Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הייתי שמח להתייעץ אתכם על מספר פריטים לפני רכישה:

1. על איזה מהחומרים הבאים הייתם ממליצים לניקוי פנימי של הרכב (כשהמטרה: ניקוי והגנה של החלקים): Chemical guys all clean / GS hyper coat / silk shine dressing?

2. על איזה מהחומרים הבאים הייתם ממליצים לניקוי ג'נטים (אלו ג'נטים ולא מגנזיום. מעוניין בחומר שינקה ויגן, לא חזק מדיי שלא יהרוס את הג'נט): Scholl whell cleaner / Chemical guys orange degreaser / Chemical guys premium blue?

3. מטליות מיקרופייבר - אני מרגיש לגמריי אבוד! ככל שאני קורא יותר, כך אני גם מתבלבל יותר.. עבור דיטלר מתחיל - כמה מטליות צריך לדעתכם? איזה גדלים וסוגים מומלץ להחזיק?

4. ראיתי שברוב סרטוני ההדרכה ל-ONR משתמשים בספוג. על איזה ספוג אתם יכולים להמליץ לי שהוא מספיק עדין לרכב?

תודה מראש!

פורסם

1. לניקיון all clean (מדולל, מרסס על מטלית מורח, מרסס על מטלית שניה מים מנגב ושם הגנה) ואז G6 או SS לפי מה שאתה אוהב, הראשון נותן יותר ברק והשני פחות.

2. מה יש לנקות בג'אנטים ? זה ברזל, שים טסות יפות ותשמור עליהן, אפשר אפילו לפרק פעם בשבוע ולנקות עם הסבון הרגיל.

3. מה אתה עושה ? הגודל המקובל הוא 40X40ס"מ (16X16אינץ') ומגבות ייבוש הן גדולות יותר (הרבה יותר). אם אתה רק מנקה בפנים שתיים יספיקו, אם אתה עושה עוד דברים מעבר לזה אתה צריך יותר בהתאם למה שאתה עושה (כמובן שכל המרבה, הרי זה משובך).

4. אפשר להשתמש בספוג יעודי (ניתן למצוא בחנויות המתמחות) או בכפפה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

למה לא תבקש הדגמה ממי שאתה מעוניין לרכוש מוצרים

ואז תחליט כאשר תראה הדגמה ותישמע הדרכה.

פורסם

ואם הוא מעוניין לקנות מחו''ל במחירים אטרקטיביים מוצרים שלא קיימים בארץ? גם שיבקש הדגמה? לדעתי מיותר וכמובן לא אפשרי.

יש די והותר מידע על גבי הפורום על מוצרים שונים, סקירות והסברים.

אני מניח שבכל עסק שהוא ילך לקבל ייעוץ, עדיין ינסו למכור לו מוצרים, ובצדק -הם חנות, אני חושב דווקא שהמקום לקבל הסברים בלי מניעים איישים זה במפגש דייטלינג המתקרב, תלך, תשמע, ותתייעץ עם חברי הפורום הרבים שיהיו שם.

• תוכן חדש...