Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני רוצה לעשות קו אינטרנט בדירה, בעל הדירה מספק אינטרנט אבל אין לי קליטה בגלל הממ"ד.

איפה הכי עדיף? אני לא צריך יותר מדי רק בשביל גלישה / משחקים וכו'.

יש חיבורים סטנדרטים? 15/30 וכו'? לא צריך יותר מזה.

אשמח לעזרה

תודה רבה!

Opel Adam S 2017

פורסם

אפשר להשתמש בחיבור שלו דרך החשמל,להריץ כבל בקירות עד למקום שלך לשקע רשת,להתקין מגביר (AP) איפשהו קרוב אליך.

לא חסר פתרונות,אבל יידרשו קצת השקעה\עבודה.

אם אתה משתמש "בקטנה",אפשרי לבדוק את החבילת גלישה שלך ולשדרג בהתאם,תפעיל משדר במכשיר ותהנה.

מה שנקרא בלי "טובות" או כניסה להשקעות מיותרות (סלילת כבל וכל מיני)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כן הציעו לי לעשות את זה בפורום עם הנקודת חשמל אבל האינטרנט שלו חלש מאוד משהו כמו 5 מגה וזה לא מספיק לדברים כמו צפיה / הורדה וכו'..כבד לגמרי.

חשבתי בהתחלה שהיה לו 30 אבל רק התשתית או הספק נתנו לו חינם והוא לא שידרג, כנראה מעדיף לשלם יותר.

בגלל זה התייאשתי גם אם אני אעביר כבל מהקומה למעלה אלי לדירה זה לא מספיק, ויש לו כל פעם נפילות בראוטר \=

אני משתמש יחסית בינוני כלומר מוריד דברים ב UTORRENT סרטים משחקים ותוכנות, לא ברמה של כבד ביותר אבל ברמה שעוברת את ה 10-20 גיגה בכיף.

Opel Adam S 2017

פורסם

מקודם כתבת רק גלישה\משחקים,עכשיו פתאום הורדות ו10-20גיגה בחודש :p

אין לו שכן שקרוב לממ"ד? אפשרי להציע השתתפות בחיבור ולרכוב על החיבור שלו (עם AP)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

חח..זה נראה לי שימוש סביר יחסית 10-20 גיגה.

בכל אופן לבנתיים עשיתי קומבינה וכעת אני מקבל 3 פסים של קליטה, מעין מאריך ל USB שחיברתי למחזק ועכשיו יש גלישה קצת יותר טובה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...