Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בגדי ספורט מאיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש בגדי ספורט לאימונים, מכנסיים, חולצות וכו' באיביי.

מצאתי כמה אתרים שמוכרים ושולחים לישראל אבל המחירים רחוקים מלהיות אטרקטיביים ובחנויות בארץ המחירים דומים.

לא אכפת לי אם זה קולקציות חדשות או ישנות, העיקר שיראה טוב ובמחיר סביר.

עברתי על Next, Kitbag, Running Warehouse ועוד כמה ולא מצאתי שום דבר.

אם מישהו מכיר מוכרים מאביי\אתרים מומלצים אני אשמח לשמוע

פורסם

מכל ההזמנות האלו תמיד יהיה לך גדול מידי, קטן מידי, גזרה מוזרה וכו.

תקנה בארץ!

גש לget pro, יש מבצעים טובים/ מחירים סבירים לאנדר-ארמור.

מותג טוב ואיכותי ששוה את ההשקעה

אם אתה מתעקש על חול אז אנדר ארמור לא יצא לך משתלם, לך על אדידס, לא זול אבל כן זול מהארץ והביגוד ממש איכותי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מצטרף ל-gsi.

תוכל לרכוש בגדי ספורט איכותיים במחירים של 50-100 ש"ח לפריט בכל מיני סיילים, ואם תקנה תוצרת טובה הם יחזיקו מעמד הרבה שנים. לי יש כמה סטים של אדידס\פומה\נייקי וכמה מותגים דומים, הם פשוט מסרבים להתקלקל. ואני מדבר על בגדים המקבלים 1-2 אימונים בשבוע, נשארים בתיק 9 שעות כשהם ספוגי זיעה וכמובן מכובסים בהתאם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מכל ההזמנות האלו תמיד יהיה לך גדול מידי, קטן מידי, גזרה מוזרה וכו.

תקנה בארץ!

גש לget pro, יש מבצעים טובים/ מחירים סבירים לאנדר-ארמור.

מותג טוב ואיכותי ששוה את ההשקעה

אם אתה מתעקש על חול אז אנדר ארמור לא יצא לך משתלם, לך על אדידס, לא זול אבל כן זול מהארץ והביגוד ממש איכותי

אנדר ארמור החברה הכי גרועה שאני יכול בכלל לחשוב עליה. בשנים האחרונות הם התפרסמו חזק והתהילה עלתה להם לראש,

לכן החליטו שהגיע הזמן לקצץ באיכות המוצרים, כמובן תוך כדי שמירה על מחיר זהה. כל זה אגב אפשר לקרוא באתר שלהם בביקורות

על המוצרים, וזה גם מניסיון אישי שלי שנכוותי עם אנדר ארמור כבר לא פעם אחת, מוצרים באיכות שלא תבייש את שוק הכרמל ובחירת

חומרים זולה ונחותה.

אחרי שהוצאתי את זה מהמערכת... יש ב-Get Pro גם מבצעים ומחירים טובים על אדידס? יש סניף שלהם באיזור שלי

פורסם (נערך)

יש לי כמה סטים קיץ/חורף שלהם משנה שעברה ו4 זוגות נעליים במשפחה

אני מתאמן outdoor במדשאות גנים ופארקים ככה שאמור להיות יותר בלאי מחדר כושר

הכל מתכבס ועובר במייבש ונראה כמו חדש ללא שום בלאי.

אצלהם טרמי זה ט-ר-מ-י, דריי-פיט זה דריי-פיט

פשוט נוחים ועושים את העבודה

מה שאתה מספר מתאים מבחינתי לנייק, ששום פריט שלהם לא יכנס יותר אלי למלתחה בחיים

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...