Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שהקשר שלי לכל מה שקשור לבמוו הוא בערך כמו הקשר שלי לג'סטין ביבר אבקש את עזרת "הבימרים" שישפכו קצת עור על הרכב.

הדגש שלי הוא על כמה דגמים, אחד הוא דגם ה 1.9 ליטר בנזין, אם אני לא טועה 114 כ"ס והשני הוא מנוע ה 2000 בעל ה 6 צילנדרים בעל 150 כ"ס.

רציתי לדעת מבחינת תחזוקה וכו', האם זה באמת כל כך יקר? איך המנועים שלהם אמינים? בקיצור, קצת אור וידע כללי על הרכב יעזרו לי מאוד. תודה רבה מראש.

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

פורסם

תן דרישות שלך מהרכב ותקציב.

אולי יש רכב יותר מתאים מבימר בן 15.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

התקציב הוא בסביבות ה 30K, דיי נעול על הבימר בת 15. אומנם זקנה אך עדין לדעתי יש בה "פוזה" וסוג של קסם (כמובן אלו שנראות כראוי).

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

פורסם

חכה למומחים שישפכו אור על עלויות אחזקה ותקלות צפויות.

מה שכן 2 המנועים חלשים על הרכב.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

יש גם מנוע 2 ליטר, בגרסת 4 צילינדר שהגיעה מאוחר יותר.

מדגם זה של הסדרה 3, הידועה כ e46 החלפתי כבר כמה רכבים. אני בהחלט נהנתי מכל רכב כזה שהחזקתי.

ממליץ על מנועים משושים, ההבדלים באחזקה לא גדולים מידי וכך גם צריכת הדלק. זה שווה את זה אם כי גם הגרסאות המרובעות נוסעות יפה.

מה כן צריך לבדוק?

קומבינות במערכת החשמל - אנשים חסכו המון כסף בתיקונים יקרים , קרי מערכת כריות האוויר , לרוב חיישן במושב נוסע או מותחן. לבדוק גם את הabs וכן את מנגנון החלון בגג אם ישנו, הוא לא זול לתיקון. לסיכום - סריקת מחשב מלאה.

מבחינה מכאנית, רכב שתוחזק טוב יפגין אמינות יפה למדי.

חלפים ספציפיים יכולים להיות יקרים ברכב הזה.

לבדוק את מערכת הוואנוס אם הולכים על מנוע שמכיל את המערכת, לבדוק את מערכת הקירור, לרבות כניסת המאוורר החשמלי לפעולה ואת המאוורר עם המצמד ( פאן קלאץ).

מיכל עיבוי דורש החלפה, הוציאו במרוצת השנים גרסה עמידה יותר שלו, ניתן לדעת לפי התאריך המוטבע עליו.

חשוב לבדוק סדקים בתת השלדה האחורית, בעיקר בדגמים חזקים, לא מומלץ להכנס לתיקון מורכב ויקר שכזה.

אם יש לך שאלות ספציפיות אשמח לענות

M-TECH E46

• תוכן חדש...