Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לקבל חוות דעת על ראלי עם פגיעה בקורה הקדמית,

במידה והרכב נמצא במצב טוב והבדיקה לא מראה בעיות מייוחדות

במנוע ,בגיר ובשאר מערכות הרכב-כמה העניין משמעותי ?

פורסם

בתור בעלים של איביזה טורבו עם קצה שילדה אני יכול ליעץ לך.

קודם כל קח בחשבון שרכב עם קצה שילדה עלול להיות רכב שעבר התעללות רבה ולכן חשוב לשים לב מי הוא הבעלים , מי היו הבעלים הקודמים , ואם ניתן להשיג דו"ח על התאונה מחברת הביטוח ומהמוסך.

מבחינה בטיחותית כל זמן שהנגיעה לא עברה את הבולמים הקדמיים אין סיכון בטיחותי לנסיעה ברכב , ולא אמורה להיות פגיעה בהתנהגות הרכב.

אני מבין שלוקח הרבה זמן למצוא ראלי למכירה , אבל לא כדאי לקפוץ על הראלי הראשונה שאתה מוצא ולהצטער על זה אחר כך כל החיים.

לפעמים שווה לחכות עוד כמה חודשים...

במידה והאוטו יוצא נקי לגמרי , אבל לגמרי - לא נזילות רעשים במנוע וכו'...... ואתה ממש רוצה לקחת אותו , נהוג להוריד 10% מהמחירון (!) על פגיעה מסוג זה.

במקרה של הראלי זוהי בעיה כי היא בכלל לא נמכרת על פי המחירון.

עוד דבר מאוד מאוד מאוד חשוב זה שאתה צריך לקחת בחשבון שיום יבוא (עוד כמה שנים טובות) ואתה תצטרך למכור ראלי עם קצה שילדה.

בהצלחה בקנייה...

פורסם
תגיד, לא קצת הגזמנו?!

כולה אוטו של 15K ש"ח...

דבר ראשון הבחור לא ציין איזה שנה הראלי ! אולי 98 !

חוץ מזה - אני רוצה לראות אותך קונה ראלי ב 15,000 ש"ח !

פורסם

נהג פשע? איך הגעת לקצת שילדה?

הוא אמר בפירוש קורה...

אם זה היה קצה שלדה אז היו אומרים לו קצה שלדה, כנראה שזאת פגיעה רצינית.

עצה שלי : תמשיך הלאה... למה להכניס ראש בריא למיטה חולה?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...