Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בחודשיים האחרונים יש לי בעיה שהורסת לי את איכות החיים,

אני גר בבניין משותף בעל שבע קומות, שלוש דירות בכל קומה חוץ מהקומה האחרונה ששם יש שתי דירות פנטהואז.

לאורך החודשיים וחצי האחרונים ישנן דפיקות חזקות במיוחד הנשמעות כאילו מהקומה שמעליי, הדפיקות מרגישות חזקות במיוחד כאילו מטיחים חפץ כבד מאוד על הרצפה ולא דפיקות כמו של משחק עם כדורסל או משהו בסגנון.

הדפיקות הן לאורך כל שעות היממה, היו פעמים שהן התחילו בשעה שש בבוקר והיו פעמים שהיו דפיקות גם בשעה 11.30 בלילה.

בהתחלה פניתי לזה שגר מעליי ( נער שקטן ממני ויש לי את הפלאפון שלו ) , פניתי אליו כמה פעמים , כל פעם שפניתי אליו הוא אמר שזה לא הוא, ( היו לנו בעיות איתו כבר פעם של כלבה שנובחת בלי הפסקה וחנייה בתוך החנייה הפרטית שלנו , הוא לא השכן שכל אחד היה מבקש לעצמו ).

אנחנו לא בטוחים שזה הוא כיוון שלפעמים יש דפיקות גם כשהוא לא נמצא בבית ואפילו פעם אחת ראיתי אותו יורד למטה והולך לביה"ס תוך כדי שהדפיקות ממשיכות.

הדפיקות ממשיכות וזה כבר נהייה בלתי נסבל, לפני כמה ימים אבא שלי ראה את השכנה שגרה בדירה הצמודה אליי , הוא שאל אותה אם היא שומעת דפיקות גם והיא אמרה שהיא שומעת דפיקות מאוד חזקות.

יום אחד שהיו דפיקות חזקות במיוחד בשעה מוקדמת עלינו אני ואחי ( אני גר בקומה שנייה ) לכל הקומות ועברנו דירה דירה בשביל לשמוע אם יש דפיקות , כאשר הגענו לקומה חמישית, שמענו מדירה אחת ( שלא נמצאת בקו מקביל לדירה שלי , זה מה שמוזר ) דפיקות חזקות, דפקנו לו בדלת והערנו לו , הוא הכחיש ואמר שהוא לא יודע מה אנחנו מדברים .

יש לציין שאני פעם עליתי לבד לשכן הזה כאשר עברתי דירה דירה וגם אז שמעתי דפיקות ושאלתי אותו אם זה הוא , והוא הכחיש גם אז.

הדפיקות ממשיכות ואני כבר אובד עיצות , אין לי מה לעשות , אפילו תלינו שלט שמאיים שאם הדפיקות ימשיכו אנחנו נפנה לאגודה לתרבות הדיון ולעו"ד להמשך ייעוץ. אני לא יודע מי דופק אבל אני כבר לא יכול לסבול את זה יותר.

למישהו יש רעיון כלשהו לפיתרון??

אופיר

פורסם

כנראה הבעייה הזו לא מפריעה רק לך. דבר עם שאר הדיירים שנפגעים מהעניין ונסו ביחד להבין מי ומה גורם לרעש. לאחר מכן תוכלו להתקדם ולחשוב איך מטפלים במרעיש.

פורסם

הייתי משנה את הנוסח בשלט ממאיים למבצע, אפילו אם אין אמת בדבר, בערך על אותו משקל של "המקום מצולם 24.7/יש חולדה רדיואקטיבית נושכת בחצר".

פורסם

לפי התיאור שלך הדפיקות רנדומליות

יכול להיות שעצם חיצוני לדירה מורכב לא טוב / משוחרר והרוח דופקת אותו סמוך לתקרה שלך או לקיר חיצוני שהתקרה מתחברת אליו?

GOT סחוג?

פורסם

תשיג לך סטטוסקופ כמו של רופא והצמד אותו לדלת של כל דירה בבנין. ההגבר של הסטטוסקופ יבהיר לך חד משמעית מהיכן בוקע הרעש. ואז פשוט נתק את החשמל לדירה. מהר מאד תגלה מי האשם.

יש מצב שמכונת כביסה לא תקינה שסוחטת גורמת לרעש כשהיא פוגעת בקירות (ראיתי פעם קונסטרוקטה ששברה את החרסינה בקירות שסביבה בגלל תקלה במכונה - לא מיסבים אלא בולמי זעזועים מקולקלים, גומי שהתאבן סביב הפתח (מכונה עם פתח עליון) וציפוי גומי בלוי של רגלי המכונה).

אקוסטיקה היא נושא חמקמק ויתכן שהרעש העובר דרך הקירות עולה על הרעש בתוך הדירה שבה פועלת המכונה המקולקלת.

יוסי

פורסם

בבית של ההורים שלי הייתה בעיה דומה לשכנה שגרה מתחתינו.

היא הייתה בטוחה שמקור הראש הוא אנחנו וכל הזמן איימה והתלוננה.

מפה לשם התגלה שמקור הרעש היה בכלל השכן שמתחתיה.

ובגלל האקוסטיקה היא חשבה שזה השכנים מעליה (ההורים שלי).

בנוסף, יכול מאד להיות שיש איזה עצם שמחובר לא טוב מחוץ לבניין או בחדר מדרגות.

ועושה רעש.

משהו שאני הייתי עושה, מאגד כמה דיירים שסובלים מהרעש, וברגע שהראש מתחיל עובר דירה דירה לבדוק.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

הבעיה שאתה מתאר, מוכרת גם לי.

בלי כל קשר, מכרנו את הדירה כך שאני עומד להיפטר מהעניין הזה (אומנם יקח איזה שנתיים, אבל אני מסתכל על חצי הכוס המלאה :) ).

אגב, עדיין לא הצלחתי למצוא שום היגיון למה אנשים עושים רעשים משונים ו/או דופקים דברים (עם פטיש או WHATEVER) בשעות לא קונבינציונליות בעליל.

א-ב-ל, מאחר ואני מעט חקרתי את הנושא - הסקרנות עושה את שלה ולכן אשמח את תספר לי בן כמה הבניין, אם אתה יודע איזה קבלן בנה אותו, האם מדובר בבניין טרומי או "רגיל" (קירות בלוקים, שלד בטון), האם יש לכם ריצוף "בלטות" רגיל עם חול מתחת או קרמיקה עם מילוי שונה מהמקובל (המקובל הוא חול או שומשום). אם תוכל לציין באיזה עיר ממוקמם הבניין, גם טוב.

תודה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אצלנו היתה בעיה של שכנה שהולכת על עקבים שעות בדירה מעלינו. אני החלטתי ללמד אותה לקח יצירתי, וכל פעם שהיא נכנסה לדירה מבחוץ ולא הורידה עקבים, לקחתי פטיש ודפקתי על החלק העליון של הקירות. היא הבינה מאוד טוב את הרמז. (ריצוף בלטות ישן ומתחת חול שכנראה כבר התפורר. שומעים כל דבר).

ולזה שרשם לנתק את החשמל לדירה - אם הלוח חשמל נמצא בתוך הדירה?

פורסם
אצלנו היתה בעיה של שכנה שהולכת על עקבים שעות בדירה מעלינו. אני החלטתי ללמד אותה לקח יצירתי, וכל פעם שהיא נכנסה לדירה מבחוץ ולא הורידה עקבים, לקחתי פטיש ודפקתי על החלק העליון של הקירות. היא הבינה מאוד טוב את הרמז. (ריצוף בלטות ישן ומתחת חול שכנראה כבר התפורר. שומעים כל דבר).

ולזה שרשם לנתק את החשמל לדירה - אם הלוח חשמל נמצא בתוך הדירה?

יום אחד תתמוטט התקרה ואז נראה מה תגיד :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אם אמשיך את הכוון של איציק, אצל הורי (בניין ישן, קומה רביעית ואחרונה) כנראה נכנס אוויר לצנרת של המים החמים, וכל פעם שהיו סוגרים את הברז היתה נשמעת דפיקה חזקה (אלא אם היו סוגרים ממש בעדינות).

לבניינים יש חיים משלהם...

פורסם
אם אמשיך את הכוון של איציק, אצל הורי (בניין ישן, קומה רביעית ואחרונה) כנראה נכנס אוויר לצנרת של המים החמים, וכל פעם שהיו סוגרים את הברז היתה נשמעת דפיקה חזקה (אלא אם היו סוגרים ממש בעדינות).

לבניינים יש חיים משלהם...

איזה קטע, אצלי יש בדיוק את זה, כל פעם שאני סוגר את המים החמים (גם במטבח) יש איזה דפיקה חזקה בצינור באמבטיה, נראה לי נכנסה אבן או חלודה לצינור, אבל כדי להוציא אותה אני צריך לפרק את הברז באמבטיה שזה סיפור, כי ראיתי שלאינסלטור לקח קצת זמן בהרכבה שלא ינזול.

בטח השכנים שלי למטה משתגעים.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם (נערך)

הפתרון של התאגדות דיירים וארגון אספה הוא טוב בבסיסו אבל לא יעיל בבניין שלי, הדיירים פה הם מאוד אנוכיים ובקושי יש שיתוף פעולה,

הצעד הבא שלי הוא לפנות לוועד ולנסות להגיע איתו לפתרון, הדפיקות ממשיכות גם בחג ואני משתגע.

עריכה אחרונה על ידי ofir1000
  • תוכן חדש...