Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה להבין טכנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר מס שנים שאני מתעניין במכוניות ואני כבר מתמצא בדגמים סוגים וכו',אבל תמיד רציתי להבין טכנית מה הולך מתחת למכסה מנוע.כאילו שאני יוכל לבוא לפתוח את המכסה מנוע ולהגיד "אוקיי זה הראש מנוע מתחתיו יש ככה וככה וככה והנה פה לידו יש..." ובאמת להבין מה הולך מתחת לפני השטח לא רק מעל איך אפשר לצבור ידע כזה?

פורסם

:lol:

מצרף לך גם את האתר הזה:

http://www.youtube.com

תתחיל בחיפושים לגבי איך עובד, יש כמויות של מידע וסרטונים.

בנוסף, להתחיל לעבוד במוסך, אתה תלמד הרבה יותר ממה שתלמד מצפייה בסרטונים.

Citroen C4 2.0 SX-PK

Renault Clio ​Sport 172 ph2

פורסם

במוסך ייקחו אותך להיות "הכבשה השחורה " .

מה זה כבשה שחורה ? לך תביא , לך תנקה , תוריד גלגלים , תחליף לוחית רישוי עם פרסומת של המוסך, בקיצור יסנג'רו אותך כול היום .

פורסם

גם אני התחלתי ללמוד לבד בזמני הפנוי. משתמש בעיקר ביוטיוב

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

http://www.universities-colleges.org.il/%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%99-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%9E%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%AA-%D7%A2%D7%AA%D7%99%D7%93/

יש גם ספר אוטוטרוניקה, לא יודע אם זה יתן לך ידע של 100 אחוז על כל המכלולים אבל זה טוב בתור התחלה, אפשר גם לעשות קורס מכונאות.

לא יודע אם יקבלו אותך במוסך בשביל לסנג'ר אותך, בשביל להחליף רישוי או לנקות הם לא צריכים לשלם לעובד, אבל אם תמצא מי שצריך לך על זה.

כשאתה מחזיק ברכב פרטי עם הזמן אתה משתפשף יותר ויותר, יש לך בעיה אתה הולך מחפש בגוגל לומד עוד משהו אחרי זה אתה רואה מה מפרקים במוסך וכו' וכו'.

עוד משהו לגביי עבודה, ממליץ לבדוק במגרשי רכב פרטיים (לא אלדן והגדולים אלא סוחרי רכב) אם מישהו צריך עובד בתור נהג או כל דבר אחר (יש להם המון על הראש), כל מה שאני יודע זה משם, אתה לומד המון דברים שימושיים.

Miata ND2

פורסם
במוסך ייקחו אותך להיות "הכבשה השחורה " .

מה זה כבשה שחורה ? לך תביא , לך תנקה , תוריד גלגלים , תחליף לוחית רישוי עם פרסומת של המוסך, בקיצור יסנג'רו אותך כול היום .

זה נכון, מנסיון, אני ככה בדיוק במוסך. אבל אני רואה, ועושה טיפולים איתם ומכיר כלים חדשים ורואה איך מפרקים גלגלים, איך ממלאים שמן טוב וכו' וזה יתרון (למרות שזה משאיות אבל אותו דבר הבסיס). לך תלמד אוטוטורוניקה, זה קורס הכרת הרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...