Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ebay - הזמנות, פידבקים וכד'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם

בשל פערי מחירים בלתי נתפסים של מוצרים פשוטים (קוטל יתושים, סכינים למכונת גילוח ועוד) החלטנו, אני ואשתי להשתמש באיביי. המחירים ברצפה והמוצרים הם טובים.

עכשיו - יש לי כמה שאלות:

א. מה זה פידבק? השאירו לי פידבק טוב (A+++++++ או משהו כזה). מה זה אומר? אני גם צריך להשאיר?

ב. מה זה TOP RATED SELLER? זה מעיד על המיהימנות? על האיכות?

ג. מה העניין עם המכס? מה ההגבלות שחלות עלי? אני סטודנט ונשוי טרי. האם יש לזה קשר?

ד. הגעת המוצרים - האם אני מקבל אותם כמו בדואר רשום, או שאני צריך לגשת לדואר לקחת?

תודה!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

א. פידבק זה התגובה שלך על היחס של המוכר ועל המשלוח וכו'. בפידבק אתה מדרג מספר פרמטרים, כגון מהירות המשלוח, מחיר המשלוח, רמת הקשר בינך לבין המוכר וכו'. (יכול לדרג בין 1 ל5 כוכבים), בנוסף באפשרותך לרשום דעה על המוכר עד 80 תווים. אם רשמו לך A+++, זה בדרך כלל מערכת אוטומטית, אבל זה אומר שמבחינת המוכר אתה בסדר, שילמת לו בזמן והוא קיבל את הכסף ולא היו בעיות וזהו.

ב. טופ סלר זה מוכר שמדורג כמוכר אמין באיביי. לא יודע על סמך מה זה נבדק, אבל בעקרון אני מעדיף לרכוש מהם.

ג. עד 75$ לא משלמים שום דבר.

ד. יש ויש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

טיפה להרחיב על דברי דור:

1. אני מסופק אם לפידבק שלך כקונה יש משמעות. אני תמיד קיבלתי פידבקים טובים, והמקרה האחד שבו פתחתי מחלוקת נגמר בהחזר הכסף ובמחיקת כל ההזמנה והפידבקים.

2. לכל מוכר יש ציון - ויש גם קישור לנוסחא שלפיה מחושב הציון. בד"כ רצוי לרכוש ממוכרים עם ציונים מעל 98-99 ומספר גדול של קונים.

3. כפי שכתב דור. לפעמים גם מוצרים יותר יקרים יחליקו במכס - אבל זה עניין של מזל. אם אתה קונה כמה מוצרים מאותו מוכר אל תזמי אותם יחד - המוכר עלול להגדיל ראש ולספק כמה מוצרים בחבילה אחת ואז ערך וגודל החבילה עלולים לעורר את המכס. הזמן מוצר, המתן עד שיסומן כנשלח ואז הזמן את הבא.

4. יש חבילות המגיעות בדואר רגיל ונכנסות לתיבה, יש יותר גדולות שאינן רשומות ותקבל בסניף הדואר עם פתק אפור, ויש רשומות (שבד"כ יגיעו עם מספר מעקב) ויאספו בדואר כמו כל דואר רשום, בגי קשר לגדלן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1.פידבק שלך קובע אם אחרים יקנו מהמוכר הזה או לא. אם אתה חושב שאסור שיקנו ממנו תשאיר פידבק שלילי ועדיף לו לפתוח חשבון חדש מאשר להתעסק עם תיקון השם הרע שנתת לו.

2. טופ סלר זה מישהו שמוכר הרבה ואין לו בעיה עם פידבקים.

3. מכס תלוי במה שהמוכר כותב על החבילה. יש מוצרים שישר נכנסים לבדיקה, חלקים לרכב, טלפונים... אבל זה תלוי מה כתוב על החבילה.

מה שהסינים כותבים על החבילה ומה שיש בחבילה במציאות זה לא אותו דבר.

4. בדרך כלל שולחים חבילה בדואר לא רשום שיותר זול, דואר רשום מארה"ב לארץ מאוד יקר. אתה צריך ללכת לאסוף מהדואר.

אייל

פורסם

אני תמיד מושאיר למוכרים פידבק חיובי ו5 כוכבים בכל הפרמטרים ישר אחרי ההזמנה. הם מאוד אוהבים את זה ועוד אף פעם לא הייתה לי בעיה, תמיד קיבלתי מוצרים מעולים ובזמן.

כמובן כדאי לקנות רק ממוכרים אמינים עם פידבק טוב שביצעו לפחות כמה אלפי עיסקאות. תמיד גם תיקראו את הפידבקים שהם מקבלים וכמה פידבקים עברו רויזיה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מסופק אם לפידבק שלך כקונה יש משמעות.

נדיר,אך יש משמעות.

יצא לי להתקל פעם במוכר שציין בפרוש שהוא לא מוכר לאנשים עם פחות 25 רכישות ופחות מ98%.:-D

בסוף קניתי ממנו כי עמדתי בתנאים.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

פעם אחרונה שמכרתי באיביי היה לפני כשנתיים. יכול להיות שזה השתנה מאז, זכור לי שבתור מוכר ניתן להשאיר פידבק חיובי או נייטרלי.

לא ניתן להשאיר שלילי.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

נשמע קצת לא הגיוני מה שאתה כותב,שבתור מוכר אין לך אופציה לפידבק שלילי אבל לקונה יש.

מצד שני לא מכרתי מעולם באיביי,אז מאמין לך :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם הכסף כבר עבר לחשבונו (ואני משלם מייד עם ההזמנה) - מדוע שלא ימכור לי, גם אם אני עדיין ללא ותק?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ביקשתי מחבר להזמין לי פריט מסוים. אחרי שלושה שבועות הוא אומר לי שהחזירו לו את הכסף בפייפל והמוכר מחק את המוצר מהרשימת קניות. המוצר עדיין מופיע באיביי. מה הולך פה?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
אם הכסף כבר עבר לחשבונו (ואני משלם מייד עם ההזמנה) - מדוע שלא ימכור לי, גם אם אני עדיין ללא ותק?

כניראה ניסיון מר וסביר להניח עם כאלה בלי וותק.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
ביקשתי מחבר להזמין לי פריט מסוים. אחרי שלושה שבועות הוא אומר לי שהחזירו לו את הכסף בפייפל והמוכר מחק את המוצר מהרשימת קניות. המוצר עדיין מופיע באיביי. מה הולך פה?

המוכר לא החזיר כסף בלי להגיד שום דבר, תשאל מה קרה.

אני לא מזמין בשביל אף אחד בגלל דברים כאלה

אייל

פורסם
אני תמיד מושאיר למוכרים פידבק חיובי ו5 כוכבים בכל הפרמטרים ישר אחרי ההזמנה. הם מאוד אוהבים את זה ועוד אף פעם לא הייתה לי בעיה, תמיד קיבלתי מוצרים מעולים ובזמן.

כמובן כדאי לקנות רק ממוכרים אמינים עם פידבק טוב שביצעו לפחות כמה אלפי עיסקאות. תמיד גם תיקראו את הפידבקים שהם מקבלים וכמה פידבקים עברו רויזיה.

להבדיל ממך אני לא משאיר פידבק עד הרגע שבו מגיע המוצר אלי הביתה ובדקתי שהוא תקין.

יש מוכרים עם פידבק גבוהה (99+) ומכירות גבוהות שברגע שנתת פידבק אין עם מי לדבר, מנסיון (בעיקר קורה מול הסינים ולא מול מוכרים

אמריקאים ואירופאים)

פורסם
להבדיל ממך אני לא משאיר פידבק עד הרגע שבו מגיע המוצר אלי הביתה ובדקתי שהוא תקין.

יש מוכרים עם פידבק גבוהה (99+) ומכירות גבוהות שברגע שנתת פידבק אין עם מי לדבר, מנסיון (בעיקר קורה מול הסינים ולא מול מוכרים

אמריקאים ואירופאים)

אצלי ניסיון מעולה עם מוכרים סיניים, אני מקפיד להזמין בעיקר מסין (משלוח חינם ולא צריך לשלם מיסים). תמיד כאשר פניתי למוכר קיבלתי תשובה מאוד מהירה. הם יודעים שגם אחרי הפידבק אתה יכול לפתוח קייס באיביי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כי אולי אתה משתמש חדש שמעוניין לרכוש מוצר ואז לאמר שלא קיבלת אותו כדי לקבל את הכסף חזרה, לדוגמא?

Miata ND2

• תוכן חדש...