Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

במהלך חיפושי למטבח חדש, הפנה אותי חבר לחברה הנ"ל לעיצוב והכנת מטבחים.

הרעיון מאחוריהם שאין להם חנות תצוגה ובכך הם מוזילים עלויות (לטענתם עד 30%).

מצד אחד, אני מעט חושש מכך שאין להם חנות רשמית (ומההונאות שיכולות להיות קשורות לכך) - מצד שני זה בדיוק העניין.

 

ומכאן שאלתי - למשהו יש ניסיון קודם עם החברה הנ"ל?

 

אודה לעזרתכם,

אלי.

פורסם

אני במקומך הייתי משקיע כ 200 שקלים ומזמין דוח מפורט מ bdiעליהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הקישור שנתת בודק רק הגבלות בבנק (מה שבודקים בבנק ישראל) וזו בדיקה לחלוטין לא מספקת.

 

BDI נותנים דוח שכולל איחורים בתשלום, תביעות משפטיות וכו' ובסוף נותן המלצה לגובה אשראי מומלץ ואיתנות פיננסית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לצערי, אני אחד מאותם 800 לקוחות של טופז שהפסידו כסף...

079 הציעו לכל נפגעי טופז מטבחים בעלות מופחתת ב- 30% ממה שטופז הציעו.

ההצעה שקיבלנו לא הייתה רצינית. הורגש כאילו ההצעה ניתנה רק בשביל לקדם מכירות ולא משהו קונקרטי.

 

הצעה, שבדיעבד יכלה לחסוך לי כסף, שהציעו לי, זה לבקש ערבות. שווה להוסיף 500 ש"ח ולא לאבד קרוב ל- 25K ש"ח.

פורסם

בתור אחד שעבר לבית חדש ועשה מטבח לפני חצי שנה, אני אגיד לך מה דעתי בנושא.

אין הבדל בין מטבח של 30,000 שקל למטבח של 50,000 או 70,000. כל עוד המפרט טוב וההתקנה טובה.

בתור התחלה לקחנו הצעה ממטבחי זיו -35,000 עם פוטנציאל להפוך ל 38,000.

אח"כ שמענו על מבצע בהום סנטר, קונים מטבח ב 20,000 ומקבלים שיש של אבן קיסר חינם. הלכנו לשמוע.

מסתבר שמדובר באותו מפרט בדיוק, אחד לאחד כמו שקיבלנו ממטבחי זיו. אותו סוג עץ (סנדביץ' כל המטבח), אותו פרזול, אותם סוגי פורמייקה מאותו מפעל. אפילו התוכנה של עיצוב המטבח שבה השתמשה הנציגה היתה זהה.

שורה תחתונה, סגרנו בהום סנטר. המטבח היה מוכן תוך חודש (לעומת 45 ימי עבודה בכל המקומות האחרים שבדקנו - זיו, רגבה, סמל וכו').

המטבח יצא מעולה, המתקין עשה עבודה מצויינת באמת עבד כמו חמור מהבוקר עד הלילה (לרוב מטבח גדול מתקינים ביומיים), לפני שבועיים איזה קלאפה נסגרה קצת קשה, תוך יומיים היה אצלי טכנאי שסידר אותה (בחינם).

שורה תחתונה, האישה מרוצה, אני מרוצה, חשבון הבנק מרוצה. אם לא חשוב לך להגיד לאורחים שאת המטבח הזמנתם דווקא מ [שם של חברה נחשבת כאן], הייתי הולך לבדוק. ראיתי לאחרונה ששוב יש את המבצע עם השיש. אני חושב שגם מבחינת גב כלכלי וסיכונים פיננסים, יש לך פחות דאגות איתם.

 

נ.ב

אין לי מניות בהום סנטר ואני לא מקבל מהם עמלות. סתם לקוח מרוצה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

גיל, אתה יודע כמה סוגי סנדוויץ יש?

 

אתה מודע לחשיבות הדיוק בעבודה והשפעתו על אורך החיים של המוצר?

 

פורמאיקה זה טוב אבל איך הדביקו אותה?

 

פרזול של חברה X נשמע יפה אבל מאיזה דגם (לכל יצרן יש הרבה סדרות לעומסים שונים)?

 

כשאני עשיתי את השיפוץ השוותי מפרטים (ברמת דגם הפרזול, סוג העץ הלבוד ומפרט הצביעה) וכשדרשתי מפרטים זהים הפער במחירים הצטמצם לאחוזים בודדים. בסוף סגרתי עם רגבה כשהפער בין ההצעה הסופית שלהם לסופית הכי זולה היה כ 10% והחלטתי ששווה לי לשלם עוד 5K בשביל השקט הנפשי של האישה. פער של 10-15% בין חברות מוכרות זה בגדר הסביר אבל 30% זה לא מהרווח אלא מהמוצר עצמו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

×
×
  • תוכן חדש...