Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני רואה שכמו שחשבתי, אכן עדיף לקנות רכב בין 3-4 שנים ולהחזיק בו עוד 3-4 שנים ואז לשדרג.

שאלה נוספת, מכיוון שאני יודע שפוקוס סובלת ממנוע יחסית חלש (100 כ"ס) ומומנט נמוך, האם בכל זאת לא כדאי להחליף אותה כבר עכשיו

כשמד הנסועה מראה 105K בטרם המנוע ייחלש עוד יותר (אני יודע מבדיקה שכרגע לגלגלים מגיעים רק 86 כ"ס)?

כלומר האם אין סיכוי שעוד שנתיים-שלוש כשארצה לשדרג המנוע כבר יהיה חלש מאוד (נניח 60-70 כ"ס)?

הבנתי שעם השנים טבעי שמנוע יורד בעוצמתו כ-10-15% וזה תקין.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דעתי היא כזאת, כל עוד הרכב לא התחיל לעשות בעיות אל תחליף אותו. נכון הוא מזדקן ומתישהוא זה יגיע, אבל בדרך כלל זה לא מגיע בבת אחת. .

בדיוק.

קנית רכב חדש- התחלת איתו רומן.. אין סיבה להיפטר ממנו סתם.

אחי כל זמן שהכל עובד בסדר תישאר איתו... נכון שלפעמים מדגדג להתקדם

אני אישית מאוד נהנה להחזיק ברכב לאורך זמן... רק ככה גם תוכל להחזיר את ההשקעה העצומה שלך בו.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

• תוכן חדש...