Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחרונה אנשים סיפרו לי שטסטרים מכשילים אותם על מנורות לד , בנורות חניה,מספר ,ברקס .

האם נורות לד חוקיות או לא ?

פורסם

נורות לד זה חוקי בתנאי 1 :

גוון הנורה הוא :

לבן (נקי טהור) או צהוב/צהבהב - בשום פנים ואופן לא צב צבעוני אחר.

אז על מה בעצם מכשילים ?

אתה שם לד לבן , והטסטר אומר שהוא רואה שהלד הוא תכלת,כחול,כחלחל. ואז מחייב אותך להוריד.

בעצם אין לך אופציה להוכיח אחרת

פורסם

אם הלדים שיש לך באורות חניה הם בגוון כמו של הרכבים פה מתחת אז אתה לא תעבור טסט איתם.

תצלום0105.jpg

תצלום0188.jpgלכידה (3).jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אצלי ברכב זה אור לבן יש כאילו סיכוי שאני לא יעבור טסט ?

שוב , הטסטר הוא שקובע מה שמתחשק לו.

בעיינים שלו הוא רואה תכלת ,כחול . אז , לך תוכיח אחרת.

גם אצלי היה לד לבן בלוחית רישוי וכמעט פסלו אותי על זה.

זה חוקי אין סיבה שזה לא יעבור. כמו שציינתי .. לך תוכיח שזה לבן ולא כחול .

פורסם

אני המון זמן עם נורות לדים בגוון לבן ולא פסלו ב2 הטסטים האחרונים. אולי הנורות בגוון של תכלת וזה מה שקורה ברוב הלדים הלבנים, אבל אחרי תקופה קצרה הצבע הופך ללבן נקי וזה חוקי ויפה.

אגב, זה צבע נקי ויפה בלי קשר לחוקיות, כחול וכו' סתם מצועצע ויצא לי לראות. לבן זה יוקרתי כזה.

• תוכן חדש...