Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

יש לי מאזדה לאנטיס שנת 2000 מנוע 1800 סמ"ק , כבר שבוע שנורת ה HOLD מהבהבת . הלכתי עם הרכב למכון גירים חיברו מחשב וזה הראה שיש סלונואד תקול , הם החילפו אותו זה לא עזר , החליפו את כל סונואידים גם לא עזר , החילפו את הלוח שיושבים עליו הסלונואידים גם לא עזר , בדקו את הגיר ויצא תקין ..... בסוף הגיעו למסקנה שזה המחשב , מה אתם אומרים ???

תוה

פורסם

כמה ק״מ עבר האוטו? יש לך קפיצה כאשר אתה מעביר ל d או r?

סביר להניח שהגיר הלך, ממקרה דומה לא הצליחו לזהות את הבעיה, הוחלף מוח גיר ולא עזר.

פורסם

מאור 30 , לא שילמתי כסף כי הבעיה לא תוקנה. Dam הרכב עשה 190,000 אלף ק"מ ויש קפיצה כשאני מעביר ל די או ר הם בדקו את הגיר ואומרים שהוא בסדר גמור הם פירקו אותו ובדקו ואז העברו למחשב. הבעיה היא שאי אפשר לחליף מחשב גיר לבד וצריך להחליף אותו ביחד עם המחשב מנוע האם זה נכון?

פורסם

יפה, ק״מ נמוך. כמו שלי .

תראה אצלי החליפו מוח גיר לבד, במוסך מומחה לגירים. אני מאמין שהוא יודע מה הוא עושה והוא עשה את זה כנסיון, לפני החלפת גיר. זה לא עבד, מצד שני גם החלטנו לא להחליף גיר כי הוא שווה כמעט כמו האוטו (מפירוק).

בקיצור לא נמצא פתרון וכרגע הרכב מתפקד כרכב שני לנסיעות קצרות בלבד.

הבעיה שלך מאוד דומה לשלי ובערך באותו ק״מ (20k פחות), הוא ביקר ב4 מוסכים וכולם טענו שיש להחליף גיר.

בכל מקרה אם תרצה לנסות להחליף מוח כנסיון(מפירוק) אני יתן לך פרטים של המוסך המדובר, המוסך היה בסדר גמור ולא גבה על הנסיון.

בכל מקרה אני אשמח אם תעדכן פה מה עשית בסוף.

פורסם

לא כדאי להחליף גיר כי הוא עולה 3000 ש"ח וזה לא שווה לרכב שעולה 10K , והמוסכניק אומר שהגיר בסדר ולא כדאי סתם להחליף אותו אז הוא בינתיים רוצה לחפש מחשב בשביל לנסות אם זה לא יעזור אז אין מה לעשות אני נשאר עם הבעיה ...

פורסם

יש חומר רב בפורום על המנורה הסוררת הזו.

ברוב המקרים זו בעיה חשמלית בגיר (סלונואיד/פיקוד).

יש מכוני גירים טובים יותר ויש טובים פחות.

אם אתה מהמרכז,ממליץ לפנות לחבר הפורום ספי ושותפו יניב ממכון הגירים "גירים אוטומטיים צומת סגולה" לבדיקה ואבחון הנוספים.

מכון הגירים נמצא ברחוב האלוף מרכוס קרוב לאזה"ת סגולה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הייתי ב "גירים אוטומטיים צומת סגולה" וספי הציע לי להחליף סלונואיד במחיר של 1400 ש"ח לא כולל מע"מ זה נראה לי מחיר לא הגיוני , בנוסף לזה שכבר החלפתי וזה לא עזר ...

פורסם

אני לא נוטה להיכנס לאנשים לכיסם הפרטי אבל חוות דעתי האישית:

כל אדם שרוכש רכב משומש שאינו באחריות (מעל גיל 3 באופן כללי,למעט קיה החריגה שנונתנת7 ללקוחות פרטיים), צריך לקחת בחשבון,שאולי חלילה מחר בבוקר תקרה לו תקלה כזו או אחרת.

אם חלילה יתקלקל כל הגיר,האם תשבית את הרכב ע"י מכירה לפירוק ותקנה אחר ? (כי לא תוכל למכור את הרכב עם גיר תקול אלא במחיר מצחיק).

אם כן,אף אחד לא מבטיח לך שרכב אחר יהיה גן עדן.

אם לא,שקול את האופציה שספי הציע לך.

ורק לידיעה כללית- במושגים של גירים אוטומטיים מדובר על תיקון זול יחסית,כי חלילה אם הגיר ישבוק חיים תשלם סכום כמעט משולש ממה שהוצע לך.

עכשיו,חשוב לבד והחלט מה ברצונך לעשות..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

כמו שאמרתי לך למעלה כבר מימשתי את ההצעה של ספי להחליף סלונואיד וזה לא עזר זאת הבעיה עכשיו .... להחליף גיר יעלה 2700 ש"ח וזה לא שווה לרכב שעולה 10K מקסימום אני אחזיק אותו לנסיעות קצרות ...

עריכה אחרונה על ידי pure perfection
פורסם

במידה שחוץ מהגיר הרכב תקין רצוי לתקן,אם אתה לא רוצה סע איתו עד שהגיר יחזיר את נשמתו לבורא ותמכור לראשון שיציע לך מחיר סביר.

או תתקן ותהנה מרכב שמיש

פורסם

העניין הוא שהגיר תקין לפי הבדיקה שעשו אבל הם לא יודעים בדיוק איפה הבעיה עכשיו , אבל מבחינת הגיר הוא תקין לא צריך להחליף אותו אפילו ...

פורסם

נתקלתי בעבר בכמה מקרים שבהם מחשב הראה בעייה בסלונואיד ואחרי החלפה של הסלונואיד, עדיין הייתה בעיה,

ובסוף התקלה הייתה בצמה של הסלונואידים.

• תוכן חדש...