Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות את אחד מ2 הרכבים

הייתי שמח לדעת מחברי הפורום צריכת דלק אמיתית

איזה רכב מומלץ יותר?

האם המנוע של המאליבו 2.4 חזק משמעותית מזו של המונדאו ?

כמו כן, איזה דגם של המאליבו מומלץ יותר 3.5 /2.4 ? והאם ההבדלים בצריכת הדלק של 2 הדגמים משמעותיים ?

המוסכניק שלי טוען שהמנוע 3.5 טוב יותר מכיוון שמנוע 2.4 חלש מדי לרכב

אשמח לשמוע את המלצותיכם

פורסם

לפי דעתי המאליבו עדיפה מהמונדאו . הייתי הולך על הגירסה הנפוצה יותר של המאליבו עם מנוע 3500 , מבחינת צריכת דלק שתי המכוניות כמעט אותו דבר למרות הפרש הנפח

פורסם

מדוע עדיפה לדעתך גרסת ה3500 ש"ח? כמו כן מהי צריכת הדלק?כיום אני נוסע ביונדאי i30 האוטו לא בזבזן אך גם לא כל כך חסכוני בצריכת דלק. האם יהיה הבדל משמעותי בצריכת הדלק בין יונדאי למאליבו?

פורסם

אני מאמין שהמאליבו תעשה בערך 12 קילומטר לליטר בנסיעה רגוע, כמובן שבלחיצות יהיה הרבה יותר. אם רוב הנסיעות שלך בבין עירוני אז עדיף הדגם עם השישה הילוכים.

פורסם (נערך)

12 ק"מ לליטר זה דמיוני לרכב כזה.

תצפה לפחות מ10 ק"מ לליטר משולב עם הרבה בין עירוני.

וגם זה אופטימי.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני מסכים עם ArikC , אחד ל-10 במקרה הטוב , בממוצע ינוע בין 8-9 ק"מ לליטר שזה יפה יחסית למנוע גדול .

לשאלתך למה הייתי הולך על הגרסה הנפוצה יותר , זה רק בגלל זמינות חלפים וידע איך לטפל / לתקן ...

לפעמים , כמו בביואיק , מוציאים מנוע חדש / גרסה חדשה וזה לא תמיד "תופס" בשוק . כמו למשל בביואיק לה קרוס 2006-2009 יצא מנוע 3600 שהוא חזק יותר מה-3800 המסורתי . וכיום מי שיש לו את הגרסה הזאת נתקל בזמינות ידע / חלפים לעומת בדגם 3800 הרגיל .

זאת דעתי בנושא .

• תוכן חדש...