Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל המומחים,

מאז שהוצאתי רישיון נהיגה עד היום (16 שנים) היו לי רק מכוניות עם גיר ידני (אונו, קולט, ולאון)

לא היתה לי ברירה, (אישתי) וקניתי הונדה סיוויק אוטומטית לפני שבוע.

מה שממש מפריע לי הוא, שתיבת ההילוכים מתנהגת באופן ממש מעייף, כלומר כל הזמן שואפת להעלות הילוך. אפילו בעלייה כשאתה רוצה למשוך את ההילוך, התיבה מעלה הילוך, אלא אם אתה סוחט את הדוושה עד הסוף, ואז אחרי כמה שניות אין לה מספיק כןח ושוב מורידה הילוך. ממש מעצבן.

אני לא יודע אם ככה זה בכל האוטומטיות מאחר ואין לי ניסיון רב איתם.

השאלה שלי: האם יש דרך לכוון את התיבה כדי שלא תעביר כ"כ מהר הילוך, שתתנהג קצת יותר ספורטיבית?

תודה

פורסם

מאיזו שנה הרכב? אם חדש - בדרך כלל יש כפתור של "ספורט" או "חסכוני".

אם ישן, יתכן שיש אפשרות לכוון את הכבל שמחבר את תוף המצערת לתיבת ההילוכים.

דני

פורסם

הרכב הוא הונדה סיוויק 5 דל' קומפורט שנת 2011 ואין לה כפתור eco או sport

לפחות לא משהו שראיתי. האם אתה מכיר מישהו שמתעסק בדבר כזה?

פורסם

רוב הרכבים האוטומטיים היום, בנויים לחיסכון בדלק ולכן העברות ההילוכים הינן "מהירות".

באין מצב ספורט, אני מניח שהאפשרות היחידה (אם בכלל זה מעשי) היא להתעסק עם ה"מוח"/מחשב של הגיר.

אישית - לא הייתי נכנס לזה. בכלל לא.

alfa 156 2.5.

פורסם

באופן מפתיע, הגיר בגירסת ה4 דלתות, עובד מעולה, זריז, חלק ומשתף פעולה עם הנהג, ידוע שב5 דלתות הגיר עייף משמעותית ופוגע במנוע הנפלא. אולי יש אפשרות בעזרת תוכנה לקבל את האופי מהגיר של ה4 דלתות, כי בטח ההבדל המכאני ביניהן לא גדול.

פורסם

בטוח יש לך על הבורר

D321 הכי פשוו וזול יהיה להשתמש בבורר. אתה רוצה 100 קמש בעליה מתונה בלי דילוגים בין שלוש לארבע? שים את הידית בשלוש. בחור שעשה קן תא קרית שמונה על 1600 אוטו שלימדתי אותו את הענין הזה דווח אחרי חודש גם על שיפור של 20% בצריכת דלק, ו50% יותר נוח לשאר הנוסעים ברכב.

• תוכן חדש...