Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוודי A6 או סובארו B4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני רק אניח את זה כאן:

Alfa Romeo 159

+1

לדעתי, לוקח גם את הסובארו וגם את האאודי מבחינת יופי והרושם שהוא משאיר.

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם

שאלה שאני חייב לשאול למה אתה לא טופס מהקוראניות ? מה גרם לך להגיע למסקנה שאין להם רכבים טובים ?

לפי מה שאני יודע יש להם רכבים לא רעים בכלל

פורסם

nim, הבחור רוצה שהרכב יעשה רושם. עם כל הכבוד לקוריאניות, אחלה רכבים: אמינים, נוחים, פרקטיים, עיצוב עינין של טעם (יש כאלה שאוהבים), אבל איזה רושם עושה יונדאי I35?

אלפא 159 דוגמא קלאסית לרכב שעושה רושם, במקרה הזה גם יפה וגם אופה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פסלת את הקוריאניות על אמינות ועל עיצוב? אומנם על עיצוב אפשר להתווכח, אבל מבחינת אמינות ובטיחות מדובר ברכבים עם אחלה שם.

ובקשר ליונדאי, נכון שזה לא עושה רושם, אבל יש קוריאניות אחרות יפות ממנה, והאלפא אומנם יפה ואופה אבל לדעתי גם יקרה הרבה יותר. או שאני טועה?

פורסם

קרא שוב את מה שכתבתי בקשר לאמינות של קוריאניות.

רושם? אילו דגמים קוריאניים שמיובאים ארצה מרשימים לדעתך?

ולוסטר, IX35, טוסון, ספורטז' יש להן את קהל היעד שלהן, אבל בעיניי לא מדובר ברכבים ייצוגיים עם סטייל.

אלפא 159 לאומת זאת, זה כבר רכב עם סטייל, עיצוב, ניהוג - רכב ייצוגי שמתאים לחובב הגה.

מחיר? תבדוק ביד 2 ותיראה שלקנות אחת זו בהחלט משימה אפשרית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

אני לא חסיד של אלפא, תסלחו לי :oops:

כרגע ההתלבטות היא עדיין בין הA6 לB4.

החסרונות של הA6 - עלויות אחזקה מטורפות.

החסרונות של הB4 - שהיא לא A6 :cry:

יש לי עוד שבועיים עם הרכב חלופי, ואלו יהיו שבועיים של התלבטויות.

ככל הנראה ארכוש רכב לפני שאקבל את הכסף על הטוטאלוס (עוד 3 חודשים).

עריכה אחרונה על ידי djyakini

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אם ההתלבטות בין שני הרכבים ועלויות אחזקה חשובה לך, הרי יש יתרון ברור לB4. חוץ מזה, אתה לא חייב לקחת שני ליטר.

אגב, בתור אופציה מענינת אוטבק או B4 סטיישין.

פורסם

כפי שכבר ציינו אם b4 תנסה לשם את היד על 3R, לא תתחרט, אם אתה רוצה 2.5 (לא מלהיבה בכלל), אז כבר באמת הייתי הולך על A6

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

את עלויות האחזקה של האודי ניתן לצמצמם משמעותית במידה מטפלים במוסך מתמחה כמו רון,אומנם לא מדובר פה בצימצום של 50 אחוז אך לדעתי תוכל לחסוך 15-20 אחוז ואולי אפילו יותר.

מעבר לכך,ישנם דברים שתוכל להזמין מאיי ביי,ולחסוך מאות אחוזים על החלקים. כמו נגיד תושבת מנוע ממוחשבת .

Porsche 944 turbo

פורסם

סתם בשביל לסבר את האוזן - ניגשתי היום לביטוח לבטל את הפוליסה של הרכב המושבת. על הדרך שאלתי לגבי עלות הביטוח של הA6 2006 3.2 קוואטרו... אחרי ההנחה של עיריית חיפה רק המקיף יצא 7500 ש"ח! רכב שהעלות שלו לקניה היא 65K~, יותר מ11 אחוז עלות הרכב בשנה. על הB4 2.0 2008 שילמתי מקיף 3680 ש"ח בלבד, יחי ההבדל. נוסיף את הרישוי של דרגה 7 בעלות 2200~ ש"ח, ואת החובה.. ואת החלקים.. קיבלנו סכום דימיוני רק בשביל להעמיד את הרכב על הכביש. אמנם יש לי אפשרות לרכוש ולהחזיק אותה, אבל כמו שמישהו נחמד ציין פה בשירשור - בסכומים האלו עדיף כבר לצאת לחופשות ולהינות במקום לשלם על אחזקת רכב. מה שכן, אני בטוח שבמוקדם או במאוחר ארכוש לי אחת, אם זה יהיה עוד שנה או שנתיים - שמתי לי מטרה :wink:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

לגבי הביטוח נשמע לי יקר להחריד,כנראה מישהו שלא רוצה את הביזניז,

במקרה של רכבי פרימיום עדיף ללכת לחברות הקטנות שמתמחות בביטוח רכבי יוקרה.

לגבי ה2200 ש"ח אגרה,זה לא נורא גם אני עד לפני שנה שילמתי 2300 ש"ח עכשיו תודה לאל זה ירד ל1680 או משהו כזה.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...