Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצעתי טיפול לפני כ7,000 ק"מ ,והיום נדלקה לי נורת שמן באוטו.

אשמח לקבל המלצה, איזה שמן כדאי לי לרכוש על מנת להשלים את החסר.

הרכב המדובר , GOLF MK7 TSI 122.

תודה.

פורסם

תבדוק קודם כל שכמות השמן היא תקינה. אם חסר - תוסיף (ראה ספר יצרן - סוגי שמן מתאימים). אולי כדאי לגשת למוסך שיוסיפו שמן ושזה יתועד ויירשם (אך מצד שני - איני יודע אם הייתי נוסע עם נורת שמן דולקת).

אם הכמות תקינה והמנורה ממשיכה לדלוק - למוסך (ועל גרר) - כנראה בעייה - לחץ שמן נמוך מדיי.

אני מבין שהרכב עדיין באחריות ?

alfa 156 2.5.

פורסם

כל שמן בתקן VW 502 00 יתאים לך אבל מומלץ שתבדוק איזה שמן יש לך כרגע ברכב ותשים מאותו סוג כדי לא לערבב שמנים של חברות שונות.

פורסם

אין שום בעיה לערבב שמן של חברות שונות.

 

בדוק בקבלה איזה שמן מילאו במוסך בפעם האחרונה והוסף בהתאם לצורך כול שמן שעמד בתקן VW 502.

איזה כייף לי :)

פורסם

זה רכב באחריות שלא אמור לאבד שמן בכמות כזו (מאבד אבל לא ככה)....

סע להיכן שבוצע הטיפול שיבדקו את הרכב אולי מתחבא כאן משהו אחר.

בדקת היכן שאתה חונה באופן קבוע אם אין נזילה ?

נכנסתי לקנות טולדו חדשה - אשתי אמרה שזה אוטו של זקנים ->

ובאותה נשימה שאלה מזה הרכב היפה הזה ->

בסוף יצאתי עם לאון 1.2TSI MK3 !

פורסם
מנועים ה TSI של VW ידועים ב"אכול שמן כפי יכולתך"

רק תבדוק שהמנוע במצב תקין ושלא יגרם נזק מחוסר שמן

 

זיבול שכל !!

תסלח לי אבל 3 שנים של חוסר בעייה במכונית זהה - גולף 1.4 TSI (ותהייה בטוח שברוב המכוניות אין בעייה) מוכיחות שזה שוב ניסיון נואל להשמיץ.

שים לב - אני לא עובד של צ׳מפיון ואף התלוננתי בעבר על הגיר (חפש אותי בפורומים(.

פורסם
אוכלים שמן? במנוע TSI 2.0 גודש שאצלי נידלקה לי נורת השמן אחרי 12,000 ק"מ, זה נחשב זולל?

בהונדה סיוויק שהיתה לי אין לי מושג עד היום איך נראה המנוע. 3 שנים לא פתחתי מכסה מנוע.

אני מאוד מקווה שברכב הנוכחי לא תהיה שום בעיה של אכילת שמן. גם לא אחרי 12000 ק"מ :evil:

פורסם
זיבול שכל !!

תסלח לי אבל 3 שנים של חוסר בעייה במכונית זהה - גולף 1.4 TSI (ותהייה בטוח שברוב המכוניות אין בעייה) מוכיחות שזה שוב ניסיון נואל להשמיץ.

שים לב - אני לא עובד של צ׳מפיון ואף התלוננתי בעבר על הגיר (חפש אותי בפורומים(.

 

תעשה חיפוש תבין שהמנועים האלו עדיין אוכלים שמן. במקרה ממש גרוע מחליפים מנוע וכן היה הרבה מקרים כאלו.

פורסם

מעבר לנושא השירשור הישיר אני די בהלם לשמוע , ועוד בפורום של מביני רכב כיצד אנשים מתפארים שלא פתחו מכסה מנוע 3 שנים או שמנורת לחץ/חוסר שמן נדלקה אחרי 12,000 ק"מ.

אם משיהו אף פעם לא טורח לבדוק מפלס שמן מנוע / נוזל קירור / נוזל בלמים וכו' - לדעתי מגיע לו בלאי ותקלות.

ברכב ישן מומלץ פעם בשבוע , ברכב חדש גם לא יזיק - ולעצלים מינימום כל חודש או 2,000 ק"מ.

זה שקנית רכב חדש , ואפילו ממותג מהולל ויוקרתי לא פוטר אותך מביצוע אחזקה מינימלית לרכב. זה אפילו מצויין כהנחיית חובה בספרי רכב של כל היצרנים המודרניים.

מי שעצלן ו/או לא יודע איך לבצע פעולות מינימליות כאלו אולי אפילו עדיף לתת למתדלק שרק מחכה לכך לבצע זאת (אם כל הסיכון שבדבר..) - עדיין עדיף מהבלאי שעלול להיווצר מהגעה למפלסי נוזלים גבוליים.

×
×
  • תוכן חדש...