Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה לעיל חוזרת ונשאלת כאן בפורום די הרבה. תומר הדר מ"כלכליסט" מנסה לענות על השאלה בכתבה הבאה אינני מסכים עם כל מה שהוא כותב אך נקודת המבט והתובנות שהוא מביא מעניינות בהחלט.

קריאה מהנה!

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3626727,00.html

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא מסכים לטענה "הכי משתלם לקנות רכבים במרץ-אפריל", להלן ההסברים שלי.

1. מכיוון שחברות טרייד אין לא מוכנות להתחשב בתוספת של חודשי עליה על הכביש, מבחינה כלכלית עדיף שהרכב ירשם בינואר ובכך למנוע עוגמת נפש וקבלת סכום נמוך מעלות הרכב בעתיד.

2. חודשי ינואר-פברואר נחשבים לחזקים בגלל שקיימת סטיה של חודש-חודשיים בין תאריך הזמנה לתאריך עליה לכביש גם עבור רכבים שנמצאים במלאי ורכבים אלו הוזמנו בנובמבר-דצמבר.

לכן עבור תקופות חלשות יותר כמו מרץ-אפריל ההזמנות צריכות להגיע בינואר-פברואר.

דוגמא ספציפית לכך היו ימי מכירות של מאזדה שהתקיים בינואר-פברואר. אם דלק מוטורס עושים ימי מכירות ראשון ב 20 שנה אחרונות, אני סומך עליהם שהם יודעים מה הם עושים.

בקיצור, נראה לי שמדובר בכתבה מוזמנת בנוסח "חייבים לקנות עכשיו לפני שיגמר". בעוד כמה חודשים תהיה כתבה שמאוד כדאי לקנות רכב באוגוסט-ספטמבר כיוון שכולם בחו"ל, הכנות לבתי ספר וכו'.

• תוכן חדש...