Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה תלוי מאד בטוויטר ובכיוון ובהגברה.

לפעמים זה טוב ולפעמים לא. זה לא הכי טוב חד משמעית כמו שאתה אומר.

אני לא אמרתי חד משמעתי....

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבר'ה שוב!!

להזכירכם: יש לסט 4 טווטירים!! האם לשים שניים בדלתות ו-2 על הדש בורד יפתור את הבעיה?

ושנית, אני לא מבין מה קשור טווטר לבס? אני דווקא אוהב צליל חד!

פורסם

אביעד לתרום ת'מצלמה שלי לעיניין?

אני ראיתי ת'התקנה שלב אחרי שלב ולדעתי המיקום של הטוויטר יצא יפה(הוא משולב "מוחלק" בדלת)

לדעתי ת'סט השני של הטוויט תוציא(מהרמקול) ותשים בקורות זה יתן צליל חד בגובה האוזניים...

ד"א תזכור שלא ישבתי מקדימה כמובן שהיה הבדל עצום כשנסענו. אבל מאחורה זה משהו בסגנון של: בום בום בווום בום.... טוב שהJBL מוציאים צלילים גבוהים

*עריכה*

למי שלא הבין יש לא מאחורה סאב פיוניר ורמקולים JBL הסאב מעלים כמעט כל צליל באוטו.. אבל זה מה שקורה כשאוהבים SPL

:wink:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
טוב חבר'ה אני תורם את חלקי לעיניין.. הנה כמה תמונות "הסבר"

נסה לצלם תמונה עם כל הדלת זה יתן מבט אחר יותר טוב

:idea::arrow:

Jagermeister Herbal Liqueur

worldest storng beverage

8)

פורסם

יצא יפה, הא?

אז ככה, יש עדכונים:

הייתי אצל מוטי יום שישי האחרון. למרות ששילמתי לו בסוף מחיר טוב על ההתקנה [וגם על הקומפוננט] (אני יודע להתמקח...) הוא עבד כעוד שעתיים על הרכב.

אז ככה:

1. הפרדנו את הטוויטרים מהרמקול עצמו. כעת יש שני טווטרים בדלתות (כמו בתמונה) ועוד שניים על הדש בורד. שומעים הרבה יותר טוב.

2. כל רעשי הרקע שהיו (לדוגמא של המנוע, ורעש רקע בדמות פססססס...) נעלמו! כעת יש צליל נקי מאוד.

נכון לעתה, אני מאוד מרוצה מהמערכת!!

למי שרוצה, החנותבה התקנתי היא צלילי הדרום, לבקש את מוטי: 050-5635881

(ד"א מוטי גולש בפורום, הוא רק צריך להירשם...)

• תוכן חדש...