Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

רכבה של אחותי מהסוג שבכותרת, ידני, מנוע 1.2 75 כ"ס, עלה העל הכביש ביום 30.8.12 ונרכש על ידנו ביולי 2013 כאשר על מד האוץ 8300 ק"מ. טרם המסירה, בוצע ביום 9.7.13 הטיפול הראשון (קטן - שמן + פילטר שמן) על חשבון קראסו, כלומר מעט מוקדם יותר מהתאריך הנדרש, בהתאם למועד עליית הרכב על הכביש (30K קילומטר [כמובן מאוד רחוק מעימנו] או שנה, המוקדם מבינהם, ע"פ חוברת האחריות).

נכון לכתיבת שורות אלו, על מד האוץ 15,300 ק"מ, כלומר נוספו סביב 7K קילומטר בלבד בשנה החולפת. ע"פ ספר הטיפולים, הטיפול הקרוב הינו טיפול גדול (שנתיים או 60K קילומטר).

בהתייחס לנתונים אלו (וכמובן שאצור קשר טלפונית עם המוסך הרלוונטי), אודה לייעוצכם באשר ל-3 שאלות עיקריות:

1. מאחר ולאור הנסועה הנמוכה, מה שרלוונתי לענייננו הוא השנה החולפת, האם בהכרח, ובכדי לשמור על תנאי האחריות, עלי להכניס את הרכב לטיפול לא יאוחר מיום 9.7.14 (שנה בדיוק ממועד הטיפול האחרון שהוקדם כאמור בכדי שנקבל את הרכב לאחר טיפול) או שמא ניתן להמתין למועד אחר עד סוף יולי או בכלל עד סוף אוגוסט (מועד עלייתו של הרכב לכביש) וההאחריות לא תיפגע?

2. מאחר והרכב באחריות, אכנס לטיפול במורשה. אני מחיפה ועל כן האופציות הן כדלקמן:

א. חיפה - מרכז שירות אזורי חיפה (מרכז שירות יבואן)

שד ההסתדרות 163, מפרץ חיפה

ב. נשר - מרכז שירות "תלפיות"

רח' דרך בר יהודה 146 נשר 20300

ג. קרית אתא - מרכז שירות "חלוצי"

רח' שלמה בן יוסף 26, א.ת.עיר גנים קרית אתא 28100

האם למי מכם יש המלצה על אחד מין המוסכים הללו, בכל הנוגע לאמינות, טיב שירות, ומחיר (בסדר הזה)?

3. בהמשך לשא' הקודמת, באשר לטיפול, מעיון בספר הרכב, אני מבין שמדובר בטיפול גדול אשר אמור לכלול את הרכיבים הבאים:

- שמן + פילטר שמן.

- מסנן אוויר.

- מסנן תא נוסעים (שו???)

- בדיקה וניקוי מערכת מיזוג.

- החלפת מצתים.

האם יש משהו נוסף שאני מחמיץ ודורש בדיקה? ולמי מכם שיש ניסיון, מה עתידה להיות עלות הטיפול?

מתנצל על האריכות, אין לי עוד ניסיון עם ביצוע טיפול בקראסו.

בתודה מראש,

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מסנן תא נוסעים - פילטר מזגן

מצתים לא מאמין שצריך להחליף ברמת נסועה כזאת - תתיעץ עם המוסך

בלמים - תלוי בכם איך נהגתם אם צריך להחליף רפידות

מחיר אצבע לטיפול כזה 800 שח

אני מטפל בנשר - תלפיות.

פורסם (נערך)
אם עברו שנתיים נראה לי צריך לבדוק נוזל ברקסים.

אוקיי, אבדוק גם מול ספר הרכב, למרות שאם אני זוכר נכון, אין צורך.

אני מטפל בנשר - תלפיות.

ואיך אתה מרוצה מרמת השירות והאמינות?

האם יש עוד מישהו שיכול לתרום בשאלות האמורות, בפרט להמלצה על אחד המוסכים ועל נושא מועד הטיפול אל מול האחריות.

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

ROY:

פורסם

טיפולים שנה או 30 אלף

אם עשו טיפול ביולי שנה שעברה תעשה טיפול ביולי השנה, לא חייב היום מדוייק אבל את תגרור את זה ביותר מחודש ולא בגלל האחריות אלא בשביל לשמור על המנוע

מה שרשמת שצריך לעשות בטיפול שתיים זה בדיוק זה לא פחות ולא יותר ולא צריך נוזל בלמים כמו שכתבו לך כאן

פורסם (נערך)

מאחר ואנו טסים לחו"ל, הכיוון הוא בשבוע האחרון של יולי, שכן ברור שאינני רוצה לפגום ברכב. ובכל זאת, הטיפול היה ביום 9.7.13 והוקדם באופן יזום, לא מהכרח. השא' אם אתעכב עם בטיפול לסוף יולי תהיה שאלה של הפרת תנאי האחריות? אני תוהה עד כמה התשובה של שירות הלקוחות תהה שווה משהו אם הנושא יעלה לבירור במועד מסויים?

באשר למוסכים שציינתי, אבדוק עם תלפיות, אך האם יש המלצות נוספות?

תודה,

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

ROY:

פורסם

זה גם מה שאני חושב, אך מקווה שלא יעמוד למבחן.

אם כך, השאלה לאן להיכנס?.

קיבלתי כאן המלצה על תלפיות בנשר. ךמישהו יש התנסות עם "חלוצי" בקרית אתא (ראיתי 2 חוות דעת חיוביות במדריך של הפורום). מה לגבי המרכזי בחיפה?

תודה,

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

טוב, שוחחתי, הן עם המוסך המרכזי בחיפה והן עם מוסך תלפיות בנשר. המחיר זהה והשירות הטלפוני, בשניהם, היה טוב, ובשניהם אגב, נאמר לי שאין צורך בפלאגים לאור הנסועה הנמוכה.

אז מנסיונכם מי מומלץ, שירותית ושקיפותית, אם באשר לטיפול עצמו, ואם באשר לבדיקות המקיפות ודברים כגון: חלק שנמצא לא תקין לפי בדיקה שלהם (למיטב הבנתי הכל בסדר, ובכל זאת הרכב באחריות אז...) ומחליפים יזום במסגרת האחריות (מקווה שהבהרתי את הכוונה בבהירות).

בן.

BENJ:

ROY:

• תוכן חדש...