Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צרעה שנכנסת קבוע לסלון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך שמתחיל להיות חם, אפילו קצת, פתאום הצרעות המזורגגות האלה מתעוררות ומחליטות להיכנס אליי הבייתה.

אני גר בבניין קומה 2, ואיכשהו תמיד צרעה (אחת בד"כ) נכנסת אליי הבייתה מהחלון שבסלון וסתם מטיילת...

עכשיו מילא הייתה יוצאת תוך שניה, אבל היא נכנסת קבוע ומסתובבת לה בלי שום בעיה איפה שבא לה,

סיוט עד שהיא יוצאת.

מה אפשר לעשות כדי להרחיק אותן?

פורסם
צרעות בדר"כ בונות את הקינים שלהן בתעלות החשמל והתקשורת, יש לבדוק בדיוק איפה הקן, ולפורר אותו.

אני אבדוק את זה, תודה.

אבל אין סיכון שיש בתוך הקן עוד הרבה צרעות ואז הן יתקפו אותי או משהו? כשאני חושב על זה, זה נשמע מצחיק, אבל

לא הייתי רוצה שזה יקרה

פורסם

אם אתה מפורר את הקן ויש שם הרבה צרעות הן לא פחות מאשר יסתערו עליך בחמת זעם.

התוצאה יכולה להיות מאוד לא נעימה.

יש שתי אופציות, אחת היא שבירה של הקן ובריחה היסטרית.

השניה, במידה שזה מתאפשר מבחינת המיקום, עושים את זה עם חבר, אתה מפיל את הקן מהקיר, הוא בא מתחת עם שקית פח זבל פתוחה, הקן נופל ישר לשקית, סוגרים אותה ונפתרים מהתכולה שאיזור לא מיושב.

בהצלחה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אופציה נוספת, במידה והקן קטן, היא לכסות עם כוס גדולה ולגרד עם שפכטל.

אח"כ פשוט מכסים את הכוס עם השפכטל וזורקים.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

לחלופין אפשר להתקשר למוקד העירוני, במקרה שלנו המדביר הגיע ואין יותר צרעות

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

זכור לי כריתת קן דבורים בעירי כתוצאה מכך כמות גדולה של דבורים חגו סביב הקן ההרוס יום שלם, אני לא על תקן מומחה אבל הייתי נותן לעשות את הוצאת הקן על ידי בעל מקצוע מטעמך או מטעם העירייה.

במידה ואתה לא מוצא קן סביבך הוא כנראה בעץ הקרוב לביתך(בדוק אם יש אחד כזה מול החלון)

Miata ND2

פורסם

כל העצות האלו לא יעזרו, הכי פשוט זה לעבור דירה

אחרי הפלישה של הצרעות הבית שלך לא שווה הרבה, מוטב אם תציין אזור מגורים שאוכל לתת לך הצעה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
כל העצות האלו לא יעזרו, הכי פשוט זה לעבור דירה

אחרי הפלישה של הצרעות הבית שלך לא שווה הרבה, מוטב אם תציין אזור מגורים שאוכל לתת לך הצעה.

הן לא פלשו לי לבית, פשוט פעם לפעמים נכנסת צרעה אחת הבייתה. יש לי עץ מתחת לחלון + ממול לבית יש עוד עץ גדול

והאיזור בכללי עם פרחים ויש גינה, אז כנראה שנוח להן באיזור. נראה לי עדיף להשאיר את המצב כמו שהוא מאשר לנסות לטפל בזה

ולמות

פורסם
לחלופין אפשר להתקשר למוקד העירוני, במקרה שלנו המדביר הגיע ואין יותר צרעות

זה בדיוק מה שעשיתי שנה שעברה, אחרי מס' פעמים שבמשך הקיץ נכנסה כל פעם בערב אחר צרעה לבית, גיליתי להפתעתי שהן בנו קן ממש מתחת לחלון שלי באזור של כניסה של כבל של הוט,לי לא הייתה גישה נוחה לפירוק הקן וכמו שאחרים אמרו כאן, לא רציתי להיות כרית אימונים לצרעות.

שיחה זריזה למוקד 106 של עיריית ראשון לציון ולמחרת הגיע מדביר שפירק את הקן והדביר את החור שהיה בקיר החיצוני של הבניין, השנה עדיין לא ראיתי צרעות לשמחתי.

פורסם

איך לעזעזאל ההורים לא שמו לב? הרי קן לא בונים ביום אחד, אני מבין שאתם מאלה שלא כל כך מתרגשים מלראות צרעות (מקנא בכם)

Miata ND2

פורסם

שתדעו להבא,

הפטנט (שמדביר אמר לי) הוא לטפל בצרעות בלילה, כשהם לא פעילות.

אצלי הם בנו קן גדול במסגרת של חלון פלדה של ממ"ד.

הגעתי אליהם מקומה מעל בשעות הערב, שהיה כמעט חשוך לגמרי.

רוקנתי על הקן מיכל מלא של רייד נגד גוקים

היו בודדות בלבד שהתעופפו כתוצאה מההתקפה שלי, אותם הורדתי בכינון ישיר עם הספריי

חלק נפלו למטה מהקן ומתו

למחרת עם מקל דחפתי את הקן החוצה (גודל של תפוז)

זה היה לפני שנה, מאז שקט

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...