Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני מגביר את המידבאסים והטוויטרים עם JBL75.4,

והגיע הזמן להשתדרג קצת, הJBL כשאני יורד נמוך לכיוון ה65HZ בווליום גבוה מתחיל להעוות.

מחפש משהו יותר איכותי, איזה מגבר יעשה את העבודה?

האם מגבר כמו SD1004 יעשה את העבודה או שצריך לחפש משהו יותר רציני?

התקציב קצת לחוץ אבל יש מציאות ביד שניה ועד 1000 ש"ח או טיפה יותר אפשר למצוא משהו לא?

ראיתי בפורום יד שניה המון דברים בטווח מחיר אבל אני לא יודע מה עדיף ואם בכלל יהיה שינוי.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך אתה יודע שזה המגבר?

חיברת סקופ ליציאות הרמקולים?

אולי זה הhu?

אולי בכלל הרמקולים שלך לא צריכים להחתך כל כך נמוך?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שבת שלום אדי, מה נשמע?

סקופ אומנם לא חובר ליציאת הרמקולים.

בעבר דיברתי עם ישראל לגביי בדיקה של הHU ותחום העיוות, והוא ענה בHU שאני משתמש בו תחום העיוות רחוק מהתחום שאני מגיע אליו. אני מגיע עד ווליום מסויים בHU ולא עובר אותו פשוט.

יכול להיות שגם הדוטק לא צריכים לעבוד כל כך נמוך. (למרות שלפי הנתונים של מורל הם יכולים לענות מ40HZ)

ובכל מקרה לא הייתי מתנגד לתת להם קצת יותר כוח.

חבר פורום הציע לי את המגבר הנ"ל של סאונדסטרים במחיר שנשמע לי טוב,

מה דעתך?

http://www.rapidradio.co.nz/Product-Catalogue(99).asp?ProductCategoryId=2&ProductId=125

על הנייר הוא נותן הרבה יותר מהJBL, אם האיכות תשאר אותו דבר ומידבאס יקבלו קצת יותר כוח, זה נשמע לי אחלה.

שוב יכול להיות שגם לא יקרה כלום, ותשאר אותה איכות, אבל אם גם העוצמה לא תשתנה אז בעצם לא עשיתי כאן כלום.

אז נשנה את השאלה, אני רוצה מגבר יותר חזק, המלצות?

פורסם

שמע, לא מתייחס ל"אמר לי", מתיחס לעובדות בשטח והאמת היא שאנחנו אפילו לא יודעים על איזו הקלטה אתה בודק את זה.

אבל אם המטרה היא בפשטות לעבור למגבר חזק יותר, הטרנטולה הוא מגבר טוב מבית סאונדסטרים, אם המחיר טוב והמגבר שמור לדעתי, אין יותר מידי מה לחשוב כאן.

רק תיקח בחשבון דבר אחד, עם העיוות, לא מקורו במגבר, מגבר חזק יותר רק יחמיר את המצב שכן עיוות שיגיע מההקלטה או הhu יוגבר חזק יותר, עיוות שנוצר הודות לרמקול וסביבת ההתקנה שלו גם כן, המגבר ידחוף את הרמקול לנזק מכאני בקלות יתרה.

עם העיוות מגיע מהמגבר כי הוא נכנס לרוויה, אכן מגבר חזק יותר יפתור את זה, בתנאי שמערכת החשמל מסוגלת להחזיק את המגבר יציב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היה לי דוטק מדור ראשון, הוא לא נשמע טוב עד שעלתי את נקודת החיתוך ל80 בסלופ 6 או 12, לא זוכר איזה מהם דרך המגבר. השלמתי את ה80 ומטה עם סאבצ'יק של סקאןספיק. למה מכרתי אותו למה?!?! :bigcry:

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אננ מגביר את ה4 מידבאסים שלי על בוסטון gt28. מגבר שעושה עבודה יותר ממעולה. פעם ראיתי אחד כזה למכירה פה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אתה מגביר 4 מידבאסים על מגבר 2 ערוצים?

מה בדבר הגברת מידבאסים בגישור?

אם האופציה מומלצת יש אפשרות למגבר אודיוסון SRX4, שההצהרות הם 4*65 ב4 אוהם, אבל בגישור יוציא 180X2 ב4 אוהם.

סאונדסטרים או אודיוסון?

בשורה התחתונה אני רוצה לקבל עוצמה אבל גם שיהיה איכותי.

פורסם

לדעתי אתה טיפה נותן לרמקול הזה יותר ממה שהוא מסוגל לספוג ולכן הצליל שלך מתעוות.

תחתוך ב 80HZ עם סלופ 12/18 ותראה מה קורה...

אני גם ניסיתי לחתוך אותם בעבר שהיו אצלי זמן קצר על 63HZ בלי קשר לזה שהצליל היה מגיע לעיוות מוקדם יותר הרגשתי שגם הרמקול לא מספיק נציל בתדר הזה וב 80 הוא נהיה נציל יותר ופחות "רועש".

Scan Speak

פורסם

אם האופציה מומלצת יש אפשרות למגבר אודיוסון SRX4, שההצהרות הם 4*65 ב4 אוהם, אבל בגישור יוציא 180X2 ב4 אוהם.

סאונדסטרים או אודיוסון?

אל תגביר בגישור, מנסיון זה תמיד נשמע פחות טוב. וכן אני מגביר 4 מידבאסים על שני ערוצים 2 מידבאסים במקביל על כל ערוץ בהתנגדות כללית 2 אוהם וכולם נמצאים בבמה הקדמית (דאבל מידבאס). למה אתה מופתע מהעניין?

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

סאונדסטרים או אודיוסון?

אל תגביר בגישור, מנסיון זה תמיד נשמע פחות טוב. וכן אני מגביר 4 מידבאסים על שני ערוצים 2 מידבאסים במקביל על כל ערוץ בהתנגדות כללית 2 אוהם וכולם נמצאים בבמה הקדמית (דאבל מידבאס). למה אתה מופתע מהעניין?

פורסם (נערך)

אתה מגביר 4 מידבאסים על 2ערוצים ואתה אומר לי לא לעשות את זה כי זה לא נשמע טוב?

אז איך אתה מגביר 4 אלמנטים על 2 ערוצים?

עריכה אחרונה על ידי trip_88

פורסם (נערך)

אם אתה לא מבין הרבה עדיף שלא תגיב בצורה כזו.

יצא לי לגשר ולא פעם אחת מגברים על מידבאס, בפירוש עדיף מגבר שיוכל לדחוף אותם בלי גישור זה נשמע טוב הרבה יותר.

לגבי להרים 4 מידבאסים על מגבר שני ערוצים אין עם זה שום בעיה, בעיקר לא עם מגבר שני ערוצים חזק שבנוי לעמוד בעומס ו4 מידבאסים זהים שנמצאים כולם בבמה הקדמית.

יש הבדל בין לגשר שני ערוצים על אלמנט לבין לחבר שני אלמנטים במקביל לערוץ הגברה אחד.

אגב גם בחיבור שני אלמנטים במקביל על ערוץ הגברה אחד עולה אחוז העיוות בגלל ירידת ההתנגדות אבל כשמדובר במידבאס ועוד בסט שלושה חלקים זה כלל לא מורגש.

עריכה אחרונה על ידי asif25

פורסם

יצא לי לגשר ולא פעם אחת מגברים על מידבאס, בפירוש עדיף מגבר שיוכל לדחוף אותם בלי גישור זה נשמע טוב הרבה יותר.

לגבי להרים 4 מידבאסים על מגבר שני ערוצים אין עם זה שום בעיה, בעיקר לא עם מגבר שני ערוצים חזק שבנוי לעמוד בעומס ו4 מידבאסים זהים שנמצאים כולם בבמה הקדמית.

פורסם

פורסם

סליחה על הבלאגן בשרשור, הפלאפון שלי שלח את התגובה לבד כמה םעמים.

• תוכן חדש...