Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, יש לי פורד מונדאו 2002 עם הרדיו: pioneer deh-1300r.

מאחורי יש 2 חיבורי בננה (אדום ולבן) , ובעזרת מתאם בננה-AUX חיברתי כאבל AUX כדי לשמוע דרך הפלאפון.

radio_pioneer_deh_1300mp_back.jpg

הבעיה היא שהרדיו לא מגביר את ה-AUX , כלומר,

אם אני שומע רדיו או מוזיקה מדיסק, שומעים ממש ממש חזק,

אם אני מחבר את הגלקסי אז הרדיו לא נכנס לפעולה בכלל - הרדיו יכול להיות על Volume 1 או על Volume 99 וזה ישמע אותו דבר.

כלומר כנראה שהוא בכלל לא מגביר את הגלקסי ושומעים חלש בצורה מזוויעה (בעמידה זה נשמע סביר, בנסיעה אפילו הכי איטית עם חלון פתוח כבר לא שומעים כלום).

עוד בעיה - ברכב יש 4 רמקולים, ברדיו \ דיסק שומעים מכל ה-4 , בעזרת הכבל AUX רק מה-2 האחוריים.

רציתי לקבל המלצה למגבר \ רדיו שיתאים לרכב שלי ושיגביר את ה-AUX שישמעו חזק (כלומר בעוצמה ששומעים דיסק ברדיו הנוכחי),

ושישמעו מכל הרמקולים.

באופן אישי אני לא משתמש בכלל בדיסק וברדיו, ככה שאם קיימים מגברים רק ל-AUX , אין לי בעיה עם זה.

עדיף שלא יעלה הרבה אבל אשמח לשמוע כל הצעה.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם

היי

החיבורים הנ"ל הם לא כניסות AUX אלא יציאות למגבר....לכן אתה לא שומע איתם כלום!

לדעתי לרדיו הזה אין כניסת AUX,אלא אם אתה רואה על הפנל כניסת PL

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

המכשיר שלך דיי עתיק ,אני ממליץ לך לרכוש מכשיר חדש זול מסידרה 1 של פיוניר Pioneer DEHX1650UB

לצרכים שלך הוא מתאים יש לו יכולת שליטה במכשירי אנדרואיד שם לב לרשימה :

http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/UnAssigned-Content/Android+Compatibility

מעבר לזה יש לו כניסת AUX קידמית וחיבור USB וגם שולט אייפון\אייפוד ,כך שאתה יכול לשמוע מוזיקה

מאיזה התקן שאתה רוצה.

פורסם
המכשיר שלך דיי עתיק ,אני ממליץ לך לרכוש מכשיר חדש זול מסידרה 1 של פיוניר Pioneer DEHX1650UB

לצרכים שלך הוא מתאים יש לו יכולת שליטה במכשירי אנדרואיד שם לב לרשימה :

http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/UnAssigned-Content/Android+Compatibility

מעבר לזה יש לו כניסת AUX קידמית וחיבור USB וגם שולט אייפון\אייפוד ,כך שאתה יכול לשמוע מוזיקה

מאיזה התקן שאתה רוצה.

תודה רבה לך!! בעקרון כל הרדיואים עם AUX מובנה זה AUX מחובר למגבר נכון?? לא כמו מה שיש לי כרגע שפשוט מטווח בין הAUX לרמקולים ..

פורסם

כמו שכבר נאמר ,אין לך כניסת AUX במכשיר

היציאות הנ"ל הם יציאות RCA למגבר ולא ל-AUX שני תפקידים שונים לגמרי.

ב -1650 אם תחבר לכניסת ה-AUX היא תוגבר ע"י ההגברה של הרדיודסיק.

אך את הגלקסי שלך במידה והוא ניתמך ברשימה המצורפת אתה צריך לחבר לכניסת ה-USB ע"י כבל מתאים.

• תוכן חדש...