Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות מהירות/רמזור מסוג א' 3 גאטסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

האם זה נכון שמצלמות מהירות/רמזור מסוג א' 3 גאטסו הן הסוג היחיד שפעילות כיום וכל שאר מצלמות המהירות/רמזור מהדור הישן יותר שיש בהן פילם כבר לא מופעלות להפקת דוחות?

במפה שפרסמה משטרת ישראל מופיעות רק מצלמות מדור א'3

http://beta.govmap.gov.il/?c=HJYbumXxy2mydnynXRc5hg==|lvYJ0yhN+upvHsm1M8111A==&z=3&b=0&lay=SpeedCamera|POLICE_Yehida_Location

מצ"ב כתבה בנושא

http://cars.walla.co.il/?w=/4700/2652927

תודה למשיבים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת מצלמות קבועות, אכן כל המצלמות הפעילות הן מסוג גאטסו. המצלמות הישנות הושארו כדחלילים.

ישנן מספר מצלמות שמותקנות בניידות משטרת התנועה והן מסוג מולטנובה (כמו המצלמות הישנות).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על תגובתך!

ראשית ברצוני לציין-ברור לי שאין לעבור ברמזור אדום לעולם לא עשיתי זאת ומעתה אקפיד שבעתיים!!!

לפני מספר ימים בשעות הבוקר בעת יציאה מהרצליה לכיוון כביש החוף עברתי את פסיי הרכבת (כפר שמריהו) ותוך כדי המעבר החלו אורות מחסום הרכבת להאיר ונשמע צלצול התרעה (במידה והייתי בולם הייתי נעצר על המסילה) עם המשך הנסיעה כאשר הסתכלתי במראה האחורית ראיתי שלאחר מספר שניות (לא מיד) המחסום ירד.

ישנה מצלמה מהסוג הישן (לא גאטסו) בצומת.

האם המצלמה הנ"ל פעילה? זאת מצלמה מהדור הישן יותר שיש בה פילם.

חבר מהפורום כתב שלפני חודשיים ראה פלאש מהמצלמה הנ"ל. האם גם ללא פילם המצלמה ממשיכה להפעיל את הפלאש (מצלמת על ריק?)

אני לא ראיתי פלאש אך השמש הייתה מאחורי (שעה 07:30 בבוקר)...

עריכה אחרונה על ידי eitan74
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...