Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שקניתי את הרכב (לפני מספר שבועות) שמעתי זמזום כשהרכב מונע ועומד, כמו של מתח חשמלי מכיוון המראה האמצעית. זמזום כמו משנאי חשמל, רק שקט יותר אבל עדיין מציק. כשפירקתי את כיסוי הפלסטיק של תושבת המראה, ראיתי שיש שם רכיב חשמלי בצורת גליל שחור שהוא המקור לזמזום החשמלי שהפריע לי. הוא מחובר עם קונקטור חום ומוברג למכסה הפלסטיק. במכסה הפלסטיק יש חריצי איוורור לרכיב החשמלי. ניתקתי את הקונקטור והזמזום נעלם. החזרתי את הכיסוי למקום כשהרכיב החשמלי מנותק.

על מה אחראי הרכיב הזה? אני מנחש שבגלל חריצי האוורור זה סוג של חיישן טמפרטורה פנימי :roll:

הרכב הוא רנו סניק 2.0 2005 פריוילג'

20140407_214908.jpg

20140407_214919.jpg

20140407_214930.jpg

20140407_215006.jpg

פורסם

לא מצליח לראות בדיוק מהתמונות אבל כמה אפשרויות:

1. מנגנון הכהיה אוטומטי של המראה (אם יש אצלך).

2. חישן אורות (לפי השנתון אני מנחש שזה אותו המיקום כמו במגאן II).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

נראה כמו המוצר השני בעמוד הבא:

http://www.bitron.net/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=category&id=7:sensors&Itemid=241

ומהסתכלות נוספת ברחבי הרשת כנראה שאכן מדובר בחיישן טמפ' ולחות בפנים הרכב שמשמש את בקרת האקלים האוטומטית.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

זה אכן חיישן הטמפרטורה של מערכת בקרת האקלים - אני לא הייתי מבטל אותו, אלא קונה מאיביי או מפירוקיה בארץ בכמה גרושים אחד כזה תקין ומחליף. חבל לבטל פונקציה כזו (או אחרת) בשביל כמה גרושים שעולה להחליף את החיישן.

פורסם

אתה יכול ליהיות חאפר ולבטל אותו ולקוות שלא יהיו השלכות.

אתה יכול לנסות ליהיות מקצועי ולקרוא\לחפש סכמות של המערכת, ולראות אם במצב ידני היא לא מתייחסת אליו.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

החיישן משולב עם מנוע (מפוח) קטן שמזרים אוויר על החיישן עצמו. המנוע עצמו קצת רועש.

בהשראת בעיה דומה מפורום בריטי, ניקיתי את המפוח עם שואב אבק, השפרצתי עליו קצת ספריי סיליקון ו WD40 והוא נהיה שקט יותר.

הוספתי גם כמה ספוגים שמונעים רעידות של בית החיישן והשימשה.

עכשיו שקט

פורסם

פעם הבאה עדיף שתשמן את הציר של המאוורר בשמן יבש.

אני משתמש בזה של השרשרת של האופניים שלי.

Wd40 -

סופח לכלוך מהר.

אני משתמש איתו כדי להסיר חלודה\שימון מכלולים סגורים אטומים.

פורסם

שמן סיליקון או WD40 שניהם סופחים אבק ולכלוך והפיתרון של שימון הציר/מיסב להשקטת המאוורר הוא זמני בלבד.

לא משמנים מאווררים נקודה.

איזה כייף לי :)

פורסם

המאוורר הוא לא כמו של כרטיסי מסך, הוא קטן יותר והמבנה שלו גלילי ולא שטוח.

אם יחזור להרעיש שוב אני פשוט אנתק אותו, כי המזגן עובד מצוין גם בלעדיו וכפתור ה-AUTO לדעתי סתם מיותר.

• תוכן חדש...