Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אם מישהו הולך היום לאוטודיפו אשמח אם תוכלו לעדכן אותי במחירים של compound , polish שלהם לאחר ההנחה.

תודה מראש

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חברים אם מישהו הולך היום לאוטודיפו אשמח אם תוכלו לעדכן אותי במחירים של compound , polish שלהם לאחר ההנחה.

תודה מראש

300 מייל 45 שייח - מזה תוריד 25 אחוז הנחה.

פורסם

חברה , אני באוטו דיפו, חומר טוב לשמירה על הפלסטיקה הפנימית והגומיות של הדלת ? לקחתי קומפאונד ופוליש , מה עוד חשוב לקחת ??

פורסם

קח את הsupreme shine אני מאוד מרוצה מהם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה על המבצע , אשמח להתייחסות של יבואן מגוואיירס כאן , אני גר בדרום , ורכשתי כאן במבצע שנתתם דל העשרים וחמש אחוז הנחה , על כך קודם שוב תודה ,

שנית , למה אתם לא ממשיכים עם המבצע הזה ? הרי המחירים באוטודיפו מאוד יקרים ואחרי ההנחה זה יצא זהה למחירי החנויות האחרות , אממה , אני גר באיזור הדרום ולא במרכז , נהנתי לרכוש בסניף של אוטו דיפו בצ.סילבר , כדי שנמשיך לרכוש שם בהנאה נשמח אם תוכלו להשוות לפחות מחירים כדי שיהיה טעם , למי שמבין בדיטיילינג וכל השאר , המחירים גבוהים מאוד ומרתיעים לקוחות , אז למי שלא מבין ובכל זאת רוצה להתנסות במוצרים המחירים מבריחים לקוחות ומעדיפים לרכוש שמפו אמריקן איגל, בלי לזלזל כלל בחומר שנרכש על ידי בעבר מספר פעמים .

• תוכן חדש...