Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי בידיוק את מה שכתבת בשורה האחרונה "פשוט תקנו מגבר חזק יותר" כתבתי עוד בתחילת השרשור הזה שעדיף מגבר שני ערוצים חזק למידבאסים על פני 4 ערוצים מגושר. הטענה פה של חלק מהאנשים היא שהבעייה היא דווקא בתחום הנמוך, למען האמת אני לא יודע איפה הבעייה חמורה יותר, השליטה על המידבאסים בתחום הנמוך היא פשוט לא אותו דבר בגישור וממה שיצא לי לשמוע בסטים שלמים שישבו על גישור גם הגבוהים נפגעו.

בעיית כיוון? אפקט פסיכולוגי? אני בספק אבל בכדי להיות בטוח אני הולך לנסות את זה בסוף שבוע.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האלמנט הפסיכולוגי לצערי הוא החזק מכולם - דווקא הדבר שהכי לא אמור להתקיים כי אנחנו הרי שומעים מה שאנחנו שומעים לא? - הוא הדבר הכי מטעה.

התפיסה שלנו לסאונד היא אשליה שנוצרת ע"י המוח - אתה יכול לשנות את התוצאה על בסיס אמונה בלבד וזו עובדה מוגמרת שמבחן עיוור חושף בצורה הכי אכזרית.

יכלתי בקלות לאמר תקנה מגבר חזק יותר - יותר חשוב לי לבנות את הדרך בכדי להבין למה זה נאמר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לילה טוב . לחבר בגישור מגבר 4 ערוצים לא מומלץ מכייון שכאשר מחברים מידבאס בבריג בצורה הזו ההד רום קטן משמעותית תחום הענות של המגבר משתנה והדינמיקה קטנה .אך גם אם תחבר שתיי מידבאסים בעלי התנגדות 4 אום במקביל לערוץ אחד במגבר שתי ערוצים עדין נקבל את אותם תוצאות כמו במקרה הקודם . לכן לסיכום כאשר אנחנו רוצים SQ מומלץ לעבוד בעקבה של 4 אום של כל אלמנט על מנת לשמור על הדרום גבוהה דינמקיה גבוהה ותחום הענות רחב וכמה שיותר ישר של המגבר .

פורסם

ובזה כבר אפשר לאמר שהנושא של הגישור נחתם כאן בצורה כל כך יפה - חבל שזה לא היה מלחתכילה דיון סאונד נקי בנושא גישור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

ההד רום קטן יותר בגלל מצב הגישור. אבל הוא גדל כי אתה צריך פחות כוח מהמגבר.

למגבר עכשיו יש יותר כוח זמין. והוא יעבוד בטווח עבודה שלו. ולא יגיע לעבודה מאומצת.

ההגדרה לא מומלץ. זה ביחס לאיזו אופציה אחרת?

1* מגבר של 50W על מקסימום? ורדיו דיסק דוחף עיוות?

2* או מגבר בגישור נותן 150W. עובד על אמצע ורדיודיסק בווליום סביר?

או כאשר מתכננים את המערכת מראש?

ואז יש את האופציה לקנות מגבר חזק יותר מראש.

צריך לזכור שאין שחור ולבן. מי שבונה מערכת SQ. תכנן את המערכת מראש. וקנה רכיבים מתאימים.

ומי שבונה מערכת לשימוש יום יומי. לא באמת ירגיש בהבדל בDF.

אבל המערכת שלו תרגיש בהבדל. כאשר הרדיו דיסק לא יגיע לנקודת עיוות. כי המגבר יהיה מספיק חזק. ולא יסכן את הרמקולים.

אסף.

אין ספק שמגבר חזק יותר עדיף. אבל גישור למי שיש מגבר חלש. זה עדין אופציה.

עריכה אחרונה על ידי Soundman

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...