Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צרעה שנכנסת קבוע לסלון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך לעזעזאל ההורים לא שמו לב? הרי קן לא בונים ביום אחד, אני מבין שאתם מאלה שלא כל כך מתרגשים מלראות צרעות (מקנא בכם)

המנורה היתה קרובה מאד לחלון. מרחק של פחות ממטר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם איתרת את הקן אני לא ממליץ להשתמש בכימיקלים במידה וזה נמצא בגינה שיש בה אנשים או חיות מחמד. אם הקן לא נמצא ליד ציוד שיכול להינזק, אפשר לשרוף אותו. מניסיון, זו שיטה מאד יעילה מאחר והחום הורג את הצרעות בשניה והן לא מספיקות לעוף אליך בעצבים. אם זה נמצא על עמוד חשמל או צנרת מים, עדיף להביא מדביר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גיזס קרייסט, בן אדם, צרעה או לא צרעה, עדיין מדובר על בעל חיים ולשרוף אותו זה לא פחות ממזעזע!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מבחינתי זה אותו דבר כמו להרעיל אותה. דווקא הרעל לא קוטל אותן במכה ורואים איך הן גוססות.

פורסם

יש תרסיס מבוסס שמן של פרח חרציות

ידידותי לסביבה ופועל על הצרעות כמו גז עצבים - נופלות מידית לקרקע ומתות (כן אפילו אם אחת מתקיפה אותך בטיסה ישירה, ברגע שהיא בענן של החומר זהו - גורלה בקרקע מיד.)

קשה להשיג אבל אין טוב ממנו

קובי

:-)

פורסם
יש תרסיס מבוסס שמן של פרח חרציות

ידידותי לסביבה ופועל על הצרעות כמו גז עצבים - נופלות מידית לקרקע ומתות (כן אפילו אם אחת מתקיפה אותך בטיסה ישירה, ברגע שהיא בענן של החומר זהו - גורלה בקרקע מיד.)

קשה להשיג אבל אין טוב ממנו

זה?

http://ginotpeershop.co.il/%D7%99%D7%94%D7%9C%D7%95%D7%9D-%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%92%D7%A0%D7%99-%D7%9C%D7%94%D7%93%D7%91%D7%A8%D7%AA-%D7%96%D7%97%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%A4%D7%A4%D7%99%D7%9D.html

פורסם

שמן נים הוא סוג של גז עצבים גם לבני אדם, אז לא הייתי קורא לו ידידותי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הדברה טבעית אמיתית זה עם ה"אויב" הטבעי של אותו מין שאתה מנסה להדביר, כמו שמשתמשים (או שכבר הפסיקו עם זה?) בחיפושיות שלא מזיקות לצמח כדי להדביר כנימות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
שמן נים הוא סוג של גז עצבים גם לבני אדם, אז לא הייתי קורא לו ידידותי.

גם RAID זה לא החומר הכי ידידותי בעולם. אפשר פשוט לסגור את החלון, לרסס שם ולפתוח אחרי יומיים, עד שזה מתאורר.

בכל מקרה, עוד לא ראיתי פתרון אקו-פרינדלי בכל מה שקשור לדברים האלה, אני בימים הקרובים אבצע סריקה למיקום של הקן

ואם זה קרוב לחלון שלי אני אשרוף את הקן. זה נשמע לי קצת ברוטאלי, אבל זה הפתרון היחידי שלא ירעיל אותי בדרך

פורסם

1. האויב של צרעות הוא ציפורים, אתה מוזמן להתחיל לגדל :wink:

2. את החומר הזה של החרציות, יש גם בג'ל. לוקחים מקל, מורחים על פתחי היציאה וכל צרעה שנכנסת/יוצאת, מתה בו במקום.

לצערי לא ניתן להשיג את הג'ל בארץ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אקו פרנדלי זה בדרך כלל חומרים שמרחיקים את המזיק, או פתרון מכני של מניעת התנחלות. לדוגמה שמן גרניום בעציצים שמרחיק מזיקים או שמן ציטרונלה שמרחיק יתושים.

בצד המכני, הדברתי ג'וקים מדירה במזרח הרחוק (ג'וקים הולכים שם חזק) בלי טיפת רעל אחרי שהדברה בערפול נכשלה. כל מה שהיה צריך זה לאטום את החריצים שהובילו לקנים שלהם, ולוודא שהדירה אטומה. לא שמעתי מהם שוב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אקו פרנדלי זה בדרך כלל חומרים שמרחיקים את המזיק, או פתרון מכני של מניעת התנחלות. לדוגמה שמן גרניום בעציצים שמרחיק מזיקים או שמן ציטרונלה שמרחיק יתושים.

בצד המכני, הדברתי ג'וקים מדירה במזרח הרחוק (ג'וקים הולכים שם חזק) בלי טיפת רעל אחרי שהדברה בערפול נכשלה. כל מה שהיה צריך זה לאטום את החריצים שהובילו לקנים שלהם, ולוודא שהדירה אטומה. לא שמעתי מהם שוב.

ישראלים הולכים למכור מוצרים של ים המלח באירופה וארה"ב, אתה החלטת להביא מכה בתור מדביר בהודו?

וכבר התחלתי לחפש להביור. אין דרך חזרה מפה.

פורסם

הודו הייתה מדבירה אותי כבר בשדה התעופה. הדירה הייתה בהונג קונג.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...