Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מברשת שתתחבר למכונת פוליש של Meguiar's לניקוי של המושבים באוטו וחומר לניקוי. המושבים נראים ״עייפים״ והייתי רוצה לחדש אותם עם ניקוי טוב במקום לעבוד עם מברשת ידנית.

יש המלצה למשהו?

פורסם (נערך)

כמה אופציות :

1. הנוחה ביותר היא רכישה מקומית, את שיקולי המחיר אני משאיר לך.

תמצא את המוצר אצל חניות הדיטיילינג

VIX

אוטוסטור

אצל החנות בדרום (ברח לי השם)

2. במידה ויש לך אנשי קשר בארה"ב אתה יכול להזמין מ drillbrush, רציניים ואמינים, בזמנו הזמנתי דרכם 6 מברשות שונות בגדלים שונים, כשחיפשתי בארץ לא מצאתי מבחר כפי שישנו באתר הזה וגם המחירים המקומיים היו גבוהים לטעמי ולכן הזמנתי משם. (גם המחירים באתר הזה יקרים לדעתי ביחס לתמורה שאתה מקבל).

3. Ebay, יש שם בשפע רק צריך למצוא במחיר המתאים, בחיפוש זריז מצאתי סט של 2 מברשות, אחת גסה ואחת רגילה ב145₪ בקירוב כולל משלוח.

4. באחד הפורומים בגרמניה ראיתי התאגדות של קבוצה גדולה של אנשים שרכשו מ alibaba כ-200 מברשות בעלות של 5$ (17.5₪) ליחידה כולל שילוח.

זה הבחור |לינק|, ולא אני לא שולח אותך לרכוש 200 יח'.. רק מביא לידיעתך שאפשר להשיג את המוצר במחירים מאוד אטרקטיבים.

או שתארגן לפורום קבוצת רכישה...

5. תבדוק בפרו-יש בע"מ,לפני שנתיים הם מכרו מוצרים כאלו .

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי Kenworth

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...