Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני קונה רכב יד שנייה מבנאדם פרטי שהאוטו שלו תחת אחריות יצרן לעוד שנתיים לדוגמא, האם יש טעם לבצע בדיקה של לפני קנייה או שזה סתם ביזבוז כסף כי כל תקלה שאמצא בעתיד תתוקן במסגרת האחריות? אני מתעניין בכמה רכבים יד 2 ולבצע לכולם בדיקה של לפני קנייה יכול להיות סיפור יקר ואם אפשר לוותר אז עדיף. מה דעתכם?

פורסם

בסדר שיש אחריות, אבל תחשוב על כל הימי עבודה שתפסיד וזמן שיתבזבז על לטייל במוסכים.

אם המוכר מתחייב שאין בעיות לרכב אז תעשה עם המוכר זיכרון דברים שאם מתגלות בעיות עלות הבדיקה על חשבונו.

למה אתה מרגיש צורך לעשות בדיקה לכל רכב שאתה רואה? בדיקה תעשה רק לרכב שאתה בטוח רוצה לקנות.

פורסם

השאלה היא האם יש בכך צורך בכלל נגיד אני קונה רכב עם 5-10 אלף ק"מ מה הטעם בכלל לעשות בדיקה? באמת ובתמים אני שואל מחוסר ניסיון פשוט

פורסם

רכב עם 5-10 אלף ק"מ שמוצג למכירה מדליק לי נורה. לא בהכרח מוצדקת אבל יכול להיות:

- סתם עניין כלכלי, לא יכול לעמוד בכך

- התגלתה תקלה מהותית והוא מחפש להפטר מהרכב. זה קורה גם כשרכב נמצא באחריות

- הרכב עבר תאונה ולא בא לו להשאר איתו

- עוד משהו שלא עולה לי בראש

אתה עומד להשקיע כמה עשרות אלפי שקלים על הרכב, עוד 500 ש"ח זה לא מה שאמור לשבור אותך. אם תיפול בפח, זה ישבור אותך.

פורסם

זה לא משנה אם הרכב חדש או שיש לו קצת ק"מ, אתה לא יודע מה עבר עליו ואיזה בעיות יש לו.

החל מפגיעות שילדה לבעיות במנוע לנזילות שמן, אם אתה הולך לקנות רכב חדש עדיף שתוודא שהמצב שלו מצוין, איך שאתה לא מתסכל על זה הזמן שתצטרך לבזבז במוסכים שווה הרבה יותר כסף מהמחיר של הבדיקה.

פורסם

גם ככה ירשמו לו נזילות שמן, תיאום מנוע, נקישות בהעברת הילוכים, לפרק גלגלים לבדיקה ושאר שטויות ברכב חדש לכל דבר ועניין. אז מה הטעם?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ברור שצריך לעשות בדיקה ולא רק בדיקה תבדוק גם במוסך המרכזי של יצרנית הרכב אם יש עבר במחשב המוסך של טיפול או תיקון כלשהו .

א . גם רכב עם 500 קילומטר עלול לעבור תאונת שסי קשה .

ב . לפעמיים רכב חדש מגיע עם בעייה שלא נפתרת שים לב גם לזה .

פורסם

אני רכשתי רכב בן 6 חודשים עם 9Kק"מ על הצג.

הרכב נלקח לבדיקה בכדי לוודא שהרכב נקי מתאונות ולא נצבע בחלקי הפח. כמו כן לוודא שאין מכות שלדה שבוחן יכול לעלות עליהן.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

אם הייתי רואה רכב חדש עם כמה אלפי ק"מ בודדים שמוצע למכירה הייתי חושד בסיבת המכירה ולא מוותר על בדיקה. יכול להיות שמדובר בלימון שהמוכר רק מחפש איך להיפטר ממנו

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

כן, כדאי לקחת כל רכב שאתה רוצה לקנות לבדיקה במוסך נטרלי, ולא משנה אם הוא באחריות, יום על הכביש או שנה או כל דבר שהמוכר ינסה להגיד לך כדי לכסת"ח פאקים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כבר שמעתי על מכרים שאנשים לקחו רכב עם 5K-10K לבדיקה וגילו חלק שנצבע כתוצאה מנזק בהובלה (בעל הרכב כמובן לא ידע).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני מכיר כמה רכבים שהושבתו (אובדן להלכה) וחזרו לכביש לאחר כמה חודשים, אפילו ראיתי אחד כזה לפני שבועיים.

התאונה שביצעו, היה ספק אם מישהו יצליח לתקן אבל עובדה שהצליחו והם מחדש על הכביש.

יכול להיות שגם הרכב המדובר שאצלך, עשוי להיות אחד מהרכבים הללו שעברו תאונה וחזרו לכביש כחדשים ו"באחריות".

ממליץ לך בחום לבדוק אותו, תנסה גם לגשש אצל חברת הביטוח האם ניתן לבטח אותו והאם ידוע עליו משהו אצלהם, לך תדע מה יצוץ לך.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
גם ככה ירשמו לו נזילות שמן, תיאום מנוע, נקישות בהעברת הילוכים, לפרק גלגלים לבדיקה ושאר שטויות ברכב חדש לכל דבר ועניין. אז מה הטעם?

לא רושמים את זה בכל רכב חדש.

יצא לי לעשות בדיקה לרכב בן שנתיים (עם 40KKM) והליקויים היחידים שהופיעו בה:

1. בלאי של קלאץ'.

2. כיוון פרונט

3. שפשופים חיצוניים.

שאר הסעיפים סומנו ב V והשורה נשארה נקייה.

אני לא הייתי מוותרת על בדיקה בקניה של אף רכב, לא משנה אם הוא שבוע על הכביש עם 1K ק"מ או שהוא בן 14 עם 300K ק"מ.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...