Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני רוצה להחליף את הנורה הצהובה שיש לי ללוחית הרישוי האחורית לנורת לד (רק נורה, ללא בסיס).

הנורות שיש לי כרגע הן של OSRAM ורשום עליהן 12V 5W (חיבור W5W). הלדים חייבים להיות עם אותם נתונים?

אני מעדיף להזמין מאיביי (אלא אם כן יש בארץ) משהו טוב וזול יחסית, נורות לבנות (לא צהובות ולא כחולות) אם מישהו יכול לעזור לי עם לינק אני אשמח :-D

תודה מראש!!

עריכה אחרונה על ידי MeTaLhAmMeR
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: קיבלתי את הנורות (דיי מהר יחסית למשלוח באיביי), הרכבתי אותן והן עובדות אבל אני מקבל הודעת שגיאה, מה ניתן לעשות?

פורסם
ניתן לבטל בדיקת נורות של לוחית הרישוי דרך וואג קום.

כן, רק את בדיקת הנורות של לוחית רישוי.

תחפש איך לבצע בגוגל.

חשבתי על זה גם אבל (ותקנו אותי אם אני טועה) מרגע שמבטלים את הבדיקה של הנורות אי אפשר להחזיר את הבדיקה חזרה.

Athos - יש לך מושג איזה נגד בדיוק צריך להלחים לנורה?

פורסם

הנורות האלה לא יחזיקו הרבה זמן,קאנבוס איכותי שלא יציג שגיאה ויחזיק הרבה זמן יעלה בסביבות ה50-70 שקל לזוג (בEBAY).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לחבר הייתה גרנדה פונטו עם אותה בעיה כמו הגרמניות והוא השתמש באלה.

עבדו בלי שום בעיה ושום שגיאה.

המחיר קצת מעצבן כי זה זוג ב57 שקל כשאפשר לקנות 10 נורות ב12 שקל.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...