך תא מטען גדול, אז בחר ב-i30CW - הרבה יותר שימושי מתא המטען של ה-i35.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לא מבין כ"כ את ההתלבטות.

מכנית המכוניות דומות ובשימושיות הI30 סטיישן לוקחת בגדול.

אין באמת התלבטות גדולה,ובכל זאת.

אני מרוצה מאוד מאוד מהנוכחית,ובוחן אופציה לשניה.

תודה.

• תוכן חדש...