Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בתחילת החודש הזמנתי מוצר מסינגפור ממוכר בעל פידבק גבוהה. המוצר סומן כנשלח ב3.3.

לפי הערכה של מוכר המוצר צריך להגיע אליי בין ה19.3 וה4.3.

היום אני נכנס לברר אם יש חדש עם ההזמנה, מזין את המספר מעקב (שהופיע לפני כמה ימים) בדואר הסינגפורי ומגלה שרק ב17.3 המוצר הגיע לדואר ורק היום נשלח לארץ.

האם זאת התנהולת תקינה?

פורסם

בהחלט יתכן שיש עיכובים ברישומים במעקב המשלוחים. בכל אופן זמן המשלוח הוא הערכה בלבד (ובמקרה של ישראל, הערכה שלרוב אופטימית בלי קשר למציאות) אז ס ב ל נ ו ת.

:turn-l:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לא הבנתי מה אתה רוצה מהמוכר.

אתה חושד שהוא נתן לך מספר מעקב רנדומלי לחלוטין ורק אחרי שבועיים שלח את החבילה (שבאופן פלאי ביותר גם מתאימה למספר מעקב)?

תיקון: רק עכשיו שמתי לב שהמספר מעקב הופיע רק לפני כמה ימים, זה קצת מוזר- או שמכניסים מספר מעקב באישור השליחה או שבכלל לא, יכול להיות שבאמת קרתה פאלטה קלה עם ההזמנה שלך...

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם
פשוט שלח לו הודעה ושאל אותו

חשבתי על זה אבל אני מעדיף שלא. אני אחכה לסיום הערכת זמן המשלוח ואז אשלח לו הודעה.

המבאס שאני צריך את המוצר די דחוף ואם המוצר נשלח בעיכוב של שבועיים אז גם לכאן הוא יגיע שבועיים אחרי.

יכול להיות שהוא הדביק מספר מעקב מסטוק שיש לו ושלח בפועל הרבה יותר מאוחר.

המס' מעקב הופיע רק ב17 ויצא מסינגפור רק ב19 כאשר הוא סומן כנשלח באיביי ב3.

אף פעם לא נתקלתי במקרה כזה.

אולי היו לו בעיות מלאי ובמקום לפספס מכירה הוא העדיף למכור ולעכב את המשלוח.

פורסם

זה לא משהו חדש

הרבה מוכרים [מפתיע שרובם משנג'ן\הונג קונג\וכו'] מסמנים שהפריט נשלח כמה שעות אחרי שביצעת הזמנה [גם אם אצלם 3 בלילה].

הם יעשו הכל בשביל פידבק ו-5 כוכבים...

אח"כ כשאתה שואל אותם אחרי חודש שהמוצר לא הגיע - מה קורה איתו הם רושמים לך בדיוק מתי הם שלחו אותו וכמה לא מפתיע הוא כמה ימים אחרי ההזמנה והתאריך שרשום כביכול שהם "שלחו".

למוכרים כאלה צריך לתת רק כוכב 1 בנוגע למשלוח, גם אם 2 ימי עסקים זה מקובל, רק על השקר צריך לזיין אותם.

• תוכן חדש...