Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שהבנתי מדובר בסוכני מכירות טלפוניים של כלמוביל טרייד אין. לא משהו מיוחד.

יצרתי איתם קשר כשהם עלו לאוויר, ענתה בחורה שהייתה דיי אדיבה והבטיחה לחפש רכב שהתאים לדרישות שלי (רציתי C2). למרות שהזהירה מראש שזה רכב יחסית נדיר והסיכויים לא גבוהים. יום אחרי זה קיבלתי טלפון שלא נמצא רכב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הם לא עושים השבחה לרכבים?

רוב הרכבים שם נראים לא רע אבל אין אחד ללא פגיעות ושריטות. כמו כן שמתי לב בכמה רכבים למושבים עם כתמים ומנועים מלאים בג'יפה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ראית פיסית את הרכבים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני בספק גדול שאפילו אחד מהרכבים שם באמת עומד בסטנדרט שהם מכריזים עליו באתר. יש שם רשימה שאפילו רכב בן חצי שנה לא יעמוד בהם.

פורסם

אלא אם כולמוביל תכניס לשם את הפנדה שלי שנמסרה להם:lol:

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לא נותנים לבדוק את הרכב?! וואו, אחלה מלכודת. הרי הבדיקה שלהם תקינה, והבדיקה שלך יכולה לחזור שבורה. אך הם יכולים לטעון שהנזק נגרם מאז הקנייה, ולך חפש את החברים שלך.

פורסם

תראה, יש סוכנויות טרייד אין ששולחות אותך לבדיקה ולפי הטופס שאתה חוזר איתו מקבלים את הרכב שלך לטרייד ומראות את אותו הטופס בדיוק למי שמתעניין לקנות את הרכב אחר כך, יש כאלה שמזמינים בדיקות "משופצות", אני לא יודעת מה קורה בכלמוביל מהבחינה הזאת, אבל אני אישית לא הייתי קונה רכב ממקום שלא מאפשר לי לבצע בדיקה. לצלם 20 תמונות של הרכב זה נחמד, אבל זאת לא שקיפות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לא שלי עם מספר רישוי 15-998-78, ואכן 44 קמ.

פורסם
ראית פיסית את הרכבים?

התמונות שלהם ממש מפורטות,מצלמים כל פרט.

בחלק מהרכבים אתה רואה שפשופים,מעיכות בסף,כתמים וכו'...מבאס לקנות ככה רכב.

אפילו באלבר ימח שמם הרכבים נראים מיליון דולר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

עד שאתה מגיע לבדיקה ויש רשימה של תיקוני צבע:wink:

פורסם

אחלן חברים!

קיצר הסיפור שלי עם קרטר הוא כזה.

בתחילת השרשור פה מי שיגלול יראה שרציתי בדיקה.

עכשיו אני יכול לומר עליהם כבר דברים, אחד הקונספט שלהם קצת אחר.

המטרה הגדולה היא לא למכור מטרייד אין של כלמוביל אלא לקבל רכבים פרטיים, למבצע בדיקות מטעמם ולהציג את הרכב ללקוחות בשם האדם הפרטי.

כלומר אני רוצה למכור רכב שהוא עומד בקריטריונים שלהם, אז אני מגיע בתור מוכר מבקש למכור. ומכאן הם לוקחים את הכל.

בדיקות הצגות ללקוחות פוטנציאלים וכו'. בתמורה מקבלים עמלה. דומה מאד למה שקורה במוסכי אופנועים לרוב...

עכשיו אצלי הייתה לי בעיה, הקונספט חדש. הרי הם רצים רק מאפריל ומביאים רכבים מטריידאין של עצמם. כך שיש פה התנגשות שהציקה לי מאד.

אמרתי להם: תראו זה לא מתאים, שאתם עושים לי את כל הקונספט שלכם. ואני בכלל לא קונה מפרטי בפועל אלא מה טריידאין שלכם. לכן הסכימו לבדיקה נוספת במכון שאני בחרתי. הבדיקה של הרכב שאני בדקתי יצאה פיקס. למעט בעיה נוספת שעלתה שזה הצמיגים. אבל אני קניתי רכב 2011 עם 38,500 ק"מ...

בכל מקרה אחרי הבדיקה אני בצעתי את העסקה.

היו מאד אדיבים, התחייבו ל 2 זוגות של מפתחות.

חצי שנה אחריות שלהם.

חמישה ימים להתחרט ולהחזיר את הרכב מכל סיבה שהיא - לא מצאתי שום סיבה אצלי עדיין. (עשינו כבר 700 ק"מ)

תראו אני התרשמתי שיש כאן חבורה של אנשים, בניהם אנשי שיווק שורה הראשונה בארץ - ממה שבדקתי באינטרנט.

שבאמת רוצים לעשות שינוי בכל הקטע של מגרשים.

לשנות את "עבדו עליי" "מעברים אותי" וללכת תכלס על אמינות.

אם זה יצליח או לא. הזמן יגיד.

אני אישית יכול לומר שנהניתי מאד מחוויית הקניה, הרכב שקניתי במצב חדש לגמריי ריח של חדש יש לו אפילו.

(אצלי חיזקה את הרכישה עוד יותר בעלת הרכב שלעבר שנטולת אינטרסים לחלוטין - ושבחה את הרכב מאד ואישרה שלא עשתה שום תאונה)

שורה תחתונה אני חושב באמת שלא לכל אחד זה מתאים. צריך אמון באנשים ובמיוחד באנשים שרוצים למכור לך משהו שהם באמת ותמים מאמינים בו.

בארץ - זה כמעט ולא קיים...

Alfa 159 TBi

• תוכן חדש...