Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אספר לכם את הסאגה שלי,

בהתחלה חשבתי לקנות רכב חדש אבל לאחר שהעירו לי פה ועזרו לי עם חישובים, ירדתי מזה. תודה לכם!

שנית, אני מחר הולך לעשות סבב בחברות הליסינגים השונות לקניית רכב.

אני כרגע מתלבט בין I20 לSX4.

מבחינת תא מטען, לעגלת תינוק וכו' שניהם מספיקים.

השאלה היא מה לגבי אמינות/צ.דלק?? אני נוטה יותר לכיוון הI20 ואני מוצא תשובות מעורפלות בנוגע לצריכת דלק, יש למישהו מסקנה קונקרטית?

בדקתי עם חבר בעל I20 2013 (אני קונה 2010), הבנתי שזה אותו מנוע ומחשב הרכב שלו מראה 1ל14, בפועל הוא לא מדד. הגיוני? כי זאת צריכת דלק טובה...

מה דעתכם? יש אולי דגמים אחרים שכדאי לבדוק? עד 50,000 ש"ח (ולא מיני - כי יש תינוק).

אני מצאתי ב48,000ש"ח I20 עם 85,000KM סביר לא?

גם מצאתי SX4 עם 107,000KM ב49,000ש"ח.

מה אתם חושבים? יש כיוון אחר שכדאי לבדוק? או לדבוק בI20?

תודה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...