Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

היום בערב שמתי לב שהמידריינג השמאלי הפסיק לנגן, פרקתי את הרמקול חיברתי לסוללה כדי לוודא שהרמקול תקין - הרמקול תקין.

בדקתי את הכניסות של הרמקולים לתוך המגבר, הכל מחובר כמו שצריך.

חיברתי את הרמקול ישירות למגבר עם חוטים קצרים לשלול נתק של הפלוס והמינוסים בדרך ועדיין הרמקול לא ניגן, כשחברתי לערוץ השני הרמקול עבד.

החלפתי בין חיבורי ה rca ועדיין אותו ערוץ לא מוציא סאונד.

המגבר המדובר הוא zed audio leviathan 3, נרכש לפני שנה.

אם תוכלו לעזור במציאת פתרון אני אשמח.

תודה מראש.

פורסם

חברים עדכון, נתתי דפיקה קלה עם היד באיזור הכניסות של ה rca, הערוץ חזר לחיים, כנראה שיש שם מגע רופף.

האם כדאי לפרק את המגבר לבדוק איפה החיבור הבעייתי?

פורסם

חתיכת מגבר!

מבאס קצת לשמוע על תקלה כזו אבל קודם כל הייתי בודק אם אין בעיה בכבל RCA עצמו לפני שהייתי פותח מגבר.

תנסה להחזיק את המחבר יציב ותשחק קצת עם כבל הRCA עצמו - האם אתה שומע בעיות מגע? יכול מאוד להיות שמדובר בכבל RCA עם מגע פנימי רופף.

אם אתה נוגע בכניסות הRCA במגבר כשהכבל מנותק ואתה מרגיש קצת חופש מהאחת בה יש בעיה - כנראה וההלחמה שם התפרקה - זה קרה לי במגבר של MTX.

הייתי לוקח במקרה כזה את המגבר הזה למעבדה מקצועית ומבקש מהם לבדוק את שקע הRCA - ממליץ בחום על מעבדה שיש לה נסיון לפחות עם שלושה או ארבעה מגברי לוויתן מהדור הראשון (שלי למשל שהיה שם כמעט חודש ימים) - תבדוק את ג.ו אלקטרוניקה ברמת השרון.

בהצלחה - תחזור ותעדכן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ברגע שהחלפתי כבל rca והבעיה לא עברה לרמקול השני פסלתי את האפשרות של הכבל, ניתקתי את הרמקול כדי לשלול אפשרות של קצר וחיברתי רמקול חליפי ישירות למגבר ועדיין לא עבד.

אני גר באיזור הצפון ולצערי לא מתאפשר לי לקחת את המגבר למעבדה שהמלצת.

מה שכן עשיתי זה לקחתי את המגבר למעבדה שאני יודע שהיא טובה, לפי מה שהבנתי היה נתק באחת ההלחמות, לאחר התיקון במעבדה עשינו בדיקה והערוץ חזר לחיים.

התקנתי את המגבר ברכב ולצערי הרמקול עובד לכמה דקות מתנתק ושוב חוזר לעבוד.

דיברתי עם הטכנאי הוא ביקש שאגיע לבדיקה שוב, לצערי הוא יחזור לעבודה רק ביום ג׳.

אני מפספס משהו?

פורסם

לדעתי אתה לא מפספס יותר מידי - כנראה שהשתחררה הלחמה אחת שהם ראו באופן ברור, יתכן ויש עוד מקומות בהם היתה הלחמה רופפת או שזו תוצאה של עומס חום על האזור הזה במגבר.

אי אפשר גם לשלול אפקט שרשרת על חלק מהרכיבים שם ברגע שנוצרה בעיה בנקודה אחת.

לא היה מזיק גם לשלוח אימייל לסטיבן מנץ ישירות דרך האתר של ZED אודיו ולשאול אם זה משהו מוכר - הוא המפתח של המגברים האלה והוא גם בוודאי ידע איך לעזור לך ומה למסור למעבדה בכדי שיוכלו לפתור את הבעיה - בדברים האלה אני יכול לאמר לך כמקור ראשון - הוא מאוד שירותי ועוזר.

מה שפחות משמח זה שנראה שהמגברים האלה היו בעייתיים בלידה שלהם - בעיתיים מאוד בשני קווי היצור הראשונים (שלי הוא מהפס ייצור השני - דור ראשון) אבל קצת מטריד לשמוע שיש גם תופעות של איכות הרכבה בדור השלישי שדרך אגב לא ראיתי כמעט אף ביקורת שלילית לגביו בחו"ל עד היום אם בכלל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז ככה. לקחתי את המגבר שוב למעבדה, הטכנאי מצא לולאה רופפת, הוא הלחים את החיבורים.

מה שהיה קצת מאכזב זה שחמש מתוך שש הלולאות היו משוחררות, הן היו תפוסות ללוח עם אזיקון שנקרע, כמובן שחיזקנו אותם ע״י שימוש בדבק חם. כנראה שבקרת האיכות של זד אודיו עדיין לא השתפרה גם בגרסא השלישית וחבל.

צירפתי תמונה להמחשה.

dype3uvu.jpg

פורסם

אני יכול לאמר שבלווייתן שלי לבינתיים שום דבר משמעותי חוץ משני ברגים שתופסים את הפרספקס שמכסה אותו מלמעלה שהשתחררו - אחד אבד אי שם או ברכב או בבית והשני חוזק למקומו.

אכן - נראה ששם בעיקר נמצא עקב אכילס של המגברים האלה - פס הייצור.

Pioneer TS-X150

פורסם

אזיקונים לא מחזיקים זמן רב בחום של מגברים.

(אגב. גם מגברים מקצועים לפעמים בשימוש של אזיקונים שנקרעים. ולכן סופר 7/סליקון חום הוא פתרון מעולה)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...