Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבועות האחרונים ניסיתי למצוא רכב למשפחתי,

ולהלן הדרישות,

1.רכב איכותי מבחינת איכות חומרים,בידוד רעשים וכו'

2.רכב חסכוני(1/12 יהיה מספיק)

3.שהרכב יהיה מרווח,כיוון שיהיו הרבה פעמים שהרכב יכיל 5 אנשים

4.תא מטען שיאפשר להכניס לפחות 2 מזוודות גדולות

5.אמינות(מיותר לציין?)

הרכבים שעלו בקנה אחד עם הדרישות הנ"ל הם

הונדה סיוויק 1.8 2006+

מיצובישי לאנסר 1.5 2009-2011

(יונדאי I30)?

קיה פורטה

עכשיו ההונדה תהיה ישנה מהמיצובישי בלפחות שלוש שנים בתקציב שלי ותהיה באותו רמת מחיר,

אך ההונדה לפי דעתי תהיה איכותית וחסכונית.

אם תוכלו לאמת את חששותי אשמח

האם אני צודק ואם לא,ישנם עוד אופציות בטווח המחירים שלי ששכחתי?

נ.ב הטויוטה קורולה נפסלה עקב הגיר

פורסם

לסיויק יש יתרון אחד גדול וזה בתחום המנוע+גיר, הם חלקים, זריזים ויחסית חסכוניים.

הפנים אכן מעוצב ונראה טוב, איכות החומרים לא יותר מבסדר אך היא לא מעודנת ולא שקטה מאוד, בנוסף תא המטען קטן יחסית למכונית סדאן, איבזור הבטיחות בLS הפשוטה חסר (4 כריות אויר) וציון במחני הריסוק הוא רק 4 כוכבים.

פורטה היא מכונת ניוד משפחות לא רעה, היא מרווחת, תא המטען גדול, האיבזור בסדר, המחיר טוב והאמינות, נראה שטובה.

מכל שאר הבחינות היא מן בסדר כזאת, לא מתבלטת, עושה את העבודה והכל נורא משעמם.

בI30 הפנים נראה יותר טוב מבפורטה ויש אפשרות לסטיישן שימושית, דומה מאוד לקיה בהמון בחינות (מושב נהג בינוני, הגה מת), אבל עם 4 הילוכים בלבד כנראשתהיה מעט פחות חסכונית.

פורסם

אין פה הבדלי שמים וארץ, כולן נחשבות אמינות, כולן יצרכו פחות או יותר אותה כמות דלק, לכולן ביצועים דומים, איבזור דומה וכו'. וכולן יענו על דרישותיך בגדול.

בקשר לנוחות, עיצוב וכדומה אין תחליף למראה עיניים ומגע ישבן.

לך תראה ותחליט, אולי תקבל דיל טוב על מיצובישי אז יהיה כדאי לוותר על הסטיישן של היונדאי (סתם דוגמא היפוטתית לחלוטין).

פורסם

לא מדוייק ההונדה עושה מ0 ל100 10 שניות והמיצובישי מגרדת את ה14,מה גם שצריכת הדלק בסיוויק טובה דיי משמעותית,אך אם הירידה בשנתון מצדיקה זאת?

פורסם

עושה 10.7 כמדומני, אתה יודע איך אומרים, החיים זה לא 0-100.

בכל מקרנ התכוונתי לנבחרת ה1.5-6.

קניית סיויק היא מהלך הגיוני, לדעתי.

רק אם מאוד חשובה לך התאוצה, ובא לך יחידת כוח כיפית זאת אופציה טובה, בהתחשב בשאר הנתונים שלה.

אם ממש בא לל על הסיויק, זאת לא תהיה קניה גרועה, אבל לא הגיונית.לדעתי כמובן.

פורסם

קניה של סיביק היא לא קניה חכמה, אתה מקבל רכב מיושן יותר שלא מצדיק את המחיר שלו,

הבטיחות שלו והאבזור נחותים מהמתחרות, רכב ישן יותר זה פתח לצרות, חוץ מזה שהמחירי טיפול במורשה של הונדה יקרים יותר מהמורשה של יונדאי בסביבות 50-60%.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פורטה, סיד או i30. לדעתי מכוניות מאוד משתלמות בתקציב הזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פורד פוקוס תענה על כל צרכיך. בתמורה לצריכת הדלק המעט יותר גבוהה מהמתחרות והעצלות היחסית, היא תהיה קניה חכמה. יש גם אוקטביה 1.6 בנזין 2009 צורה חדשה שלדעתי בשנתונים אלו היא הטובה ביותר, גם היא לא מלכת הפתיחות אך עם גיר 6 הילוכים אוטומטי

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

ST12345

קיה פורטה תהיה טובה יותר מהפוקוס מכל בחינה,אז הפוקוס היא לא קניה חכמה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אם קיה ופורד הן באותו המחיר אז הקיה עם 6 כריות ו 6 הילוכים עדיפה. בדגם הקודם אני מסופק. היה לי פורד 2009 ופרט לכבדות היא הייתה נהדרת. הגיעה עם בקרת החלקה, 6 כריות ומאוד נהנתי ממנה כ 50 אלף קמ. על הקיה אין לי ניסיון כך שלא אוכל להגיד אם היא יותר טובה. אני יוצא מנק הנחה שהפורד משמעותית יותר זולה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...