Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי במתחם שלהם בגלילות, איפה שהיה אולם התצוגה של בטר פלייס.

על פניו נראה שהרכבים שהם מציעים במצב טוב, רכבים פרטיים מעסקאות טרייד-אין.

המחירים שהם דורשים עבורם גבוה ולדעתי אפשר למצוא במחירים נמוכים יותר מאנשים פרטיים.

פורסם

לפי הפרסומים באתר המחירים מתחת למחירון דווקא.

- הם לא פתוחים לשום משא ומתן בעניין הזה?

Alfa 159 TBi

פורסם (נערך)

טוב חברים אחרי שביקרתי שם היום יש לי התלבטויות וגם שאלות.

נתחיל ככה בגדול, המקום זה פי גלילות במקום בטר פלייס כמו שכתבו כאן, אך זה לא מגרש מכוניות ואין שם הציע.

אתה מגיע למקום אחרי שהזמנת באתר לראות רכב מסויים ומגיע כאשר הקונספט שהם שואפים אליו הוא אנשים פרטיים שמוכרים לפרטיים דרכם ובעמלה שלהם.

אבל מכיוון שהמותג חדש הם מביאים גם רכבים מכלמוביל טריידאין שהם יד 1 מפרטי עם ק"מ נמוך.

אז ככה הדבר הראשון שהוצג בפניי זה הגילוי הנאות, שאין לרכב תאונות, אין בעיות מנוע וגיר ושהוא יד 1 מפרטי. עם הק"מ המפורט.

היה לה חשוב להדגיש בפני את עניין השקיפות ושאפשר לבטל את העסקה בכל עת עד חמישה ימים מקבלת הרכב.

לאחר מכו הוצגה לי הבדיקה של קומפיוטסט אשר הציגה רכב נקי למעט מכות פח וכד'. בגדול הבדיקה נקייה.

הרכב יושב באולם תצוגה מואר בתאורה שתוכל לראות בדיוק מה הולך אחכ יוצאים לנסיעת מבחן ומתרשמים מהרכב.

פתחתי את כל הדלתות חפשתי פגמים \ ריתוכים לא במקום. היה נראה נקי.

- במקרה שלי עשיתי נסיעה בדקתי את כל המרכבים של הרכב ממזגן חום קור ועד קרוז קונטרול. קיק דאון וכו'.

בכל מקרה בסוף ישבנו שוב על השולחן, רציתי לקחת לבדיקה במכון שם בהרצליה. הם אמרו שהם לא עושים ושאם אין מעוניין אני יכול לעשות בדיקה במהלך 5 ימי העסקים שהרכב אצלי ולהחזיר במידה ועלה משהו שלא כתוב.

כאן קצת נרתעתי. זה מעלה חשד וכד' אבל טענה הבחורה שהם כלכך בטוחים ברכב שאני פשוט יכול להחזיר. אז באמת שאין טעם לקחת לפני.

אני לא יכול לשתף תמונות אז אני אכתוב את הסעיף החזרה של החוזה:

6. השבת המכונית וביטול המכירה

6.1 במידה והקונה לא יהיה שבע רצון מהמכונית , תוקנה לו הזכות, למשך חמישה ימים ממועד קבלתה, להשיב את המכונית למוכרת ולבטל את עסקת המכירה וזאת

בכפוף לכך שיתמלאו התנאים הבאים:

א. המכונית הושבה לידי המוכרת בתוך 5 ימים לכל היותר ממועד קבלת המכונית

ב. למכונית לא נגרם כל נזק מכל מין וסוג שהוא לאחר העברתה לקונה, ולרבות, ארך מבלי לגרוע, תאונה או פגיעה, או ליקוי מכני שהנו באחריות הקונה אן כל זנק אחר

ג. הקונה יחתום ויצהיר שבעת שהיית המכונית אצלו הוא השתמש בה שימוש סביר בלבד בהתאם להוראות היצרן ולא נעשה במכונית כל שימוש חריג או כל בלתי חוקי מכל סוג שהוא וכי לא בוצעה כל עסקה נוגדת למכירת המכונית לצד ג' או מתן זכויות כלשהן לצד ג' בקשר למכונית.

ד. הלקוח יחתום על כל המסמכים הנדרשים לשם ביטול עסקה, לרבות, הסכם מכירת רכב, מסמכי העברת בעלות למוכרת, ייפוי כח בלתי חוזר להעברת הבעלות למוכרת, וכן יפקיד אצל המוכרת, תעודת זהות מקור על מנת לבצע את העברת הבעלות כאמור.

6.2

בכפוף ולאחר ביצוע העברת הבעלות בחזרה למוכרת (או לכל גורם אחר עליו תורה), תשיב המוכרת לקונה את מחיר המכונית

אז זה סעיף ההחזרה, כמו כן החוזה נחתם מול כלמוביל טריידאין הגדולה. ולא שם המותג השיווקי החדש.

ולכן יש סעיף שאומר שהם נתנו לי לבדוק את הרכב, ביקשתי שימחק ויחתום הסעיף נמחק וחתמו לי.

בנוסף שהגעתי לבית חפשתי את בעלת הרכב הקודמת שבשיחת טלפון קצרה עמה הבנתי שקנתה יונדאי והחליפה את הרכב בטריידאין, אישה מבוגרת מאד אדיבה.

כמו כן שאלתי על עבר תאונותי וכד' היא אמרה שהכל נקי ושזה היה אחלה רכב והיא פשוט חיפשה להתקדם אחרי 3 שנים.

כמו כן יצרתי קשר עם מוסך מרכזי סוזוקי שם נמסר לי כי הרכב עבר טיפולים 15,000 ו 30,000..

אז אילו הן העובדות. זה המקום.

הרכב המדובר הוא סוזוקי סוויפט 2011 עם 38,500 ק"מ GLX-i המחיר המבוקש 71,000 שקלים חדשים. (מעט מתחת למחירון אבל יש גם טסט לעשות והם יעבירו את הרכב)

... אשמח לסייגים וחוות דעת.

בברכת שבת שלום!

עריכה אחרונה על ידי fr0sty

Alfa 159 TBi

פורסם

שלום,

הייתי מתרחק כמו מאש ממקום שלא מאפשר בדיקה שלי לרכב לפני קניה

לא הייתי משלם את מחיר הרכב כאשר יש סייגים ליכולת לבטל עסקה

יש מספיק אפשריות אחרות ומתאימות לרכישת רכב, והמפתח לכך סבלנות

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם (נערך)

נשמע קצת מוזר, רכב שמעביר יד מאבד מחיר מחירון, זאת אומרת שאם אתה מחליט להחזיר להם את הרכב הם מאבדים כסף... אני הייתי מתרחק.

מנסיון שלי (רכשתי לא מזמן רכב מאוטוסנטר) לקחתי את הרכב לבדיקה, יצאו כמה ליקויים הרכב הוכנס למוסך טופל הכל!!! השלימו לי אפילו איזה פלסטיק קטן שהיה חסר באיזה מקום שאף אחד לא רואה, אחרי זה הרכב נכנס למוסך מורשה של היצרן עבר בדיקה מקיפה, קיבלתי פירוט גם מהמוסך מורשה שהכל תקין. לקחתי את הרכב שוב לבדיקה חוזרת. הכל כמובן עם קבלות וטפסים מתאימים ועל חשבון אוטוסנטר ( חוץ מהבדיקה שלי, היה גם טופס בדיקה של אוטוסנטר).

זה התהליך הנכון לדעתי

עריכה אחרונה על ידי brus22
הוספת פרטים
פורסם

זה הגיוני,אם הם מוכרים יד 1 במחיר מסוים,אחריך הם יקבלו רכב יד 2,מן הסתם המחיר צריך להיות נמוך יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז אתעקש לבדוק את הרכב במקום שאני רוצה.

קראתי כאן ש"מבדק" הרצליה מקום אמין לעשות כן?

נשמע שזה יהיה התנאי להמשיך ולהתנהל עם העסקה הזו כי לקחת ולהחזיר נשמע ממש מטופש.

אפילו אם הם באמת עושים את זה ב 100% בטחון וגילוי נאות.

מה שנאיבי כמוני בדר"כ חושב... :)

Alfa 159 TBi

פורסם

א. תתעקש לבדוק את הרכב לפני שאתה קונה, מדובר ב 71 אלף שקל! בלי בדיקה לא קונים על אף כל ההבטחות לביטולי עסקה.

ב. היום הייתי במכון מבדק הרצליה (לאחר המלצות חמות מהפורום), על פי החוויה שעברתי שם מאוד לא מומלץ, בדקתי רכב לפני קנייה מטרייד, דבר ראשון היו דברים שאני ראיתי והייתי צריך להעיר ולהתעקש שיירשמו בדוח בדיקה כמו פלסטיקים שבורים שלא דווחו בדוח במסכם, צמיג בן 7 שנים שלפי הבוחן ניתן לנהוג עליו ובנוסף טען שלא ראה שגיל הצמיג בן 7 הייתי צריך ללכת איתו לרכב ולהראות לו! הוא היה מופתע.

הדבר הכי הזוי שעבר עלי שם זה שבנסיעת המבחן הבוחן של מבדק עשה תאונה עם הרכב שבדקתי!!!!! תאונה!

אחרי כל הדברים האלה האם באמת ניתן לסמוך על המכון לבצע את כל הבדיקות ולדווח עליהם במלואם?!?! דברים פשוטים פוספסו שם בענק.

לרכב הקודם שלי עשיתי בדיקה בפ"ת (מכון הדרום) ההבדל שמיים וארץ, שם על כל דבר קטן דיווחו.

פורסם

אחרי שעמדתי קצת על שלי, הסכימו לבדיקה בכל מכון שאני אבחר באזור המרכז. (פתח תקווה - השרון)

יש המלצות?

קראתי פה בפורום על

מבדקי רכב - ברח' התעשייה

פה בשרשור קיבלתי מכון הדרום אני רואה

ויש גם את מבדק הרצליה שחלק טוענים שטוב וכאן בשרור קיבלתי פידבק דווקא שהוא לא טוב...

עוצו לי עצה :)

בברכת שבוע טוב!

Alfa 159 TBi

פורסם

לי באופן אישי יש ניסיון לא טוב עם קומפיוטסט בפתח תקווה וניסיון די טוב עם מבדק בהרצליה.

בתכלס הכי טוב לדעתי לנסוע לדינמומטר בתל אביב, אם זה אפשרי. אבל זה לא קריטי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הערה: השרשור הזה כבר פורסם ב"רכב כללי" ולא קיבל תשובות

אני רואה הרבה את הפרסומות של כרטר, מחברת כלמוביל. האתר נראה טוב, ורשימת התקלות ש"לא תמצא אצלינו" נראת טובה במבט מהיר.

אך האם מישהו קנה מהם רכב? יש אמת לפרסום? או האם זה עוד סתם סוחר רכב כמו כל השאר?

בגדול, זה נראה לי ממש מעניין. אני לא הולך לקנות מהם רכב, אבל יש אנשים שלהם אני בהחלט אמליץ לבדוק את החברה הזאת אם אני אשמע עלייה דברים טובים.

• תוכן חדש...