Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם וחג שמח. בעוד כחודש מסתיימת לי תקופת הביטוח הנוכחית.

אחי הקטן בעל רישיון במשך תקופה של שנה וחצי והגענו להחלטה לחלוק את אותה סירה, ניסאן אלמרה שנת 99. אצטרך נהג חדש

הייתי רוצה לשמוע מהיא דעתכם לגבי הביטוח ואולי גם לזרוק לי טווח מחירים עבור ביטוח חובה וצד ג'.

העיניין הוא, תקנו אותי אם אני טועה, בעוד כחצי שנה הוא כבר ירד מהתואר "נהג חדש", וישאיר לעצמו רק את הנהג הצעיר. מה הפרוצדורה מצד הביטוח במקרה הזה? האם אני צריך לשלם את מלוא המחיר השנתי של נהג חדש+צעיר?

ניסיתי כמה חברות ביטוח, המחירים בהפרשים גבוהים ואין לי אינדיקציה להבחין איפה המחיר מתאים לתמורה והגיוני. השאלה שלי היא מה עושים במקרה כזה, ומהו טווח המחירים לביטוח רכב משנת 99 - אלמרה. חובה וצד ג' - (נהג חדש לעוד כחצי שנה)

תודה לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי avimorde
פורסם (נערך)

ביטוח חובה לנהג חדש עולה באזור ה3500-3200 ש"ח וצד ג' באזור ה1500-1200 ש"ח.

מן הסתם שאם עוד חצי שנה הוא לא נהג חדש אתה לא תמשיך לשלם על נהג חדש, תסגור מראש עם חברת הביטוח שברגע שנגמר לו הנהג חדש הם יעדכנו את המחיר(אולי הבדל של 1000 ש"ח אם הוא נהג צעיר בן פחות מ24).

עריכה אחרונה על ידי Car141
פורסם

תכנס לאתר כמו WOBI שמשווה בין מספר חברות ביטוח ותקבל מחיר,אתה יכול לגם ללחוץ על אופציה שיחזרו אליך,בדרך כלל גם תקבל הנחה ממה שרשום באתר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לי אישית עולה 3100 על חובה ו-1800 לצד ג' (מוערך) לנהג חדש + צעיר על הונדה סיוויק 2000.

אני מאמין שבגלל שמדובר בשנתונים קרובים, וברכבים דומים, טווח המחירים יהיה משהו באיזור זה.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

• תוכן חדש...