Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רשמתי לפני כ 2-3 שנים על הבעיות במנועי ה TSI[/b] - עם בעיית המותחן והנזק הנגרם למנוע (לאחר שקראתי אתרים בספרד)וכאן בארץ - שירות הלקוחות התנער מהבעיות ,, .
אני לא מכיר אחד אשר שילם מכיסו על החלפת שרשרת תזמון + מותחנים או מנוע (אם בעיית השרשרת לא אובחנה בזמן כמו בדוגמה הזאת) וגם לאחר תום תקופת האחריות (כפי שקרה אצלי ואצל האדון הנכבד מהשרשור הזה). כל עוד הרכב טופל לפי הספר, היבואן/יצרן לא התנער מאף לקוח. משום מה רבים מאד בפורום הזה אוהבים להשמיץ את שרות הלקוחות של צ'מפיון. בעיה דומה מאד (כשל בשרשרת תזמון/מותחן) קיימת במנוע 1.6 של פיג'ו ו-BMW, וגם היא תוקנה ע"י היצרן.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
אני לא מכיר אחד אשר שילם מכיסו על החלפת שרשרת תזמון + מותחנים או מנוע (אם בעיית השרשרת לא אובחנה בזמן כמו בדוגמה הזאת) וגם לאחר תום תקופת האחריות (כפי שקרה אצלי ואצל האדון הנכבד מהשרשור הזה). כל עוד הרכב טופל לפי הספר, היבואן/יצרן לא התנער מאף לקוח. משום מה רבים מאד בפורום הזה אוהבים להשמיץ את שרות הלקוחות של צ'מפיון. בעיה דומה מאד (כשל בשרשרת תזמון/מותחן) קיימת במנוע 1.6 של פיג'ו ו-BMW, וגם היא תוקנה ע"י היצרן.

אם אתה מגיע בלי ידע מוקדם שהתקלות הנ"ל הן סידרתיות יש מצב טוב שתשלם חלק מעלות ההחלפה.

פורסם

חוץ משרשור הראשון בו הועלה ספק לגבי אופי הטיפול ברכב, ושפותח השרשור לא חזר לעדכן, הבאת שרשור נוסף על בעייה ב-DSG שלא קשורה לבעיה הנ״ל ושרשורים נוספים לגבי אותה בעיה ידועה במנגנון התזמון אשר בהם הוחלף מנוע על חשבון היצרן, כך שאתה רק מחזק את מה שכתבתי - אני לא מכיר אף אחד (אשר טיפל ברכבו לפי הספר) אשר בקרות התקלה היה צריך לממן מכיסו החלפת מנוע או תיקון.

פורסם
אם אתה מגיע בלי ידע מוקדם שהתקלות הנ"ל הן סידרתיות יש מצב טוב שתשלם חלק מעלות ההחלפה.

תראה לי מקרה שבו בעל רכב שטיפל לפי הספר ברכבו נאלץ לשלם מכיסו על החלפת מנוע כתוצאה מאותה בעיה ידועה.

פורסם

תקלה ביצור של היצרן. היבואן בארץ לוקח אחריות מלאה גם אחר תום תקופת האריות הרשמית (כמתבקש וכמצופה). הלקוח מקבל רכב חליפי ומנוע חדש ומרוצה מאוד מהשירות. ועדין יש כאן אנשים שגם אם יקטפו להם את הירח והכוכבים וישימו בדלי הם יבואו בטענות שהדלי ירוק ולא אדום. שחררו. ואגב, שאפו לפותח השרשור על העירנות. כמו שנאמר, טוב שכן קרוב מאח רחוק. רק חבל שמרוב שהאלפות כל כך מוצלחות מפסיקים למכור אותם.

פורסם

הנקודה שאנו מדגישים היא הגילוי הנאות ושקיפות ולקיחת אחריות .( המופנה כלפי כל היבואנים ונותני השירותים במשק )

ואם אין לך ידע ושיתוף בפורום - לא תדע , וכאשר תהיה בעיה אשר הם מודעים לה - הם יבקשו ממך לשלם על כך .

אם תצליח לשנות את המופיע בדפים הללו - כנראה אתה צודק / .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?522839

zvika-Pick - כתב

• מפה לשם, לפני חודש ומשהו היא מתקשרת אלי ביום ראשון בבוקר בהיסטריה.
    "הרכב במוסך, אמרו לי שהלך ראש מנוע ויש נזק של 20 אלף ש"ח. איך זה יכול להיות??? הרכב חדש!!"
    הרגעתי אותה והתחלתי לתחקר את המקרה. מסתבר שביום חמישי נדלקה לה נורית כתומה של לחץ שמן. היא הייתה במרחק של דקה נסיעה מהבית אז היא המשיכה הביתה, דוממה מנוע ונכנסה הביתה. למחרת בבוקר קראה לאחד מהילדים שלה שיבדוק שמן. לא היה חסר כלום. ניסו להניע את הרכב - לא מניע. גררו את הרכב למוסך, אבל יום שישי יום קצר אז רק ביום ראשון היה למוסך זמן להסתכל על הרכב.
  • הדיאגנוזה - רצועת תזמון נקרעה, נזק לראש, העלות מתוארת בתחילת הפסקה.

"תתעקשי שיפעילו לך אחריות של רצון טוב. הרכב מטופל במוסך מורשה, זאת תקלה ידועה במנועים האלו, אין סיבה שלא יקחו אחריות על התקלה גם אם ,,

Asaf-R - כתב
    • דווקא השירות נראה בעייתי.
      כן, החליפו בסוף מנוע, וכן הכל היה בסוף על חשבונם. אבל לקוח אחר בעל תודעת שירות נמוכה יותר - ככל הנראה היה משלם את מלוא הסכום.

אז שירות טוב? לי זה נראה יותר כמו סוג של שיטת מצליח.

בכל מקרה, תודה ששיתפת אותנו.

אחריות מורחבת - good will לרכבי צ׳פיון, האומנם? (מקרה בשרשרת טיימינג)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?507624-אחריות-מורחבת-good-will-לרכבי-צ׳פיון-האומנם-(מקרה-בשרשרת-טיימינג)&highlight=DSG

אז ככה,

הבוקר כחלק מריקול שצ׳פיון עורכת לאיביזות (החלפת מוח גיר)

נאמר לי שיש רעשים מהמנוע (עליהם התלוננתי בכל ביקור במוסך ובכל פעם טענו שמדובר ב״רעשים הרגילים מהגיר״) ושצריך להחליף שרשרת טיימינג אחרת המנוע ישבוק בקרוב מאוד. הרכב כבר חצי שנה מחוץ לאחריות ונאמר לי שאין לי מה לעשות, אני לא זכאי לכיסוי במסגרת האחריות good will ,,

,,

התקשרו אלי הרגע מהמוסך, הרכב עדיין שם וישאר שם עד מחר לתיקון שרשרת הטיימינג על
חשבונם
,

כנראה שלפורום הזה יש השפעה רבה מאוד
, כבר פנתה אלי מישהי משירות הלקוחות שלהם בהודעה פרטית והבעיה נפתרה!
ֿ

ֿתודה רבה!

בעיה מול היבואן - החלפת שרשרת טיימינג ומותחנים סיאט לאון 1.8 tsi

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?512753-בעיה-מול-היבואן-החלפת-שרשרת-טיימינג-ומותחנים-סיאט-לאון-1-8-tsi&highlight=DSG

לאחרונה שמתי לב לרעש מאזור המנוע, בזמן סלד סרק בלבד בעל אופי ״דיזלי״ - אותו הרעש שאופייני למנועי tsi בזמן התנעת הבוקר אבל חולף אחרי מספר שניות.

אתמול ניגשתי למוסך המורשה בו אני מטפל ברכב בדרך קבע, עשינו סיבוב על הרכב עם הבוחן שאישש את החשש שלי שמדובר ברעש משרשרת הטיימינג וכי יש להחליף את הרצועה והמותחנים.

לאחר שיחה של המוסך עם צ׳מפיון בנסיו לקבל את התיקון על חשבון היצרן נמסר כי כיוון שהרכב כבר יותר מ 3 שנים על הכביש הם לא מכסים את עלות ההחלפה.

אגב, הצעת המחיר שקיבלתי עומדת על 3500 ש״ח כולל מע״מ לכל התענוג. ,,,,,,

-------------

טוב, אז למרבה ההפתעה, מספר שעות (!!!) אחרי שהשארתי את הפרטים להילה היא חזרה אלי עם תשובה שאחרי שהנושא נבדק הם צ׳מפיון יקחו את עלות ההחלפה כולה על עצמם וכי כל הפרטים הועבר למוסך בו אני מטפל דרך קבע.

אז דבר ראשון אני רוצה להודות להילה על השירות המהיר והיעיל וכן, גם לצ׳מפיון מגיע כל הכבוד בעניין

אייל .

וזה סתם בשבילך :wink: - ראה אפשר לעבור - אומרים כי דברים שרואים מכאן לא רואים משם .

אלורה! התחלתי גם לחיות. [הג'וליטה החדשה שלי כבר פה]

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?518360-אלורה!-התחלתי-גם-לחיות-הג-וליטה-החדשה-שלי-כבר-פה&highlight=%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ליין מן כתב: viewpost-left.png רשמתי לפני כ 2-3 שנים על הבעיות במנועי ה TSI[/b] - עם בעיית המותחן והנזק הנגרם למנוע (לאחר שקראתי אתרים בספרד)וכאן בארץ - שירות הלקוחות התנער מהבעיות ,, .

בפועל, שרות הלקוחות לא התנער מהבעיה גם אם קרתה לאחר תום תקופת האחריות - כיוון שמדובר בכשל תכנוני הוא קיים בכל המנועים אשר יוצרו בשנים 2010-2012, וכפי שניתן לראות על הכבישים, מותגי VAG לסוגיהן הם לא בדיוק מותגי נישה וקיימים עשרות אלפי יחידות על הכביש. אם היבואן/יצרן היה מתנער כפי שאתה טוען, כמות הרעש שהיה מופיע באמצעי התקשורת היה כזה שלא היה ניתן להתעלם ממנו (גם אנשים שלא חברים בפורום המכובד שלנו, לא עוברים על סדר היום אם היו מתבקשים להוציא אלפי ש"ח על החלפת מנועים).

פורסם

לא בטוח. נניח המוסך היה אומר לך: בתכלס החלפת מנוע חדש עולה 20,000 ש"ח. נלך לקראתך ותשלם רק 4000 ש"ח.

להרבה אנשים זה היה נשמע עסקה טובה והיו הולכים על זה בלב שלם.

פורסם

Menir1+ג'וני בוי.

אני מבין שגם כאשר מביאים לכם שחור על גבי מסך עובדות, אתם עדיין מתווכחים איתן.

ג'וני בוי,מה הקשר של אלפא לדיון?

לא אתם ולא אני יודעים כמה לקוחות שילמו חלק מהסכום או כל הסכום על תקלות ידועות ומוכרות בשילוב הקדושtsi dsg.

פעם אחרונה שבדקתי לא כל עם ישראל בקארספורום וזו כמיראה הסיבה שהיבואן הקדוש עדיין שורד.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם (נערך)

יניב,

היבואן ה"קדוש" לא קשור לכשל התכנוני של המנוע, הוא הרי לא ייצר אותו, ובכל העדויות שהובאו פה היצרן לקח אחריות והחליף על חשבונו בסופו של דבר בלי שאף אחד (לפחות מהעדויות פה בפורום, כולל שלי) היה צריך להפוך שולחנות. שוב מדובר בכשל תכנוני להבדיל מבעיית אמינות - היבואן במקרה זה, צריך לקבל אישור יצרן לפני החלפה על חשבונו, וזה תפקידו בפרוצדורה הנ"ל. אתה מוזמן לחפש ברשת, אך לא תמצא בעיה מיוחדת במנוע הזה מעבר לבעיה ידועה זו (והדגש הוא על המנוע בשרשור הזה ולא DSG...). לי לא מובן למה חלק מהמשתתפים פה עושים רעש כאשר מדובר בתוצר VAG, כאשר יצרנים אחרים חווים תקלות דומות (פיג'ו ו-BMW עם כשל תכנוני דומה מאד במנגנון התזמון של מנוע 1.6 שלהם, גיר ה-PowerShift המהולל של פורד, וכד')

עריכה אחרונה על ידי menir1

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

היבואן ה"קדוש" לא קשור לכשל התכנוני של המנוע, הוא הרי לא ייצר אותו,

ובכל העדויות שהובאו פה היצרן לקח אחריות והחליף על חשבונו בסופו של דבר בלי שאף אחד

(לפחות מהעדויות פה בפורום, כולל שלי) ---- היה צריך להפוך שולחנות.

אני לא מכיר אחד אשר שילם מכיסו על החלפת שרשרת תזמון + מותחנים או מנוע

(אם בעיית השרשרת לא אובחנה בזמן כמו בדוגמה הזאת) וגם לאחר תום תקופת האחריות

(כפי שקרה אצלי ואצל האדון הנכבד מהשרשור הזה).

לי לא מובן למה חלק מהמשתתפים פה עושים רעש כאשר מדובר בתוצר VAG,

כאשר יצרנים אחרים חווים תקלות דומות (פיג'ו ו-BMW עם כשל תכנוני דומה מאד במנגנון התזמון של מנוע 1.6 שלהם,

גיר ה-PowerShift המהולל של פורד, וכד')

ג'וני בוי - כתב

היבואן בארץ לוקח אחריות מלאה גם אחר תום תקופת האריות הרשמית (כמתבקש וכמצופה).

הלקוח מקבל רכב חליפי ומנוע חדש ומרוצה מאוד מהשירות.

ועדין יש כאן אנשים שגם אם יקטפו להם את הירח והכוכבים וישימו בדלי הם יבואו בטענות שהדלי ירוק ולא אדום. שחררו.

קצת באיחור הנה שרשור יד-ראשונה -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?474475-עוד-מקרה-של-שפיכת-מנוע-TSI-בוואגית-טיימינג-בסיאט-לאון/page10&highlight=%D7%94%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2

בעל הרכב שילם 3163+700 איבחון + 400 דלק = כ 4,200 ש"ח .

אם אני אוסיף עוד כ _+ 2000 ש"ח , אני אבקש ממוסך רון החלפת מנוע כללית :lol:

התשלום עבור העבודה היה 3163 ש"ח, לפי דעתי סכום מופרז שכן בסופו של דבר היצרן (ולא צ'מפיון) לקח על עצמו את עלות החלפים, וכמובן לא לשכוח את הפאשלה שעשו עם הדיאגנוסטיקה הראשונה שגבו עבורה 700 ש"ח (+ כ 400 ש"ח דלק ששאבו).

אבל אחרי כמעט חודש שהייתי בלי האוטו וחוסר רצון להמשיך בוויכוחים מול צ'מפיון

החלטתי שעדיף לי לשלם להם ,,, עבור העבודה ולגמור עם הסיפור.

האם אתה וג'וני בוי - מוכנים להשתתף בחלק מהעלות - סתם מתוך רצון -טוב , מאחר ואנשים כן משלמים על התקלות הידועות .

ואתם עם ההגנות על היבואן מנסים לפזר מסך ערפל , לנסות להעלים את המציאות - מי שלא יודע משלם .

וגם מי שיודע ,, לפעמים נשחק מול תשובות היבואן ומשלם ממיטב כספו .

וראה את אשר כתבתי לכם - בתשובות 13, 22

** וזו מהות הדיונים בפורום - לשתף ולעזור .

בכל מכשיר או מכונה אפשר כי יהיו בעיות תחזוקה , תיפעול או מחלות ילדות .

בעוד שב אלפא הם הפנימו זאת ונותנים שרות לקוחות טוב .

ב VAG - נראה כי הם מתאמצים לא לספר ולהעלים מידע - שהיום זמין ברשת בכל האתרים .

רשמתי לפני כ 2-3 שנים על הבעיות במנועי ה TSI - עם בעיית המותחן והנזק הנגרם למנוע

(לאחר שקראתי אתרים בספרד) וכאן בארץ - שירות הלקוחות התנער מהבעיות ,,

הנקודה שאנו מדגישים היא הגילוי הנאות ושקיפות ולקיחת אחריות .

( המופנה כלפי כל היבואנים ונותני השירותים במשק )

ואם אין לך ידע ושיתוף בפורום - לא תדע , וכאשר תהיה בעיה אשר הם מודעים לה -

הם יבקשו ממך לשלם על כך .

אייל .

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...