Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

ברשותי מגבר jbl 504

וסאב וופר Pioneer TSW310D4

על המגבר מחובר ביציאה קידמית MOREL TEMPO 6

ויציאה אחורית סאב וופר.

את הסאב וופר שמתי על מגש שמפריד בין החלק התחתון לעליון.הסאב וופר הוא 2 סלילים שכל סליל הוא 4 אוהם.אני רוצה להפיק יותר ר.מ.ס מהמגבר לסאב.אז הבנתי שצריך לעשות גישור ואז להוציא 2 אוהם.עם המגבר וסאב וופר שלי הוכל לעשות זאת?

ועל כמה כדי לי לכוון את הסאב וופר כדי שישמע טוב בFREE AIR ?

תודה לעוזרים.

פורסם (נערך)

מדובר במגבר GTO504 או GTO504EZ?

בשני המקרים נדמה לי שהם לא יציבים ב-2 אוהם בגישור.

מעבר לכך, הסאבוופר שברשותך אינו בנוי לעבודה Freeair.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

קצת סלט, הרבה למען האמת.

הסאב שלך יכול לעבוד בהתנגדות 8 אוהם או ב2 אוהם.

המגבר שלך בגישור לא יכול לרדת מתחת ל4 אוהם.

מה שאני הייתי עושה זה לנסות להרוויח את העליה בהספק של המגבר בגישור אבל לחבר את הסאב ב8 אוהם, ההבדל בעוצמה של הסאב לא אמור להיות מהותי במיוחד ובשמונה אוהם התנגדות המגבר אמור לשלוט בו טוב יותר בייחוד בגישור.

זה נכון שנתון הrms עולה בגישור אבל בדרך נפגעים דברים אחרים חשובים לא פחות כמו יעילות, נצילות, טווח דינאמי, דאמפינג פקטור

או שתביא מגבר חזק יותר או שתחליף את הסאב במידה והתוצאה הסופית לא טובה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...