Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לגבי פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מצאתי כל מיני וריצאיות של הרכב [ XR , XS , יש כאלה עם 5 או 3 דלתות ] .

התקציב שלי הוא 10K , הנסיעות מאוד קצרות , אולי 10 קילומטר ביום .

אני מעוניין בידני , בתקציב שלי הרכב היחיד שמושך אותי זה ה206 ,כל השאר נראים כמו בימבות של ילדים , ואני פשוט אתבאס להיכנס לרכב. בקשר לפיג'ו , הרבה אמרו לי להתרחק מצרפתיות , החלפים יקרים וכו' , אבל מצד שני אני רואה המון 206 מוצעות למכירה , כלומר שיש הרבה חלקי חילוף והשוק עמוס בהן , אז מה הקטע ?

ובאופן כללי , הרכב טוב לנהג צעיר ? שליטה טובה ורכב זריז ?

אני יותר חושב בכיוון ה5 דלתות אבל אני לא החלטתי סופית. מה שמצעתי זה לרוב שנת 2001 עם 170K לפחות.

קראתי את המדריך לקנייה אבל אני עדיין חושש , כי אני צעיר ומפחד שהמסוך \ המוכר יבלבלו אותי .

שאלה נוספת - אחרי הבדיקה אני אקבל דף עם רשמים , את הדף הזה מומלץ להביא לפורום ואתם תגידו לי מה חומרת הבעיות ?

תודה

פורסם

אני ממש לא בטוח שיש טעם לטרוח להעלות לפורום טופס בדיקה של פיג'ו 206 מודל 2001. כנראה שתקבל טופס שכולו שחור משחור, מלא ריג'קטים. מעכשיו אני יכול לחזות מה יהיו התגובות לטופס הזה - גש עם הרכב למוסך שמכיר את הדגם הזה לבדיקה מקצועית.

יש 1001 שרשורים על הדגמים השונים של ה-206 בפורום, חיפוש יניב לך המון מידע. בסך הכל, הרכב אכן לא מאוד אמין אבל גם לא מאוד נורא ואם תתמקד בדגמי ה-1.4 ליטר הידניים תקבל מכונית די זריזה, די חסכונית בדלק ועם המון חלקי חילוף זמינים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מלא ריג'קטים בגלל השנתון או בגלל הדגם ?

יש לך הצעה לרכב אמין יותר ? היופי חשוב לי אבל אם זה אומר שאצטרך לבלות במוסך כל שני וחמישי זה בעייתי.

פורסם

כשאתה נכנס עם פיג'ו ישנה למכון בדיקה אתה מקבל מיד טופס בדיקה מלא בסימנים של X. למה? כי איזה מכון בדיקה שפוי יתן לך אחריות על תוצאות בדיקה של רכב כזה?

לא אמרתי שתצטרך לבלות במוסך בכל שני וחמישי. אולי כן, אבל אולי לא. זה תלוי ברכב שתקנה. אבל גם אם תקנה את ה-206 הכי שמורה שיש בארץ, עדיין מדובר ברכב רגיש יחסית שדורש תשומת לב וכן, גם תיקונים פה ושם. זה לא סובארו DL שנת 92 ששמים לה דלק ונוסעים ונוסעים ונוסעים ונוסעים ונוסעים ונוסעים.

פורסם

אז על איזה רכב היית הולך בתקציב ה10K 15K לשימושים שציינתי ?

והאם אתה מכיר מוסך אמין שמבין בפיגו באיזור חיפה והקריות ?

תודה על כל העזרה.

פורסם

הדבר היחיד שאני מכיר בחיפה זה את היציאה מהעיר לכיוון תל-אביב :lol:

אם אתה מחפש רכב קצת יותר אמין אז יש לך את הטויוטה סטארלס. אולי עם מתיחה קלה של התקציב גם איזו טויוטה יאריס 1999-2000. נראה לי שגם יונדאי גטס ידנית תוכל להיכנס לך לתקציב, גם היא אמינה למדי.

פורסם

טוב החלטתי לחזור ל206 , פשוט לא מוצא רכב נורמאלי באיזור שלי ובטווח . בנוסף אני שוקל גם גטס , אבל הן עולות טיפה יותר וקשה למצוא.

מצאתי שתי 206 באיזור ש'מדברות אליי' .

מבחינת אמינות אני יודע שעדיף גיר ידני , אבל אם יש הפרש של 50K בין המכוניות [ הידני נסע יותר ] , עדיין עדיף את הידני ? מבחינת חיי גיר ומנוע.

האם בבדיקה שלפני רכישה הוא יגיד לי כמה זמן ומה מצב הגיר והמנוע או שצריך בדיקה רצינית יותר?

ועוד שאלה שעלתה לי לראש , בקטע של התחייבות בבדיקה , המוכר מתחייב שאם מתגלה פגם הוא משלם את מחיר הבדיקה ? אם לא , למה הוא מתחייב בידיוק ? הרי במילא בודקים את זה , לא ?

פורסם

מה שמצאתי באיזור זה שנתונים מאוד ישנים ונראים כאילו עברו מלחמה .

הפיג'ו מאוד מושכת אותי , אני נרתע רק כי אומרים שהרכב בעייתי.

פורסם (נערך)
שקלת דייהטסו שרייד 1300?

"כל השאר נראים כמו בימבות של ילדים , ואני פשוט אתבאס להיכנס לרכב"

כנ"ל הגטס.

אני יכול להבין אותך, כשאני הוצאתי סכום של 25 ש"ח על הרכב הראשון, סכום שהיה נראה לי גבוה בזמנו, התבאסתי כל כך שאבא שלי דחף אותי לסיאט איביזה.

רציתי רכב חזק, עם סאנרוף, ולבסוף להתפשר על 75כ"ס ורכב סטדנרטי ביותר, היה מבאס.

אבל, לא היו יותר מדי טיפולים, המחירים לטיפולים היו בסדר גמור ולמעט בעיה מקומית עקב מוסך שלא טיפל כראוי, גם מעולם לא נתקעתי (וגם כשנתקעתי הצלחתי להניע בחזרה כעבור חצי דקה).

אז אני ממליץ לך להיות ריאלי ולקחת רכב כמו שרייד, ששירת חבר בצורה נאמנה ביותר ושנת 00 נקנה ב7 אלף לפני שנתיים, אז המחיר כיום הוא בטח 5-6.

עריכה אחרונה על ידי avizaz

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...