Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, לאחר נסיעה די ארוכה עם המערכת והמגבר ללא הרמקול הבעייתי נדמה שהכל עובד בסדר. האם עליי להיפרד מהרמקול או שזה יכול להיות רק בעיה בחיבור, חוט, או משהו?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, חברים, עכשיו המגבר לא עובד ואין שום צליל. אם עד עכשיו הוא עבד לי טוב בלי הרמקול הבעייתי, כרגע הוא בכלל לא נדלק, אין שום צליל, והרדיו דיסק ממשיך לעבוד כרגיל. מה הפתרון?האם המגבר נהרס?אני לא רוצה להשקיע, אני מוכן לתקן אותו או לרכוש את אותו המגבר... פשוט לא יכול לנסוע בלי מוזיקה.

פורסם

הייתי מציע לנסות להדליק את המגבר בתנאי מעבדה - מחוץ לרכב - לראות אם הוא מתפקד או לא אבל לי זה נשמע שהגיע הזמן לעבור כל התשתית החשמלית ברכב ולבדוק אם ישנן עוד תקלות נראות לעין או שניתנות לאבחון עם רב מודד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא סביר.

הייתי מפרק את המגבר מהרכב ובודק אותו על ספק של מחשב - אני תמיד שומר בבית ספק מחשב עם חוט שחור וירוק מקוצרים (גורם לו לחשוב שהפעילו אותו דרך לוח האם - בקיצור קצר פיקוד) - הצלחתי להרים במשרד מערכת שהורידה אנשים מהקומות העליונות לבדוק מה קרה בבניין :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקיי, הלכתי לחשמלאי הקבוע שלי (בחור דתי וצנוע ונחמד), בהתחלה היה חשד לאיזה חוט שנשרף, הוחלף ומהערכת פעלה. בפעם השנייה, שהבעיה חזרה, כבר הפיוז שעל המצבר שקשור למגבר עשה את הבעיה סופית, שהיה מנתק ומקצר. זה היה בית פיוז עם 2 פיוזים, סוג של קומבינה כזו שבסך הכל עשתה את העבודה והתנתקה כשהפיוז נשרף, אבל בהחלט לא פיוז למגבר. כרגע הוא שם לי פיוז של מגבר, בית מזכוכית של BOSCH, אני מקווה שיעשה את העבודה. רק תגידו לי איך אני יכול לדעת חיצונית שהפיוז בבעיה?תודה (:

פורסם

אם רואים שהפיוז שבור לחלוטין - יש נתק באמצע שלו - הוא שרוף - שום דבר לא יפעל.

אתה יכול להעלות תמונה של הפיוז אם מתחשק לך.

אם היית לוקח את המגבר לבדיקה על ספק חיצוני הוא היה נדלק לך ואז היית מבין על הדרך שמשהו בדרך אל המגבר כנראה לא תקין - פעלתם בדרך ההפוכה והיא מהירה יותר.

Pioneer TS-X150

פורסם

ואני שמח שהבעיה הסתיימה ובמקרה של פיוזים - במקרה השכיח והטוב ולא במקרה של התכת בית פיוז או הרבה יותר גרוע מכך.

Pioneer TS-X150

פורסם

במקרה הטוב כן - שווה "נמס כזה"

במקרה הרע = כל הרכב בוער כזה...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...