Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי ב Ebay כמה מוצרים שלהם, לדוגמא:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=1498&item=5728733411&rd=1

רציתי לדעת איך אני אמור לדעת כמה אני צריך על מנת לאטום את כל האוטו? ובמידה ואני מביא את

זה מחו"ל האם זה יוזיל משמעותית את כל הסיפור? או שכל הכסף זה תהליך האיטום עצמו?

תודה.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

שלום רב

לפני שאתה קונה היתי ממליץ לך לבדוק קודם מחיר אצל אוטופרט שהם היבואנים של DYNAMAT בישראל או לפנות פה בפורום לאודי1 שהוא הסוכן שלהם.

פורסם

בנוסף אפשר לפנות ל BLACKB מהפורום שהוא הזמין אם אני לא טועה פעמיים דרך EBAY ויצר קשר עם המוכר שירשום פחות מ 50 דולר כדי שלא יהיה על זה מכס

שווה לנסות - למרות שלא ראיתי אותו מחובר כבר כמה ימים טובים או שזה אני?

פורסם

אני אישית לא יודע בידיוק את המחיר בארץ לסט כזה אבל אם להביא את הסט מEBAY לארץ אז לא כולל מע''מ זה יכול לעלות איזה 800-700 שקל....אבל אמר ערן(MAGIC) שהם יכולים לישלוח לי חומר ישן וסדוק וכו' ושזה לא כדי במחינת מחיר(אני לא זוכר כמה הוא אמר)...

פורסם

אם אתה קונה דיינמאט אוריגינל - יש חשיבות לגבי כמה זמן עבר מאז הייצור, אבל לאקסטרים יש דבק ממש קטלני! היה לי כזה חומר על הדלת עם ניילון שכיסה את המנוע של החלון ועוד כמה חלקים בדלת... להוריד את זה זה כמעט בלתי אפשרי! ישבנו שעתיים רק להבין מה הדרך הכי טובה לנסות להוריד את זה ובסוף ויתרנו :)

זה החומר הכי שטני שפגשתי במהלך חיי :twisted: אני לא חושב שזמן משנה משהו כל כך...

פורסם

http://www.dynamat.com/images/newsletter/dynamat-finished.jpg

חפש בגוגל ואני בטוח שתמצא תמונות. יש הרבה ב-Cardomain ששמים תמונות של לפני ואחרי...

עד שתבוא במגע עם החומר הזה לא תדע כמה הוא דביק וחזק :)

אולי יש קצת שאריות למישהו שיוכל להראות לך במפגש בפתח תקווה..

• תוכן חדש...