Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנושא הארכת דרכון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

זה נשמע מוזר - אבל הי, בשביל זה יש אוף-טופיק! מאחר והדרכון הקודם שלי אבד, נאלצתי לפני כשנה להנפיק אחד חדש בשדה התעופה

בעלות של למעלה מ-1000 ש"ח, כעונש, הנפיקו לי אותו לשנה בלבד (התוקף שלו אוטוטו היה אמור להסתיים). לאחר שחזרתי לארץ מצאתי את הדרכון שאבד, הלכתי למשרד הפנים ומסרתי אותו. בתמורה האריכו את הדרכון החדש ל-9 שנים נוספות (סה"כ 10 שנים), מה שכן, בהארכות שעשו לי בעבר היה זכור לי שהיו חותמים על גבי ספח ההארכה

שנמצא מובנה בתוך הדרכון עם חותמת של משרד הפנים + תאריך וחתימה ידנית, הפעם פשוט הדביקו לי מען מדבקה, שנראית כמו הספח

המלא של הדרכון רק ללא התמונה. זה לא חתום וקצת נראה מוזר. אני מניח שזה תקין, אבל במדינת החלם שלנו הכל יכול לקרות.

לכן אשמח לדעת, האם עוד מישהו חידש דרכון בתצורה הזו? כלומר מען "שכפול" של הדרכון שמודבק כמדבקה על אחד הדפים, ללא תמונה וללא חתימה של משרד הפנים? לא בא לי לקבל UTURN בירידה מהמטוס באירופה.8)

Lexus CT200H

פורסם

היי, תודה על התגובה - אכן אני רואה שמדובר באופן חד משמעי על המדבקה אך לא הבנתי מה ההבדל בין "בתמבד"ל" ו-"תמי"ל" ,

על פי מה שהבנתי נשמע שהמדבקה מספיקה, אך הסעיף לאחר מכן עם החותמת קצת סותר את זה, האם זה כי ניתן ככה או ככה?

אגב, יש לציין שבמשך מספר ימים אני מנסה לתפוס טלפונית את משרד הפנים - זה לא באמת הולך.

אם לא אקבל תשובה מאחרים שהאריכו פשוט אסע לשם - עדיף לשרוף שעה מהחיים שם מאשר לקבל ברקס או תקלה בערב הטיסה.

Lexus CT200H

פורסם

תמבד"ל - תעודת מעבר במקום דרכון לאומי.

תמי"ל - תעודת מעבר ישראלית לזרים.

שניהם לא רלוונטים כלפיך (ונראה שהם ספציפית דורשים חותמת וחתימה), ורק נושא הדרכון (שעל פניו המדבקה מספקת).

ניסית לפי המספר באתר שצירפתי (3450*) ו/או במייל שמופיע שם?

יש פה כמה טלפונים "רגילים". נסה אותם:

http://www.piba.gov.il/UsefullInfo/Offices/Pages/Registry.aspx

• תוכן חדש...