Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התעקם הגלגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

נסעתי הערב ותוך כדי פנייה שמאלה במהירות של 20-30 קמש בטעות נכנסתי במדרכה מימין עם הגלגל הימני הקדמי

הגאנטים (מגנזיום) נראים כרגיל חוץ מכמה סימני שריטות, אך הגלגל התעקם לחלוטין

נסעתי חזרה הביתה (נסיעה של דקה בדיוק) ושמתי לב לכמה דברים

הצמיג נוגע בדפנות הרכב ו"מחרחר" כשאני בולם או פונה, הוא לפעמים נתקע ומקפיץ את כל הרכב באוויר

כל הצמיג נשחק וראיתי הרבה לכלוך שחור יוצא ממנו

יש השערות מה קרה? מה חומרת הנזק? כמה יעלה טיפול?

תודה רבה :-(

פורסם

נראה לי שפוצצת צמיג...אבל אני לא מאמין שפספסת דבר כזה, תבדוק שוב את המקום, לפי התסמינים האלה אתה צריך לראות במקום בבירור אם זה צמיג או גאנט או שניהם ביחד

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

למה להמשיך לנסוע ולעשות עוד נזק? לא יותר הגיוני לחנות בצד ולהזמין גרר? :shock:

פורסם

אוקיי, אז הייתי במוסך ונאמר לי שהמשולש התעקם, המוט שמקשר בין ההגה לגלגלים התעקם וכמעט נשבר, הצמיג נקרע לגמרי

בעקרון כל דבר שיכל להפגע - נפגע. תוך יום-יומיים עבודה הם אמורים לסיים, עם זאת, אני שמח.

לא אכפת לי מהרכב, יש ביטוח והתשלום לתיקון פחות מפריע,

העיקר שלא היה על המדרכה הולך רגל או שאני הייתי נפגע, במידה והיה שם קיר במקום מדרכה :shock:

תודה רבה לכולם בכל מקרה :-)

פורסם

דאג לעשות כיוון פרונט לאחר התיקון.

פורסם

תקפיד שהמשולש יהיה זהה למשולש שבצד השני מבחינת היצרן. לפעמים בין סוגים שונים של יצרנים יכולים להיות פערים שכמעט ולא מורגשים בנתונים הפיזיים אך יורגשו בנהיגה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום רב!

קיבלתי את הרכב סוף סוף בחזרה מהמוסך :-D, נאלצתי להמתין הרבה כי הרכב לא נפוץ בארץ והוזמנו חלקים מארה"ב (אני בטוח שמקוריים כמובן).

הוחלף המשולש והגלגל עצמו(צמיג+גאנט). הם אומרים שהוחלפו שני הצמיגים הקדמיים.

איך שהתחלתי לנהוג שמתי לב שהרכב מושך אותי ימינה וההגה מסתובב ימינה כשלא מחזיקים אותו (לכיוון הגלגל החדש)

חזרתי למוסך ועשו לי כיוון פרונט ואיזון גלגל - עדיין מושך.

לאחר מכן הצליבו בין הגלגלים (הימני עבר לשמאל וההפך) - עדיין מושך.

המוסכניק אומר שהוא כבר לא מרגיש משיכה אבל אני מרגיש אותה וכמעט בטוח שלא הייתה בעבר.

האם המשולש החדש גורם לבעיה? הרי הגלגל לא גורם לבעיה, שכן הייתי נמשך שמאלה לאחר ההצלבה.

אובד עצות כרגע ואני לא רוצה להציק למוסך על סמך שטויות שאני מספר לעצמי :| אולי זה בכלל פסיכולוגי?

פורסם (נערך)

מניסיון, פגיעות במקומות "רגישים" כאלה כמעט בלתי אפשר להחזיר את המצב לקדמותו.

המוסכניקים תמיד יגידו לך שזה נראה לך, כי התיקון יקר.

עריכה אחרונה על ידי HenzTDI

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

לא אכפת לי מהרכב,

:shock:

לא מבין את התגובה הזו.

עשה הכל שכן יהיה אכפת לך ושהרכב שלך יהיה תקין ב-100% אחרי התאונה. לפחות בטיחותית (אם לא נזקי פח חיצוניים שריטות וכיו"ב).

לדעתי - בקר במכון פרונט רציני שיראה בדיוק מה הבעייה, כי נראה לי שאתה הולך לתזז הלוך ושוב למוסך שלך וחזרה.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...