Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניפוץ מיתוסים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בערך אחת לחציון לזוגתי בורח איזה "נכון אתה צודק" קטן כזה.

כמובן שזו טעות לשים לב לזה.

ואז האיזון חוזר.

מתחדשת*

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה יפה שאתם שואלים על מיתוסים כשסיימתי להיבחן עכשיו בין היתר על ספר של אלי זעירא שנקרא מיתוס מול מציאות. זה טשטש אצלי את הגבולות.

אלפא חרא אוטו זה מיתוס. מאזדיינת 3 לעומת זאת [מושג שתבע הברווז], ממש לא מיתוס.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חחחחח שמע אני באמצע שיעור..גרמת לי לצחוק חזק

אני שחיף , אוכל כמו בהמה ורוצה לנפץ מיתוס שגם רזים משמינים

אבל ברצינות- דלתות, וכשאומרים לכם שהדלתות שאתם קונים "מלאות ואטומות" - אז לא, הן חלולות סה"כ עץ כבד יותר שבתוכו עיגולים חלולים , מאשר "כוורת" שזה קרטון מסכן שנמצא בתוך הדלתות הקלות ולא אטומות יותר. אם המיתוס הזה עזר למישהו אז אני צנצנת

Opel Adam S 2017

פורסם

~

הייתי רוצה לנפץ את המיתוס ש"אין כמו בארץ". לפני שבוע חזרתי מביקור אצל לקוח בקפריסין, ואני שמח לבשר שיש כמו בארץ. בדיוק כמו בארץ, בבת-ים או באשדוד, ואפילו קולטים שם את גלגל"צ בקטעי כביש מסויימים.

ערסים, פרחות, רוסים וכאלה שמשתייכים למספר קטגוריות בו זמנית. המקום הזה מרגיש כמו אזור הדמדומים - אתה מבלה את כל היום בתחושה שאתה בישראל, אבל לא יכול ללכת הביתה בסופו. וזה עוד במקומות הנורמליים - לימסול, לרנקה, ניקוסיה. איה נאפה זה בכלל חתיכת סדום ועמורה...

בקיצור, הבנתי למה ישראלים כ"כ אוהבים לנסוע לשם. אישית אינני מרגיש שהפסדתי משהו בשלושים שנה שלא ביקרתי שם, ואני לא ממהר לחזור.

פורסם

אני נסעתי לקפריסין, נסענו ללרנקה ולעוד ערים, אבא שלי אמר שזה נראה כמו רמלה או לוד. :lol:

בתכלס, אני באמת לא מבין מה יש לאנשים לחפש שם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
~

הייתי רוצה לנפץ את המיתוס ש"אין כמו בארץ". לפני שבוע חזרתי מביקור אצל לקוח בקפריסין, ואני שמח לבשר שיש כמו בארץ. בדיוק כמו בארץ, בבת-ים או באשדוד, ואפילו קולטים שם את גלגל"צ בקטעי כביש מסויימים.

ערסים, פרחות, רוסים וכאלה שמשתייכים למספר קטגוריות בו זמנית. המקום הזה מרגיש כמו אזור הדמדומים - אתה מבלה את כל היום בתחושה שאתה בישראל, אבל לא יכול ללכת הביתה בסופו. וזה עוד במקומות הנורמליים - לימסול, לרנקה, ניקוסיה. איה נאפה זה בכלל חתיכת סדום ועמורה...

בקיצור, הבנתי למה ישראלים כ"כ אוהבים לנסוע לשם. אישית אינני מרגיש שהפסדתי משהו בשלושים שנה שלא ביקרתי שם, ואני לא ממהר לחזור.

עשית לי את היום, ויום שני זה יום שבו"ז אצלי

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מיתוס לגבי קרמיקה - אין דבר כזה קרמיקה באיכות "סבבה". יש קרמיקה באיכות טובה ויש קרמיקה באיכות לא טובה. אין באמצע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יותר מיסקונספציה מאשר מיתוס:

במוניטור (לבבי) כשהפעילות החשמלית נפסקת לא שומעים ביפ אחד ארוך - "שומעים" שקט או צליל התראה ששונה בטון שלו מהביפים הרגילים.

פורסם

במוניטור לבבי כשהפעילות פוסקת מופיע על המסך "Game Over"

וברצינות - כאשר קצב הלב יוצא מהטווח המוגדר במוניטור ישצע צפצוף, או צלצול, או מה שהיצרן הגדיר. ב-99.999% מהמקרים מדובר בהפרעה טכנית.

בכלל, הקקופוניה ביחידה לטיפול נמרץ היה משהו שרק מי שיושב בה ימים על גבי ימים יודע לפענח, בגלל ריבוי המכשירים שלכל אחד מהם חיווי שונה על פעילות תקינה או התראה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא עד השמיים, אבל יש עווית מסויימת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בודאי שלא. והיא גם שקטה לגמרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לי יותר מדי מיתוסים לנפץ, אבל לגבי המשטרה כן אוכל לשתף קצת-

לשוטרי תנועה כמו גם לשוטרי סיור אין "מכסה" דוחות.

מדבר כמתנדב בסיור המשטרתי. אם למישהו יש מיתוסים לגבי המשטרה- אשמח לעזור לנפץ או שלא...

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...