Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסיקור זה אני אראה לכם ואדגים את המוצר של חברת CARPLAN לחידוש פלסטיק חיצוני,אני משתמש בו לצורך חידוש פלסטיקים שנהיו לבנים אחרי ווקס שהתייבש עליהם,אז עוד הייתי חדש בתחום ולא ידעתי שזאת יכולה להיות התוצאה.

המוצר נרכש באתר מאתר של CARPLAN בעלות של 45 שקלים.

2vuj3pu.jpg

אלו הפלסטיקים לפני השימוש במוצר:

291j1hf.jpg

17eafa.jpg

השימוש במוצר מאוד פשוט,מרססים מעט על מטלית מיקרופייבר ומשפשפים,אין צורך בהרבה חומר,אצלי הבקבוק הזה בערך שנתיים כבר,וזאת התוצאה:

1zfu0k8.jpg

125qhjq.jpg

סיכום

היתרון של המוצר שהוא זול ומספיק להרבה,ונותן תוצאה טובה,הבעיה שאחרי חודשיים בערך צריך לחזור על הפעולה,זה לא פעולה מסובכת וסך הכול מדובר על 5 דקות עבודה לא יותר מזה,אבל הוא לא מחזיק למספר חודשים רב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה על השיתוף!.

אני זוכר עוד מימי הסיאט איביזה 94' של הוריי שפעם במספר חודשים אחי הגדול ואני היינו מורחים על הפגושים מעין חומר בצבע שחור (אם אני לא טועה של טרטל ווקס) מה שהיה גורם למראה חדש של הפגושים. גם אז היינו חוזרים על אותה פעולה כל מספר חודשים.

פורסם

בכל המוצרים שהשתמשתי לפלסטיק למטרה הזאת, הייתי צריך לחזור על הפעולה גם אחרי חודש והפלסטיק היה מאבד מהברק.

Flash Dash, Slick Shine ועוד חומרים של מגוויארס. התייאשתי כבר. אמנם התוצאה יפה מאוד אבל זה רק Dressing. זה לא באמת מחיה מחדש את הפלסטיק אלא מוסיף לו שכבה שמתפוגגת אחרי חודש.

מישהו התנסה עם מוצר שמחזיק כמו שצריך?

פורסם
בכל המוצרים שהשתמשתי לפלסטיק למטרה הזאת, הייתי צריך לחזור על הפעולה גם אחרי חודש והפלסטיק היה מאבד מהברק.

Flash Dash, Slick Shine ועוד חומרים של מגוויארס. התייאשתי כבר. אמנם התוצאה יפה מאוד אבל זה רק Dressing. זה לא באמת מחיה מחדש את הפלסטיק אלא מוסיף לו שכבה שמתפוגגת אחרי חודש.

מישהו התנסה עם מוצר שמחזיק כמו שצריך?

יש מוצר שמחדש לחלוטין ומחייה את הפלסטיק לצמיתות .

GTECHNIQ C4

פורסם

אם מישהו יכול להביא למפגש חומר לפלסטיק חיצוני מחברה אחרת,יהיה מעניין להשוות עמידות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אחלה סקירה. חודשיים בשביל חומר במחיר כזה נשמע כמו אחלה עיסקה.

המשתמש שהמליץ על c4 ממליץ מניסיון של תקופה או פרסומת נטו? בכל אופן המחיר שלו גבוה בצורה משמעותית.

יש לי את הספריי של טרטל, לא השתמשתי בו כבר די הרבה זמן, אבל אשמח להביא למפגש שתבדוק על האוטו שלך למען ההשוואה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בנוגע לוקס שהתייבש לך על הפלסטיקים, ניסית להוריד אותו עם apc? הייתה לי בעיה דומה עם אוטם צבע ו כמה שפריצים של apc מדולל של cg פתר את הבעיה והסיר את עודפי האוטם.

Using Tapatalk

פורסם

ווקס או אוטם שמתייבש על פלסטיקה לפעמים יורד (ממש בקלות) בעזרת מחק פשוט של 3 שקלים (זה של התלמידים בביה"ס)

תנסו.. תעדכנו.

רוצים המלצה למחק טוב? נסו את staedtler הגרמניים, סחורה טובה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

מחק??

בהחלט אנסה בעוד חודשיים ואחזור עם עידכון.

פורסם
ווקס או אוטם שמתייבש על פלסטיקה לפעמים יורד (ממש בקלות) בעזרת מחק פשוט של 3 שקלים (זה של התלמידים בביה"ס)

תנסו.. תעדכנו.

רוצים המלצה למחק טוב? נסו את staedtler הגרמניים, סחורה טובה.

נכנסת גם לתחום המחקים ? :lol:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם (נערך)

לא קבלתי מספיק עמלות ממוצרי דיטיילינג אז מעכשיו אני מתחיל להמליץ על ציוד ביהס.. :p

עוד רגע אופיס-דיפו יחלפו את אוטודיפו כספונסרים בפורום.

עריכה אחרונה על ידי Kenworth

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...