Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין צורך להוסיף שזה רעיון מעולה.

בתקופה שאור ירוק רק התחילה הם היו עושים בערך את אותו הדבר, כיום אין לי מושג אם זה עוד קיים.

אני חושב שמתרומות בלבד לא ניתן לקיים כזו עמותה וצריך ספונסר חזק. כמו כן לא בטוח שהציבור הרחב ירצה לתרום מאחר וכבר קיימת עמותה למען תרבות נהיגה (זה שהיא בעצם עמותה למען הכנסות המדינה זה סיפור אחר) ורוב הציבור לא מודע בעצם לכל העניין של הבולשיט שלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אין צורך להוסיף שזה רעיון מעולה.

בתקופה שאור ירוק רק התחילה הם היו עושים בערך את אותו הדבר, כיום אין לי מושג אם זה עוד קיים.

אני חושב שמתרומות בלבד לא ניתן לקיים כזו עמותה וצריך ספונסר חזק. כמו כן לא בטוח שהציבור הרחב ירצה לתרום מאחר וכבר קיימת עמותה למען תרבות נהיגה (זה שהיא בעצם עמותה למען הכנסות המדינה זה סיפור אחר) ורוב הציבור לא מודע בעצם לכל העניין של הבולשיט שלה.[/QUOT

עקב הבעיה שציינת שיש אור ירוק אני אנסה לכוון את זה לא כעמותה לקידום תרבות אלא סוג של עמותה שעוזרת לצעירים לקבל ביטחון בנהיגה וטיפים. כי עד כמה שאני מתנגד לאור ירוק, לצאת נגדה זאת תהייה טעות מבחינתי.

החיים הם כמו....

פורסם

מה הדרישות כדי להצטרף לועד? כמה זמן צריך להשקיע בזה בשבוע?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מה הדרישות כדי להצטרף לועד? כמה זמן צריך להשקיע בזה בשבוע?

כעקרון רק לנהל ישיבה ואת סיכומה צריך להגיש כפרוטוקול.

בכל מקרה אני השבוע אקרא בדיוק מה צריך לעשות, שלב,שלב ואעדכן.

מה שכן מי שבועד גם נושא באחריות בכל הקשור לעמותה :-)

החיים הם כמו....

פורסם

גם אני חושבת שהרעיון בבסיסו מעולה אבל נושא המדריכים מטריד אותי.

לא פעם ראינו דיונים בפורום בהם נהגים חדשים/צעירים בטוחים שהם יודעים הכל כי עברו 20 אלף ק"מ מאז קבלת הרישיון לפני שנה.

איך מסננים מדריכים כדי שלא יווצר יותר נזק מתועלת? מי נושא באחריות אם קוראת תאונה בזמן ההדרכה או בעקבות ההדרכה?

אם יש ביטוח מקצועי שיסכים לבטח את הפורמט, כמה זה יעלה ומי ישא בעלויות?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

שאלות טובות שצריך לבחון אותם היטב ומהוות חלק מהחלטות הוועד הראשוניות.

אך לפחות לגבי המדריכים, צריך לקבוע קבוצה אשר תבחן את ידע המדריכים לפני שיורשו להדריך אחרים, הקבוצה הבוחנת צריכה להיות מורכבת מאנשים שעברו מינימום שנים על הכביש ולפחות קורס ראשוני של נהיגה מתקדמת, כי בלי נהיגה מתקדמת יכול להיות לך רשיון 20 שנה ועדיין לא תדע לנהוג נכון.

פורסם

שאלות בהחלט טובות ושגם חשבתי אליהם.

הבעיה הרצינית היחידה שאני רואה היא מה קורה אם בזמן הליווי המדריך אומר סע ואז קורת תאונה. אבל גם על זה ענו לי שבתקנון יהיה כתוב שאין אנו או מי מטעמנו נושא באחריות כלשהי וכל נהג יהיה מחוייב לחתום.

סינון למתנדבים יעשה הועד.

אני מאמין שבעת כתיבת עקרונות ותקנון יעלו המון שאלות שנצטרך לתת ולמצוא תשובות. מחר יש לי פגישה עם עורך דין ואשאל שאלות.

החיים הם כמו....

פורסם

כל הכבוד על הרעיון מיכאל.

אני מאחל המון בהצלחה. אם הייתי יכול לתרום, זה היה נפלא.

אך אני חושב שזה יקח עוד כמה שנים עד שאהיה ברמה שגם אני אוכל ללמד אחרים. בינתיים אני עצמי עדיין לומד בכל יום.

כל הכבוד, המון בהצלחה. אשמח לקרוא שזה באמת יצא לפועל.

פורסם
גם אני חושבת שהרעיון בבסיסו מעולה אבל נושא המדריכים מטריד אותי.

לא פעם ראינו דיונים בפורום בהם נהגים חדשים/צעירים בטוחים שהם יודעים הכל כי עברו 20 אלף ק"מ מאז קבלת הרישיון לפני שנה.

איך מסננים מדריכים כדי שלא יווצר יותר נזק מתועלת? מי נושא באחריות אם קוראת תאונה בזמן ההדרכה או בעקבות ההדרכה?

אם יש ביטוח מקצועי שיסכים לבטח את הפורמט, כמה זה יעלה ומי ישא בעלויות?

אפשר לסנן לפי וותק, הרי מלווה יכול להיות רק מגיל 24 ו5 שנים ותק ומעלה, או גיל 30 ו3 שנים ותק.

אם מדובר במלווה שלא על תקן מלווה, אלא מלווה שרק נותן עצות לשיפור הנהיגה ותרבות הנהיגה, אז אולי כדאי לשקול אנשים מעט צעירים יותר (21-22), עם וותק גדול על הכביש שנוסעים הרבה (אני מכיר כמה כאלו).

כמובן להעביר את כולם מבחנים, ללא יוצא מן הכלל, גם אם מדובר במתנדב בן 45 עם 27-28 שנים על הכביש ושעבר מיליוני ק"מ של נהיגה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...